Poznaniacy odezwijcie się

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Pon lut 18, 2008 10:32 Poznaniacy odezwijcie się

Hej. witam wszystkich :lol: jestem nowa na tym forum i z tego co widzę jest Was bardzo dużo. Bardzo sie ciesze z tego powodu bo wreście będę miała z kim się podzielić swoimi poglądami i wrażeniami na temat kotów.
Prawie od roku posiadam kocurka rasy Maine Coon :) nazywa sie Marian :) jak w "Magdzie M" :). Jest to wspaniały okaz dużego , łagodnego olbrzyma mimo, że ma dopiero 1 rok, a jeszcze urośnie ponieważ ta rasa rozwija sie do 3 lub 4 lat :)) Jest uwielbiany przez wszystkich moich członków rodziny nawet tych, którzy wcześniej nie przepadali za kotami, Bo Marian po prostu swoim charakterem i pięknością ujął wszystkich z czego bardzo sie cieszę i jestem ogromnie dumna z posiadania tej rasy kota. No na poczatek to by było tyle :)
a przy okazji jesli kotoś nie wie to 23 i 24 lutego na MTP w poznaniu odbędzie sie światowa wystawa kotów .
Pozdrawiam.[/u][/b]

Wiesława

Od: Sob lut 16, 2008 16:36

Post » Śro lut 27, 2008 11:30

Witam i pozdrawiam Mariana :kotek:

elisee

Od: Czw paź 23, 2003 23:29

Post » Pt cze 06, 2008 10:11

Witam serdecznie!!!!!
Ciekawa jestem czy po jakims czasie zechcesz sie dokocic, Marianowi byloby razniej a na forum tyle cudnych bied!!!! Ale oczywiscie do niczego nie namawiam, to musza byc osobiste, odpowiedzialne decyzje!!!!!
Pozdrawiam!
Jerzykówka z Myszka, Sarusiem, Jerzykiem, Demonkiem, Kelly i psina Mela
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto paź 14, 2008 17:59

To będzie chyba tydzień po wystawie psów na MTP. Super, postaram się pojawić :D jeszcze nigdy nie byłam na wystawie kotów

akumeo

Od: Wto wrz 30, 2008 19:50

Post » Wto paź 14, 2008 18:10

Ale o tej wystawie nie ma zadnej onformacji na stranie PZFu, albo ja źle szukałam... :?

akumeo

Od: Wto wrz 30, 2008 19:50

Post » Wto paź 14, 2008 18:14

Basia_G

Od: Śro paź 02, 2002 15:33

Post » Wto paź 21, 2008 7:38

Witaj na forum :D Na tej wystawie Fundacja Animalia będzie miała swoje stoisko :D Będziemy sprzedawać różności , a dochód będzie przeznaczony na leczenie i kastracje kotów. Serdecznie zapraszam i na nasze stoisko.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Pt paź 31, 2008 15:42

Nasza fundacja - http://agapeanimali.org/ - najprawdopodobniej również pojawi się na wystawie w Poznaniu :).

Będą z nami nasze różnokolorowe Agapy, zachęcam do zakupu pluszaka.

Obrazek

Zysk z ich sprzedaży przeznaczony będzię na nasze fundacyjne kociaki oraz sterylizację i kastrację kotów wolnożyjących.
Zapraszam do odwiedzenia stoiska Agapeanimali :).
salma75