Spotkanie(się z Femką) Proszę o ZAMKNIĘCIE.

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Pon gru 06, 2010 22:49 Re: Spotkanie(się z Femką) 4 listopada]Było Miodzio!!!

Kawa w Banja Luce kosztuje od 6 (zwykłe espresso) do 10 zł (z lodami i bitą śmietaną). Ja tam głównie żrę co prawda, i dopiero raz byłam...

Ja się wcale nie upieram przy Banja Luce, i w ogóle nie ja jestem tu najważniejsza, tylko jakoś mi te argumenty przeciw nie pasują :? Jazda w korkach?... Jakie korki - od Centrum 10 minut metrem do Wilanowskiej i cofnięcie się tramwajem 3 czy 4 przystanki :roll:
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

Post » Wto gru 07, 2010 6:12 Re: Spotkanie(się z Femką) 4 listopada]Było Miodzio!!!

PumaIM pisze:Kawa w Banja Luce kosztuje od 6 (zwykłe espresso) do 10 zł (z lodami i bitą śmietaną). Ja tam głównie żrę co prawda, i dopiero raz byłam...

Ja się wcale nie upieram przy Banja Luce, i w ogóle nie ja jestem tu najważniejsza, tylko jakoś mi te argumenty przeciw nie pasują :? Jazda w korkach?... Jakie korki - od Centrum 10 minut metrem do Wilanowskiej i cofnięcie się tramwajem 3 czy 4 przystanki :roll:

mieszkam za Legionowem dla mnie to daleko.Jakie korki??? ciekawe pytanie....plus do tego kłopot ze znalezieniem miejsca do zaparkowania.To dla mnie jakieś 2 godz- powrót też tyle.(w godzinach popołudnowych zapewne dłużej,a przeciez przed południem wszyscy w pracy).Rozumiem,ze jak ktos nie dojeżdzą tak jak ja-i ma tylko mozliwość poruszania się samochodem ,nie zna tych problemów :?
Miłego spotkania.
Serniczek

Post » Wto gru 07, 2010 10:54 Re: Spotkanie(się z Femką) Proszę o ZAMKNIĘCIE.

No ale chcesz w tych korkach pchać się do Centrum. I żeby wejść gdziekolwiek też musisz zaparkować. Stamtąd to już naprawdę różnica jakichś 20 minut... Nie namawiam cię do niczego, w końcu ja jestem w tym spotkaniu najmniej ważna i nawet nie wiem, czy będę, tylko się trochę dziwię :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

Post » Wto gru 07, 2010 12:24 Re: Spotkanie(się z Femką) Proszę o ZAMKNIĘCIE.

akurat znam tę knajpę , mogę polecic w 100%

i nie nalezy do drogich knajp

zupa fajna z ryby 10zł

Isia23

Od: Nie lut 11, 2007 22:07

Post » Wto gru 07, 2010 12:27 Re: Spotkanie(się z Femką) Proszę o ZAMKNIĘCIE.

Ja tylko tak nieśmiało, że już mam kasę :oops: Zarobiłam :oops: Nie kłóćcie się...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

[poprzednia]