Fundusz Onkologiczny - pomagajmy kotom z nowotworami!

Rozmowy o chorobach onkologicznych u kotów
Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Czw maja 05, 2011 19:11 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Napisałam jej że pomożemy i że może umawiać kicię na operację i żeby później wzięła fakturę. Ostatnio trochę nie myśle bo jestem chora więc jeśli coś pominęłam to krzyczcie :).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Czw maja 05, 2011 19:31 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Kinya, sądzę że przy danych fundacji w pierwszym poście powinien być tez podany NIP Fundacji, bo wetom jest to też potrzebne do wypełnienia faktury.
„W Polsce skumulowały się trzy najgorsze zarazy: PiS, KK i coronawirus.”
„Patrząc na naszych obecnych polityków mogę stwierdzić,
że najwięcej kultury jest w serze, jogurcie i kefirze.”

„Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim,
to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem”.
- Władysław Bartoszewski
„Cienia i wolności nie przydepniesz butem”.- Antoni Regulski
„Pobożność jest niezwykle ważna, ale rozumu nie zastąpi”. - Ks. Józef Tischner
„Ręce, które pomagają są bardziej święte, niż usta które się modlą”. - Maria Czubaszek

mamut

Od: Śro lip 09, 2008 17:44

Post » Czw maja 05, 2011 20:49 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

phantasmagori pisze:
mamut pisze:
phantasmagori pisze:Budrysek najprawdopodobniej poda konto lecznicy, w której będzie zabieg.

No to rozumiem, bo konto BUDRYSEK jest niepotrzebne.
Konto lecznicy też w zasadzie jest niepotrzebne, tylko faktura przelewowa od weta z kontem i danymi lecznicy oraz danymi i kontem fundacji.

W każdym razie Budrysek jest nam niezbędna Jak wiadomo ma ograniczony dostęp do netu. :wink: Czy ktoś napisał jej PW z informacją jak postąpić aby otrzymać dofinansowanie?

Dziewczyny, Budrysek ma w podpisie podany numer telefonu. Może zamiast pw, lepiej zainwestować w sms-a/rozmowę telefoniczną, o ile oczywiście do jutra rana nie odbierze pw.
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Czw maja 05, 2011 20:56 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Faktycznie :D Ależ z nas gapy :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pt maja 06, 2011 8:24 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

No i co? No i co? Udało się przekazać wiadomość Budryskowi? Kicia będzie operowana?

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Pt maja 06, 2011 8:58 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Pw chyba odebrała (nie ma już w folderze 'do wysłania') ale narazie nie dostałam żadnej odpowiedzi.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Pt maja 06, 2011 12:01 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

mamut pisze:
phantasmagori pisze:Budrysek najprawdopodobniej poda konto lecznicy, w której będzie zabieg.

No to rozumiem, bo konto BUDRYSEK jest niepotrzebne.
Konto lecznicy też w zasadzie jest niepotrzebne, tylko faktura przelewowa od weta z kontem i danymi lecznicy oraz danymi i kontem fundacji.

Kinya- możesz się wypowiedzieć?

Jestem. Dokładnie tak - na fakturze przelewowej, razem z danymi lecznicy, musi znajdować się numer konta, na który trzeba przelać pieniądze za wykonaną usługę weterynaryjną.
Wstawiam NIP do pierwszego postu - oczywiście jest potrzebny do faktur, a nie do przelewów na rzecz funduszu:)
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Pt maja 06, 2011 16:29 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

operacja moze odbyc sie zaraz na poczatku tygodnia
faktura bedzie wystawiona, komu podac konto lecznicy?

bardzo Wam dziekuje za pomoc :1luvu:

dzisiaj dostalam pw ze moze lepiej uspac kotke:(
na necie z doskoku : kontakt: 607 488 598
Obrazek

BUDRYSEK

Od: Czw maja 22, 2008 19:37

Post » Pt maja 06, 2011 16:37 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

budrysku tu anka od blekiego pamietasz mnie? nie przejmuj sie glupimi docinkami!absolutnie nie usypiaj kotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!trzymam kciuki za powodzenie operacji :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: w jakiej lecznicy bedzie zabieg?
gerardbutler

Post » Pt maja 06, 2011 16:56 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

BUDRYSEK, spisz sobie te dane:

Fundacja ELPIS - Nadzieja Dla Zwierząt
ul. Krzemionki 22/15
30-525 Kraków

NIP: 679 302 73 78

Nr konta w MultiBanku: 94 1140 2017 0000 4002 1116 8509

żebyś mogła podać wetowi do faktury. Fakturę do fundacji może wysłać sam wet albo daje Tobie i wtedy Ty wysyłasz.
Może skontaktuj się z Kinya!

Odnośnie uśpienia kotki. Niech ta osoba sama podda się eutanazji, będzie jednej głupiej mniej na tym świecie!!!!!

- Władysław Bartoszewski
„Ręce, które pomagają są bardziej święte, niż usta które się modlą”. - Maria Czubaszek

mamut

Post » Pt maja 06, 2011 20:10 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Do faktury nie potrzeba numeru konta fundacji. Wet nie będzie niczego nam przecież przelewał :wink: . W fakturze musi być numer konta weterynarza, żeby fundacja mogła zapłacić za fakturę.
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Pt maja 06, 2011 20:33 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

vega29 pisze:Do faktury nie potrzeba numeru konta fundacji. Wet nie będzie niczego nam przecież przelewał :wink: . W fakturze musi być numer konta weterynarza, żeby fundacja mogła zapłacić za fakturę.

Dobrze prawisz :ok: Skopiowałam z rozpędu :oops:

- Władysław Bartoszewski

mamut

Post » Sob maja 07, 2011 20:00 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Hop :kotek: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Nie maja 08, 2011 19:53 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Podnoszę i dziś aby było wiadomo że istniejemy :ok: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Wto maja 10, 2011 10:17 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Ciekawe kiedy operacja :roll: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

[poprzednia][następna]