Ślązaczki i Zagłębiaczki- Park Chorzowski 1.09 :)

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Nie wrz 02, 2007 9:39

nie no zdjęca SUPER :ryk: dzięki Karee za dedykacje :regulamin: wogole koniecznie jestem za powtarzaniem tego cięgle i ciągle :lol: Ja też odzyłam tam :lol: super jest gadać o tym co sie kocha bez złudzenia że chcą zadzwonić po pogotowie i kaftan :ryk:

Emiś daj na pw Twoje gg :wink: mam nadzieje że Zakocona zabierze maluszka do nowego domku takie garniturki ze skarpetkami sa ostatnio na topie ...
Ostatnio edytowano Nie wrz 02, 2007 14:11 przez ko_da1, łącznie edytowano 1 raz
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Nie wrz 02, 2007 10:52

hmm :twisted: ciekawe,ale jakos nie przypominam sobie tego grupowego zdjęcia ,chyba za dużo drinków wypiłam :twisted: :twisted: :twisted:
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Nie wrz 02, 2007 11:04

. Było super. Bardzo się cieszę, że Was poznałam. Jesteście wspaniałe. Zdjęcia świetne, tylko mnie proszę przerobić :D . Pewnie tak po prpostu wyglądam ale to mi się bardzo nie podoba. No i troche moich amatorskich fotek :?
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek
Obrazek

Czekam na następne spotkanie. Tak fajne imprezki powinny być regularnie :D .

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Nie wrz 02, 2007 11:11

iwona_35 pisze:hmm :twisted: ciekawe,ale jakos nie przypominam sobie tego grupowego zdjęcia ,chyba za dużo drinków wypiłam :twisted: :twisted: :twisted:

No widzisz, a mówiłam, nie pij tyle :roll: to teraz masz... luki w pamięci :roll:
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink:

Ko_da - pw poszło 8)
Hotelik dla zwierząt "Raszka" zaprasza! 664 768 580, emisia.p@wp.pl https://facebook.com/HotelRaszka

Emiś

Od: Wto lip 10, 2007 21:02

Post » Nie wrz 02, 2007 11:27

Barbara Horz pisze:. Było super. Bardzo się cieszę, że Was poznałam. Jesteście wspaniałe. Zdjęcia świetne, tylko mnie proszę przerobić :D . Pewnie tak po prostu wyglądam ale to mi się bardzo nie podoba.

Nic sie nie martw, ja sie sobie tez nie podobam :twisted: :lol: :lol:

karee

Od: Pon lip 02, 2007 10:40

Post » Czw wrz 06, 2007 2:30

Witam wszystkich forumowiczów-kociarzy (fanatyków kotów) :!: :!: :!:
Na początek się przedstawię, gdyż jestem nową :oops: . To Ja jestem tą dziewczyną, która znalazła "garniturka"-2 miesięcznego kocurka. Niestety SIMBUŚ dalej NIE MA DOMKU. :cry: :cry: :cry: :cry: Wciąż przebywa ze mną (a właściwie z rodzicami, gdyż jestem poza Sosnowcem). Maluszek jest cudownym kociaczkiem-taka z niego przylepka :P . Jestem w nim dogłębnie zakochana :!: :!: Jednakże szukamy dla niego domu, gdyż u mnie są już 4 koty: 3 kocury i kocica. Cudownie by było gdyby ktoś mógł przytulić go do serducha i dać mu dużo, ale to dużo miłości-bo tego dla niego pragnę!!!!!!! Szukamy ludzi którzy są gotowi przyjąć na siebie lawinę obowiązków związaną z opieką i wychowaniem malca.
Przyszłych "Rodziców adopcyjnych" proszę o kontakt pod numerem telefonu: 696-915-355.
MIKUŚ

Post » Czw wrz 06, 2007 14:32

może załóż mu wątek na kotach albo na kociarni
tam ma duże szanse że ktoś go zauważy i pokocha
i dodaj zdjęcia :D
dział spotkania raczej nie przeglądają ludzie szukający nowego domownika :twisted:
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Czw wrz 06, 2007 17:38

Hey, hey.

Bardzo Was przepraszam za niestawienie się w wyznaczonym terminie! :wink:
Przed spotkaniem pisałam do Emiśka, ale nie wiem, czy Wam przekazała.

Choć bardzo, bardzo chciałam Was poznać, to na głowie siedzi mi generalny remont domu, jutrzejszy egzamin z Biomedyki i dwie prace.

Ale, jak chrapiąca Panda mi świadkiem, obiecuję poprawę!

Cieszę się, że spotkanie się udało. Świetne zdjęcia!
"Nie ma drogi prowadzącej do Pokoju - Pokój jest drogą."

Madziara :)

Od: Pon maja 21, 2007 11:48

[poprzednia]