Nie mniej jednak, gdyby komuś wpadła w oko informacja o kocie rakowym potrzebującym wsparcia - zapraszajcie na nasz wątek, podsyłajcie linki - wiele osób nie wie o naszej inicjatywie.
wiewiur pisze:Zaprosiłam na nasz wątek MałgosięZ
viewtopic.php?p=10366131#p10366131
Adoptowała ze schroniska kociego emeryta, chyba pomożemy jej doprowadzić go do "stanu używalności"?.

phantasmagori pisze:Myślę, że możemy ponownie pomóc Matyldzi u Justa&zwierzaki.
Koteczka ma nieoperacyjnego raka w jamie ustnej, oprócz tego astmę.
Dostaje różne leki, w tym sterydy, jednak typowo onkologicznym lekiem jest wyciąg z jadu tarantuli, który Matyldzia musi dostawać co jakiś czas.
Poprosiłam Justynę aby wzięła od weterynarza, który leczy Matyldzię, zaświadczenie z wszelkimi danymi Matyldzi, potrzebnymi do rozliczenia z Funduszem, które Justyna może przesłać do osoby prowadzącej Fundusz.
Ostatnio Fundusz przesyłał pieniążki bezpośrednio na konto lecznicy.
To jest wątek dzielnej Matyldy. viewtopic.php?f=1&t=153094&start=135
Pozwoliłam sobie zaprosić na wątek opiekunkę Matyldzi, która udzieli wyczerpujących informacji o jej chorobie.
Jaki jest koszt leczenia tym lekiem?vega29 pisze:Dziewczyny jestem za pomocą dla MatyldziJaki jest koszt leczenia tym lekiem?
vega29 pisze:Dziewczyny jestem za pomocą dla MatyldziJaki jest koszt leczenia tym lekiem?
Wasze wpłaty są na rachunku, jutro postaram się uzupełnić rozliczenie.
U mnie styczeń to ciężki okres - zamknięcie roku minionego i mnóstwo dodatkowych obowiązków z tym związanych. W dodatku TŻ zarządził w domu remont, a synek złapał zapalenie oskrzeli![]()
![]()
![]()
Mam nadzieję, że u Was początek roku spokojniejszy nieco.

wiewiur pisze:vega29 pisze:Dziewczyny jestem za pomocą dla MatyldziJaki jest koszt leczenia tym lekiem?
Według wyżej wstawionej recepty 100 zł.
"Bez czasu" jestem ostatnio, ale zajrzałam na pierwszą i ostatnią stronę wątku Matyldy. Płaskonabłonkowy... od niego zaczął działanie fundusz, więc trzeba pomóc.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość