Rzeszów

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Wto sie 14, 2007 9:13 Rzeszów

HEJ wszystkim!!! czy jest tu ktos z rzeszowa? lub chociaz z podkarpacia?

katrina76

Od: Nie sie 12, 2007 13:56

Post » Śro sie 15, 2007 14:26 Re: Rzeszów

katrina76 pisze:HEJ wszystkim!!! czy jest tu ktos z rzeszowa? lub chociaz z podkarpacia?

są dziewczyny z Rzeszowa, np agnes_czy
popatrz w wątki Rzeszowskiego Kundelka na Kotach :wink:

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Wto lis 13, 2007 17:20

jestem z przemyśla <okolic> a jutro będę w rzeszowie właśnie, ale tylko kilka godzin
ale miło wiedzieć ze ktoś jest z regionu
Obrazek Obrazek

ania_

Od: Sob kwi 14, 2007 14:22

Post » Pon gru 01, 2008 12:19

czesc
nie wiem znow gdzie to umiescic najwyzej wywalicie :oops: jak pewnie niektorzy wiedza od jakiegos czasu interesuja mnie koty tak "bardziej na powaznie"(jakkolwiek dziwnie to brzmi) mialam dylemat czy kupic kota z rodowodem czy bez wiekszosc moich znajomych ma koty bez i uwaza ze je hoduje nawet nasza wetka ma persy bez rodowodu twierdza ze kot to rodowodu miec nie musi choc psy maja z rodowodami dlatego chcialam zapytac czy w rzeszowie lub gdzies w okolicy jest jakas hodowla kotow z wlascicielem ktorej mozna by porozmawiac na temat hodowli tzn jak t owszystko wyglada z " prawnego pkt widzenia skaldki oplaty wystawy itp itd......i tak przy okazji czy moglibyscie mi podac linki do wartych uwagi hodowli szkockich kotow zwislouchych (moja milosc hihi :D ) kartuzow czy birmanskich brytole tez mi sie podobaja ale t unie ma problemy chyba ze znalezienie mhodowli

z gory dziek ipozdrawiam

evvvka

Od: Pon lip 07, 2008 15:11

Post » Wto gru 02, 2008 17:55

Evvvka, jeśli szukasz kota rasowego, zapraszam na podforum Hodowcy kotów - tam z pewnością uzyskasz pomoc.
Na szybko tylko powiem Ci, że nie ma takiego czegoś, jak "kot rasowy bez rodowodu" - WSZYSTKIE kocięta z zarejestrowanych hodowli dostają rodowody, niezależnie od liczebności miotów czy ewentualnych błędów w umaszczeniu. Nie daj się na to nabrać!

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34