*Fundusz Onkologiczny* OFERUJEMY POMOC!!!

Rozmowy o chorobach onkologicznych u kotów
Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Śro lis 06, 2013 15:48 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Uzupełniłam wpłaty.
Saldo funduszu wynosi 304,- :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Czw lis 07, 2013 11:41 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

NIe wiem czy dobry dział ale tematyka zbliżona , może ktos wie Gdzie moge kupić Theranecron , która lecznica ma na stanie i ewentualnie wysyła .

mirek_smok

Od: Pon paź 21, 2013 15:19

Post » Czw lis 07, 2013 13:51 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

mirek_smok pisze:NIe wiem czy dobry dział ale tematyka zbliżona , może ktos wie Gdzie moge kupić Theranecron , która lecznica ma na stanie i ewentualnie wysyła .

Jeśli nic się nie zmieniło to lek ten nie jest zarejestrowany u nas więc żadna lecznica oficjalnie nie może go sprzedawać a tym bardziej wysyłkowo.
Ale nieoficjalnie wielu weterynarzy używa jadu tarantuli więc lek jest do zdobycia :wink:
Moja rada: jak użyjesz wyszukiwarki to tu na forum znajdziesz osoby których koty dostawały ten lek - może którąś z nich poproś o pośrednictwo czyli nieoficjalne zakupienie leku w ich lecznicy i wysłanie do Ciebie. Najlepiej takie sprawy omawiać na pw.
Ale uprzedzam że masz ograniczenie że jako nowy użytkownik nie możesz na razie wysyłać prywatnych wiadomości - musisz najpierw napisać pięć postów aby pojawiła się ta możliwość.
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Czw lis 07, 2013 14:17 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Moze ktoś to przeczyta i do mnie napisze , ja mam dzwonic w piatek do weta może coś da sie sciagnąc ale to nadal może ....

mirek_smok

Post » Czw lis 07, 2013 14:32 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

To może załóż osobny wątek z prośbą o pomoc w zakupie bo tutaj mało ludzi zagląda.
Powodzenia :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Czw lis 07, 2013 15:14 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Dopisałem sie do istniejącego wątku viewtopic.php?f=1&t=55431

mirek_smok

Post » Pt lis 08, 2013 9:05 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

ciotka59 pisze:Próbki kosmetyków na Fundusz Onkologiczny :arrow: viewtopic.php?f=20&t=158141

Bardzo dziękujemy za bazarek :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Czw lis 14, 2013 8:48 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Uzupełniłam wpłaty. Aktualne saldo funduszu wynosi 334,-

Z dniem dzisiejszym rezygnuję z prowadzenia funduszu.

Proszę nie wpłacać więcej składek na moje konto.
Proszę o info na pw komu przekazać uzbieraną kwotę.
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Czw lis 14, 2013 10:48 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Szkoda :(

Moja propozycja: przekazać na inne fundusze pomocowe.
Mamy Fundusz Immunologiczny, ślepaczkowy , inne...

Ja jako prowadząca Fundusz Immunologiczny, pozwolę sobie pożebrać i zaprosić do członkostwa w Funduszu Immuno :)
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw lis 14, 2013 12:43 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Broszka pisze:Z dniem dzisiejszym rezygnuję z prowadzenia funduszu.

Uuuuu, Broszko :cry:
Wiem, że to bezczelność: piszę "uuuuu, Broszko", a sama się nie wezmę za prowadzenie tego funduszu :?
Nie dałabym rady. Z powodu nawału obowiązków od wielu miesięcy zawalam wszystko: w domu, w pracy, z własnym zdrowiem i mój wątek na miau też. Dlatego przyjmuję Broszko do wiadomości Twoją rezygnację (ale ze smutkiem). Śledziłam na bieżąco chorobę Mazurki i walkę o jej uratowanie. Na zawsze ta dzielna kicia zostanie w mojej pamięci, a ten fundusz traktowałam jako pomnik wystawiony Mazurce .
Jeśli nikt nie podejmie się kontynuowania tej pięknej idei, to ja od przyszłego miesiąca chyba podzielę moją składkę na inne dwa fundusze...

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Pt lis 15, 2013 16:23 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Wstrzymajcie się jeszcze trochę, może ktoś zdecyduje się pomóc kotom onkologicznym prowadząc ten wątek i opiekując się funduszem? :ok: :ok: :ok:
Smutno by było, gdyby ta niezwykła koteńka odeszła w zapomnienie. :(
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt lis 15, 2013 16:49 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Zapytałam Broszkę co się wiąże z takim prowadzeniem. Czasem dysponuję i konto internetowe mam, gorzej z orientacją bo nie miałam doczynienia ani z prowadzeniem, ani onkoligicznego więc nie mam wiedzy gdzie czego szukać, o finansowych sprawach nie wspomnę, bo to już w ogóle jakaś mgła i ciemność dla mnie.
Niemożliwe, żeby z 'wątkowiczów' nikt się nie znalazł. Jak Broszka napisze, że sie da bez wiedzy to OK, ale plizz - rozejrzyjcie się.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt lis 15, 2013 19:02 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Morelowa to nie takie bardzo trudne i nawet nie bardzo czasochłonne.
Jeśli potrafisz dodawać i odejmować to dasz sobie radę :wink: :D
Zobacz sobie pierwsze strony Funduszu Onkologicznego, czy Funduszu Immuno, tam masz rozliczenia, możesz się wzorować
Jak coś, to służę radą.
Naprawdę fajnie było by, aby fundusz jednak został.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob lis 16, 2013 18:05 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Dodawać i odejmować - tak :mrgreen: Poza tym niewiele wiecej :mrgreen:
Poczytam. Broszka obiecała napisać co się z tym wiąże.
Jak nikt inny, pewnie mądrzejszy i lepiej zorientowany, sie nie zaoferuje , to się postaram, prosząc o rady - zapamiętam kto chętny :D - w razie czego.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

[poprzednia][następna]