Zostałeś wyrzucony z tego forum
Skontaktuj się z webmasterem lub administratorem forum jeżeli chcesz wyjaśnić tą sytuację.
To by było na tyle w kwestii traktowania ludzi przez AFN...
Zostałeś wyrzucony z tego forum
Skontaktuj się z webmasterem lub administratorem forum jeżeli chcesz wyjaśnić tą sytuację.
Sihaja pisze:Witam. Zapomniałam napisać - ta przychodnia Gaja czynna 16-19, tak więc sie nie denerwuj i zadzwoń po południu.
Kinya pisze:Sihaja pisze:Witam. Zapomniałam napisać - ta przychodnia Gaja czynna 16-19, tak więc sie nie denerwuj i zadzwoń po południu.
Czekam niecierpliwie żeby tam zadzwonić. Dostałam (drogą łańcuszkową) jeszcze jeden namiar do lecznicy, która szpitaliku jako takiego nie ma, ale ew. przetrzymałaby kotkę.
Niedługo całkiem nieźle poznam Olsztyn, choć nigdy tam nie byłam
Kinya pisze:Sihaja pisze:Witam. Zapomniałam napisać - ta przychodnia Gaja czynna 16-19, tak więc sie nie denerwuj i zadzwoń po południu.
Czekam niecierpliwie żeby tam zadzwonić. Dostałam (drogą łańcuszkową) jeszcze jeden namiar do lecznicy, która szpitaliku jako takiego nie ma, ale ew. przetrzymałaby kotkę.
Granula pisze:a ja podnoszę i trzymam kciuki za sprawne przeprowadzenie akcji... czyli próba wyłapania kociej rodzinki w piątek jak na działkę przyjedzie tamta Pani z Częstochowy - tak?
Sihaja pisze:Dodzwoniłam się do Przychodni Gaja. Bez problemu wezmą kotkę na hotelik - 10zł za dobę. Fajnie by było, gdyby miała jedzonko. Powiedziałam że kotka będzie w piątek lub w sobotę, bo nie wiem, kiedy się da złapać. Pani powiedziała, że wtedy umówicie się na godzinę i ona lub ktoś inny przyjedzie i odbierze kotkę. telefon podałam dobry, tylko kierunek niepotrzebny, więc tak : 514-691-410. Powiedziałam, że kotka pogryziona przez pieska i z maluchami. Nie ma problemu, zaopiekują się kotką.
coraz lepsze wiadomości

Kinya pisze:Nie wiem jak Wam Wszystkim dziękować![]()
Teraz jeszcze te trzy dni niepewności co zastaniecie na miejscu, ale to i tak ogromny postęp, że udało się zorganizować Waszą pomoc w momencie gdy wszystko inne na maksa zawiodło.
Oby jak najszybciej można było zmienić tytuł...
Dobrej nocy!

[b]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość