Katowice, 4.12 - pióropusze obowiązkowe!

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Nie gru 05, 2004 8:18

Padme pisze:Carmella, taki był plan, ale nie wiem, czy go zrealizowali :wink:

Nie doczytuje watkow ostatnio, ale wiem, ze Sledz sie przekonal do tego, ze kot to fajne stworzenie i ze takie w domu byc musi.
Dlatego czekam na wiesci kiedy i jaki to kot (bo zaloze sie, ze bedzie jakis z forum)
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Nie gru 05, 2004 9:44

Ba! i Merlin mial nad tym popracowac :wink: (kontynuujac) wszak, kto widzial kociarza bez kota / kotów ???
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Od: Pon kwi 26, 2004 19:52

Post » Nie gru 05, 2004 11:50

Jestem w Warszawie. Do zakocenia nie doszło :lol: Choć zarówno Yoda jak i Indy sa przepieknymi kotami.

Teraz chciałby podziękować Merlinowi za gościnę i umożliwienie mi przeżycia bardzo interesującej nocy z kotami. Łaziły mi nad głową, wchodziły pod kołdrę, zaczepiały, podgryzały. Po prostu pieknie było :mrgreen: Odpowiednie fotki zostały zrobione.

A transporterk był dla Ryśki :P
Sledz

Sledz

Od: Nie sie 15, 2004 18:46

Post » Nie gru 05, 2004 15:20

Widze, ze jestem ostatnia :mrgreen:
Baaardzo dziekujemy za spotkanie, szczegolnie za przygarniecie naszej zblakanej duszyczki Anetki ;) szkoda, ze tak szybko musielismy uciekac (i w sumie bez sensu, bo tamta impreza wcale nie byla fajna :evil: )
Sledziu :1luvu: wczoraj caly wieczor zastanawialam sie do kogo jestes podobny :mrgreen: i dzisiaj mnie olsnilo :mrgreen:
Milo bylo poznac wreszczie Bonkrete i jej TZ choc przyznam, ze zupelnie inaczej sobie Was wyobrazalam ;)
Padme Ty maupo, mowilas, ze nie ma imprezy u Merlina bo nie bylo woli w narodzie a tu sie okazuje, ze jednak siedzieli u niego, klamczucho Ty :twisted:
Zdjecia beda soon ;)
Roode koty :mrgreen:

Ivcia

Od: Wto wrz 17, 2002 12:56

Post » Nie gru 05, 2004 15:28

Ivcia pisze: Padme Ty maupo, mowilas, ze nie ma imprezy u Merlina bo nie bylo woli w narodzie a tu sie okazuje, ze jednak siedzieli u niego, klamczucho Ty :twisted:
Zdjecia beda soon ;)

Tja, ale to była dyskretna impreza na 4 facetów (Śledź, Merlin, Yoda i Indy) i jedną laskę (Kruszyna). Nawet gadać przez net nie chcieli, tak ją adorowali... :twisted:
...

Padme

Od: Pon lut 04, 2002 15:32

Post » Nie gru 05, 2004 16:57

Ivcia pisze:[...] szkoda, ze tak szybko musielismy uciekac (i w sumie bez sensu, bo tamta impreza wcale nie byla fajna :evil: )

A widzisz. To kara za to, że tak szybko opusciłaś nas :twisted:

Ivcia pisze:Sledziu :1luvu: wczoraj caly wieczor zastanawialam sie do kogo jestes podobny :mrgreen: i dzisiaj mnie olsnilo :mrgreen:

Ivcia :1luvu: too, jest mi bardzo miło, że przez cały wieczór myślałaś o mnie :wink: :smokin:
No do kogo? :roll:
Sledz

Sledz

Post » Nie gru 05, 2004 21:59

Łamiąc swoje zasady napiszę to: wielkie dzięki Wszystkim przybyłym na spotkanie , naprawdę bardzo miło było spędzić z Wami ten czas, mam nadzieję że nie po raz ostatni takie spotkanie się odbyło i w tak miłym i prwdziwie szczerym gronie (...)
pozdrawiam Wszystkich
Artur

Merlin

Od: Czw lip 29, 2004 21:28

Post » Pon gru 06, 2004 4:33

Coś na początek :arrow: http://www.miau.pl/spotkania/long/index.php

Padme pisze:Szkoda, że samoloty nie wyszły, ale tobyła tak zwana force majeure czyli siła wyższa.

Komu nie wyszły, temu nie wyszły :wink: Dwie osoby pyrzowickie łapanie różowych słoni uważają na udane :mrgreen:

Z podziękowań zaś - przede wszystkim podziękowania dla Padme za BIGOS oraz za nocleg jak i przewodnictwo 8) No i za spotkanie, ale BIGOS nade wszystko :D

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Pon gru 06, 2004 4:34

Merlin pisze:Łamiąc swoje zasady napiszę to: wielkie dzięki Wszystkim przybyłym na spotkanie

Miło Cię było zobaczyć i ciszę się, że zajrzałeś i tutaj :D

Estraven

Post » Pon gru 06, 2004 8:38

Bardzo przepraszam, za moją nieobecność :( Zostałem okradziony na dworcu w Zabrzu i troszkę poobijany :/ Spędziłem parę godzinek z panami policjantami i wyszło na to, że jeszcze zprowokowałem całe zajście...bo wyciągnołem telefon, by zobaczyć która godzina!
Jeszcze raz sorki, szkoda, że nie dotarłem! :cry:
Obrazek
<p align="center"> Ja, Liza, Łaciatka i Arlenka!!</p>

pacza

Od: Pt maja 14, 2004 12:42

Post » Pon gru 06, 2004 8:43

pacza pisze:Bardzo przepraszam, za moją nieobecność :( Zostałem okradziony na dworcu w Zabrzu i troszkę poobijany :/ Spędziłem parę godzinek z panami policjantami i wyszło na to, że jeszcze zprowokowałem całe zajście...bo wyciągnołem telefon, by zobaczyć która godzina!

Oooo... biedactwo!
Na pocieszenie Ty organizujesz następne...
...

Padme

Od: Pon lut 04, 2002 15:32

Post » Pon gru 06, 2004 8:51

Jak tylko jakiegoś humoru nabiorę, to czemu nie!
Obrazek
<p align="center"> Ja, Liza, Łaciatka i Arlenka!!</p>

pacza

Od: Pt maja 14, 2004 12:42

Post » Pon gru 06, 2004 10:08

pacza pisze:Bardzo przepraszam, za moją nieobecność :( Zostałem okradziony na dworcu w Zabrzu i troszkę poobijany :/ Spędziłem parę godzinek z panami policjantami i wyszło na to, że jeszcze zprowokowałem całe zajście...bo wyciągnołem telefon, by zobaczyć która godzina!

to straszne !!! przykro mi :(
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Od: Pon kwi 26, 2004 19:52

Post » Pon gru 06, 2004 23:13

Wysłałem już moje zdjęcia do Estaravena. Mam nadzieję, że niebawem pojawią się w wiadomym miejscu :)
Sledz

Sledz

Post » Pon gru 06, 2004 23:19

Będą. Na razie w "wiadomym miejscu" pojawiły się zdjęcia przysłane rano przez Ivcię.

Estraven

[poprzednia][następna]