skwareek pisze:Tak tak tylko teraz numer konta potrzebny i oby Kinya tez odebrała nasze telepatyczne wezwanie.
magdajedral pisze:skwareek pisze:Tak tak tylko teraz numer konta potrzebny i oby Kinya tez odebrała nasze telepatyczne wezwanie.
W tym mogę pomóc - mam bardziej "konkretny" kontakt z Kinya w postaci numeru telefonu.
skwareek pisze:magdajedral pisze:skwareek pisze:Tak tak tylko teraz numer konta potrzebny i oby Kinya tez odebrała nasze telepatyczne wezwanie.
W tym mogę pomóc - mam bardziej "konkretny" kontakt z Kinya w postaci numeru telefonu.
Super więc jeśli się nie pojawi a będziemy już w posiadaniu konta budryskowego to dasz jej znać. Tylko że Kinya coś wczoraj pisała o problemach z dostępem do konta przez internet, mam nadzieję że bank już rozwiązał ten problem
.

skwareek pisze:magdajedral pisze:Przed chwilą zrobiłam przelew z bazarku na konto fuduszu - uzbierało się 85zł!!!!!!
Dziekuję wszystkim
Dziękujemy pięknie!!!
W sprawie kici od Budryska - jako że sprawa pilna myślę że inni zgodzą się ze mną aby dołożyć brakującą kwotę do operacji. Kinya uzupełni rozliczenia i zrobi przelew. Czy ma ktoś numer konta do Budrysek bo widzę w jej opisie że bywa na necie z doskoku więc może ktoś podeśle??
skwareek pisze:Zeby przelać jej pieniądze na operację kici.
phantasmagori pisze:Budrysek najprawdopodobniej poda konto lecznicy, w której będzie zabieg.
mamut pisze:phantasmagori pisze:Budrysek najprawdopodobniej poda konto lecznicy, w której będzie zabieg.
No to rozumiem, bo konto BUDRYSEK jest niepotrzebne.
Konto lecznicy też w zasadzie jest niepotrzebne, tylko faktura przelewowa od weta z kontem i danymi lecznicy oraz danymi i kontem fundacji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość