*Fundusz Onkologiczny* OFERUJEMY POMOC!!!

Rozmowy o chorobach onkologicznych u kotów
Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Śro sie 07, 2013 9:35 Re: **Fundusz Onkologiczny** darczyńcy pilnie poszukiwani !!

Puściłam 17 zł z bazarku.
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Śro sie 07, 2013 16:44 Re: **Fundusz Onkologiczny** darczyńcy pilnie poszukiwani !!

Conchita pisze:Dobrze, to pierwsza wpłata poszła i kolejne ustawione ;)

vega29 pisze:Puściłam 17 zł z bazarku.

Wpłaty dotarły :ok:

Przelew dla Milki właśnie poleciał na konto lecznicy :ok:
220,- czyli nasze 200,- i 20,- od anonimowej cioteczki :wink:

Aktualne saldo funduszu to 84,- zł
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Śro sie 07, 2013 18:19 Re: **Fundusz Onkologiczny** darczyńcy pilnie poszukiwani !!

dziękuje
a powiedzcie mi takie ogromne upaly tez nie zabardzo sprzyjaja operacjom nie?
Kotka Milka

Post » Śro sie 07, 2013 18:41 Re: **Fundusz Onkologiczny** darczyńcy pilnie poszukiwani !!

Nie martw się, już idzie ochłodzenie :ok: Wszytko będzie dobrze. Musi być dobrze :ok: :kotek:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Czw sie 08, 2013 9:39 Re: **Fundusz Onkologiczny** darczyńcy pilnie poszukiwani !!

Mój wet nie operuje kiedy jest tak gorąco, chyba że to operacja ratująca życie.
Ale właśnie zapowiadają że dzisiaj ostatni dzień tak ekstremalnych temperatur więc w poniedziałek powinno być lepiej :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Czw sie 08, 2013 19:36 Re: **Fundusz Onkologiczny** darczyńcy pilnie poszukiwani !!

jezuuuuu mam nadzięję zdechnąc mozna :oops:
Kotka Milka

Post » Pt sie 09, 2013 18:03 Re: **Fundusz Onkologiczny** darczyńcy pilnie poszukiwani !!

mam pytanie czy ktos spotkal sie z was z chłoniakiem jelit i żołądka u kota?
jak karmic kota ktory po zjedzeniu wszystko zwraca?
zgadalam sie z taka pania w lecznicy i tak jakos o tym mysle :oops:
Kotka Milka

Post » Sob sie 10, 2013 5:12 Re: **Fundusz Onkologiczny** darczyńcy pilnie poszukiwani !!

Kojarzę że kot forumowej Boo ma chłoniaka jelita i podobne problemy.
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Sob sie 10, 2013 11:26 Re: **Fundusz Onkologiczny** darczyńcy pilnie poszukiwani !!

Moja Conchita miała.
Karmiłam skoncentrowanym convalescence support royal canin, tym co wyglada jak mleko w proszku. Robiłam z tego gęsta papke, żeby było jak najwiecej kalorii w jak najmniejszej objętości. CZasem karmiłam tez masłem, podawalam strzykawka oliwe z oliwek.
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Pon sie 12, 2013 14:48 Re: **Fundusz Onkologiczny** darczyńcy pilnie poszukiwani !!

mam pytanie na konto zostało przesłane 220 zł operacja 180zk czy to 40 zł mogę dac na norfologie?
Kotka Milka

Post » Pon sie 12, 2013 14:58 Re: **Fundusz Onkologiczny** darczyńcy pilnie poszukiwani !!

Tak, oczywiście :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pon sie 12, 2013 18:48 Re: **Fundusz Onkologiczny** darczyńcy pilnie poszukiwani !!

Conchita pisze:Moja Conchita miała.
Karmiłam skoncentrowanym convalescence support royal canin, tym co wyglada jak mleko w proszku. Robiłam z tego gęsta papke, żeby było jak najwiecej kalorii w jak najmniejszej objętości. CZasem karmiłam tez masłem, podawalam strzykawka oliwe z oliwek.

jak dlugo kot może takie jedzenie jesc?

juz jutro zabieg.................. :strach: :strach:
Kotka Milka

Post » Wto sie 13, 2013 5:55 Re: **Fundusz Onkologiczny** darczyńcy pilnie poszukiwani !!

Dziś operacja, kciuki trzymam za Milkę :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Wto sie 13, 2013 8:55 Re: **Fundusz Onkologiczny** darczyńcy pilnie poszukiwani !!

Anna Fijalek pisze:
Conchita pisze:Moja Conchita miała.

jak dlugo kot może takie jedzenie :

Jakby tu powiedzieć... Chloniak jest nieuleczalny, więc do końca.
Ona miała lepsze i gorsze okresy, w lepszych jadła sama.
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Wto sie 13, 2013 12:24 Re: **Fundusz Onkologiczny** darczyńcy pilnie poszukiwani !!

ekhm.....my juz po
kotka zestresowana na maxa.
pani doktor wyczuła 3 guzki,ale usunęła tylko 2-bo do trzeciego nie była pewna
nie wysyłałam na badanie histopatolog.bo nie miałam już kasy

kicia wyglada jak by ja ktoś wypluł
za 14 dni sciagniecie szwow

kicia zestresowana na maxa
ja zdenerwowana jak cholera
kicia w transporterku zamknieta do wieczora
za kilka dni wkleje skan karty bo pani doktor wysle mi na maila,bo byl ruch i nie miala czasu ok?
Kotka Milka

[poprzednia][następna]