*Fundusz Onkologiczny* OFERUJEMY POMOC!!!

Rozmowy o chorobach onkologicznych u kotów
Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Wto paź 08, 2013 9:36 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

milka ma sie bardzo dobrze :)) goni jak swir :ok: moja sliczna najpiękniejsza milagros
tak sie ciesze że juz wszystko dobrze :))
Kotka Milka

Post » Wto paź 08, 2013 16:38 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Broszka pisze:Uzupełniłam ostatnie wpłaty i saldo funduszu wynosi 164,- :ok:

To jeszcze chwila i możemy szukać kolejnego kociaka w potrzebie :ok:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Wto paź 08, 2013 16:53 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Kotka Milka pisze:milka ma sie bardzo dobrze :)) goni jak swir :ok: moja sliczna najpiękniejsza milagros
tak sie ciesze że juz wszystko dobrze :))

Anna Fijalek? Zmieniłaś nick?

Dostałam rozliczenie od hanelki za Kardamonka,
wstawiam fragmenty a całość dostępna u mnie bo to pdf więc mogę przesłać na maila jeśli ktoś chce zobaczyć.
Obrazek

Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Wto paź 08, 2013 17:14 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Tak na Kotka Milka
Kotka Milka

Post » Czw paź 10, 2013 12:24 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Kardamonik bardzo dziękuje za wsparcie i oznajmia, że czuje się dobrze :) :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt paź 11, 2013 8:49 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Super :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Wto paź 15, 2013 13:20 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

hop :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Sob paź 19, 2013 23:20 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Broszka pisze:hop :ok:

https://lh5.googleusercontent.com/FZ5ZK ... -h207-p-no

25.pażdziernika mija trzecia rocznica śmierci Mazurci mojej kochanej!!!
Wzruszające jest to,że dzięki niej inne kociaczki mogą liczyć na pomoc dobrych ludzi...
Miesiąc temu pochowałam kolejna moja kiciunię.Spoczywa obok Mazurci,też była z Mazur.....

dołączam zdjęcia nagrobku Mazurki z pierwszymi jesiennymi liścmi.Ten kamień z napisem Mazurka przywiozłam z Mazur ,na nim lubiła siadać koteńka.

polhof

Od: Pt lip 30, 2010 20:59

Post » Sob paź 19, 2013 23:44 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Mazurko... Mazureczko...
Pamiętam, jakby to było dziś, tę walkę o ciebie... I twoją heroiczną walkę z chorobą.
Byłaś wspaniałą mamusią pomimo zaawansowanej choroby. Mam nadzieję, że twoje dzieci dobrze się mają.
Polhof, dziękuję za opiekę nad tą wspaniałą kicią Obrazek

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Sob paź 19, 2013 23:47 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Mazurko, nie cała odeszłaś. Zostało po tobie coś dobrego.
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie paź 20, 2013 10:01 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

Smutna rocznica :(
Mazurko [']
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Nie paź 20, 2013 10:02 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

mavi pisze:Mazurko... Mazureczko...
Pamiętam, jakby to było dziś, tę walkę o ciebie... I twoją heroiczną walkę z chorobą.
Byłaś wspaniałą mamusią pomimo zaawansowanej choroby. Mam nadzieję, że twoje dzieci dobrze się mają.

Mazureczko... dzięki Tobie mamy ten Fundusz.
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Nie paź 20, 2013 22:46 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

(*)

wiewiur

Od: Sob cze 26, 2010 13:08

Post » Pt paź 25, 2013 18:22 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

vega29 pisze:

3 lata temu o 12 mazurka zasnęła......
wróciłam z ogrodu,liście pokryły kamień Mazurci i mojej Kici<Timusia<Dakotki
bardzo mi smutno,bardzo.....

polhof

Od: Pt lip 30, 2010 20:59

Post » Pt paź 25, 2013 18:36 Re: *Fundusz Onkologiczny* może wpłacisz dychę na skorupiacz

polhof pisze:
vega29 pisze:

3 lata temu o 12 mazurka zasnęła......
wróciłam z ogrodu,liście pokryły kamień Mazurci i mojej Kici<Timusia<Dakotki
bardzo mi smutno,bardzo.....

to była dzielna kotka-nie maiała buzi a mężnie opiekowała się maluchami-lepiej niż niejeden człowiek swoim dzieckiem :x
Mazurko[*]
Kotka Milka

[poprzednia][następna]