Padme - powiem Ci szeptem, ze wlasnie pomyslalam, ze schudlas.
A co do zdjec Estravena - faktycznie to chyba jest dar, zeby pokazywac ludzi ladnie. Ja tez jestem niefotogeniczna, ale na tych fotkach sie nawet sama sobie podobam, co jest rzadkoscia.
Moderator: Estraven
oraz Dominisia || Zapraszamy do Galerii!
kinus pisze:... bylam szoknieta widzac [...] azje - myslalam, ze to nastolatek ...
Witch pisze:... A tak w ogóle mysle, że poszłam jedynie słyszną drogą i ciesze się, że zapuszczam włosy![]()
Witch pisze:A Wy baby marudzicie no!
Gata pisze:... laski jedna w drugą, a kokietują, że aż...

Skoro twierdzisz, iż obstawiać przy swoim będziesz, to nikt nad tobą sabatu ani czarów widocznie jeszcze nie odprawiałazja pisze:... przejrzałem fotki.
dziewczyny, uważam uwagi nt. Waszych fizjonomii, kształtów i fotogeniczności jako niedorzeczne. możecie zwołać sabati przeprowadzić nade mną czary paskudne, ale i tak będę obstawał przy swoim - niedorzeczne
kociamatka pisze:Skoro twierdzisz, iż obstawiać przy swoim będziesz, to nikt nad tobą sabatu ani czarów widocznie jeszcze nie odprawiał
azja pisze:kociamatka pisze:Skoro twierdzisz, iż obstawiać przy swoim będziesz, to nikt nad tobą sabatu ani czarów widocznie jeszcze nie odprawiał
... obiecanki cacanki - najpierw działanie, potem krytyka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości