*Fundusz Onkologiczny* OFERUJEMY POMOC!!!

Rozmowy o chorobach onkologicznych u kotów
Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Wto lis 19, 2013 10:21 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Nikt się nie pali?

Przykro mi, ale jedyne co mogę to udostępnić konto. Być kimś w rodzaju skarbnika - zebrać, wypłacić na żądanie osoby/osób odpowiedzialnych. Tylko nie wiem czy to w czymś pomoże bo akurat wydaje sie to być najmniej praco/czasochłonne.
Nie podejmę się decydowania nawet współ.. w sprawach, o ktorych nie mam zielonego pojęcia. Broszka jest osobą doskonale zorientowaną w wielu 'chorobowo-lekowych' sprawach, w umiejętności wyśledzenia naprawdę potrzebujących. Ja nie. Zupełnie.
Nie mam też czasu [choć niektórym się wydaje ,że wręcz przeciwnie :mrgreen: ] by śledzić forum i wyszukiwać [w tym dobrym znaczeniu] potencjalnych beneficjentów, którzy nie zaskoczyli, że jest taki fundusz. W tej chwili z związku z ostatnimi sprawami zawaliłam kilka swoich w sposób nie do 'odtworzenia', czyli jak coś nie zrobione, to nie da się później, przepadł ten czas. Nie mam możliwości nawet przeczytania całego wątku.
Czyli - czas i nieznajomość tematu są dla mnie nie do przeszkoczenia na teraz.
MOże by ktoś inny mógł być odpowiedzialnym za całość?
A, i jeszcze jedna niebagatelna przeszkoda - mój komp działa w b. zwolnionym rytmie. Bardzo. Czekanie na otwarcie się kolejnej strony.. , czekanie na uruchomienie po wyłączeniu, kiedy nie wiem czy w ogóle zaskoczy po kolejnym resecie. Czyli dla mnie czas się wydłuża znacznie :twisted:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto lis 19, 2013 23:26 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

I co teraz? Obrazek
Cioteczki, które już działały w funduszu, może coś rzekną.
Ja świeżynka, mało zorientowana...

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Śro lis 20, 2013 8:14 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

No, właśnie z tą świeżością też tak mam, albo bardziej [ale tylko w tym temacie !!]
A dziewczyny obyte, znające sie... Plissss
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro lis 20, 2013 16:10 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Jeśli nie będzie sprzeciwów ze strony pozostałych członkiń funduszu - przejmę funkcję po Broszce. Jest tylko małe "ale" - nie leczyłam nigdy kota nowotworowego, więc nieszczególnie będę potrafiła odpowiadać na ewentualne pytania opiekunów skorupiaczków w kwestii opieki nad kotem rakowym.
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Śro lis 20, 2013 18:51 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

vega29 pisze:Jeśli nie będzie sprzeciwów ze strony pozostałych członkiń funduszu - przejmę funkcję po Broszce.

Bardzo się cieszę, że chcesz podjąć się funkcji "szefa" funduszu. Bo chyba od początku działasz, albo przynajmniej bardzo długo.
Ja też w funduszu świeżynka...
vega29 pisze: Jest tylko małe "ale" - nie leczyłam nigdy kota nowotworowego, więc nieszczególnie będę potrafiła odpowiadać na ewentualne pytania opiekunów skorupiaczków w kwestii opieki nad kotem rakowym.

To tak, jak chyba my wszystkie :oops: ...
Ale co tam, od leczenia są weterynarze, oby tylko było za co leczyć.

wiewiur

Od: Sob cze 26, 2010 13:08

Post » Śro lis 20, 2013 19:28 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

vega29 :ok:

Ja leczyłam skorupiaczka, w razie czego mogę służyć pomocą, jeśli tylko będę potrafiła pomóc.

Olinka

Od: Pt wrz 24, 2004 16:21

Post » Śro lis 20, 2013 20:24 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Vega29... Obrazek Bardzo się cieszę!
A co do twoich rozterek, że nie będziesz potrafiła odpowiadać na ewentualne pytania opiekunów chorych kotów... My nie jesteśmy od tego. My mamy pilnować składek, dbać o powiększanie funduszu, zatwierdzać kandydata na beneficjenta, dopilnować, aby była faktura za leczenie onkologiczne... Ot co.
I obyśmy mieli jak najmniej roboty! Czyli: oby ta wstrętna choroba omijała koty! :ok:

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Śro lis 20, 2013 21:56 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

vega29 Obrazek cieszę się!
Już na spokojnie podasz mi nr konta na PW, bym mogła wpłacić pieniądze z bazarku.
I ciągniemy funduszyk dalej cioteczki! Obrazek

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Śro lis 20, 2013 23:16 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Dziękuję koleżankom za ciepłe słowa :1luvu:

Ale z przelewaniem kasy - niech najpierw zgodzą się jeszcze pozostałe koleżanki z funduszu, a przynajmniej znaczna część członkiń.

Zaczekajmy ze 2 dni, bo nie każdy zagląda na forum codziennie :wink:
Obrazek

vega29

Post » Śro lis 20, 2013 23:48 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Zgadzam się :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw lis 21, 2013 10:08 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

vega29, super że się zdecydowałaś :ok: :ok: :ok:
czekam na nr konta żeby przelać środki.
obecne saldo funduszu wynosi 334,-
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Czw lis 21, 2013 17:44 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Vega mnie też pasuje. :ok:

lenka*

Od: Wto lip 31, 2012 17:58

Post » Czw lis 21, 2013 21:27 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Pierwsze posty już zostały na mnie przepisane :ok: :ok:
Obrazek

vega29

Post » Czw lis 21, 2013 22:25 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Obrazek Broszko! Dziękujemy za trud włożony w prowadzenie funduszu!

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Czw lis 21, 2013 22:37 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

mavi pisze:Obrazek Broszko! Dziękujemy za trud włożony w prowadzenie funduszu!

Podpisuję się pod wpisem przedmówczyni :1luvu:
Obrazek

vega29

[poprzednia][następna]