Fundusz Onkologiczny - pomagajmy kotom z nowotworami!

Rozmowy o chorobach onkologicznych u kotów
Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Śro maja 04, 2011 22:17 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Jejku, ja jestem ZA ! ! ! Gdybym wiedziała, że należy się wypowiedzieć w kwestii kici Budryska, wcześniej weszłabym na forum! Mam nadzieję, że uda się jak najszybciej doprowadzić do tej operacji!

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Śro maja 04, 2011 22:20 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

No to znaczy, że dokładamy?

To teraz wzywamy Budryska metodą telepatyczną :)
magdajedral

Post » Śro maja 04, 2011 22:21 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Tak tak tylko teraz numer konta potrzebny i oby Kinya tez odebrała nasze telepatyczne wezwanie ;).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Śro maja 04, 2011 22:22 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

skwareek pisze:Tak tak tylko teraz numer konta potrzebny i oby Kinya tez odebrała nasze telepatyczne wezwanie ;).

W tym mogę pomóc - mam bardziej "konkretny" kontakt z Kinya w postaci numeru telefonu.
magdajedral

Post » Śro maja 04, 2011 22:27 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

magdajedral pisze:
skwareek pisze:Tak tak tylko teraz numer konta potrzebny i oby Kinya tez odebrała nasze telepatyczne wezwanie ;).

W tym mogę pomóc - mam bardziej "konkretny" kontakt z Kinya w postaci numeru telefonu.

Super więc jeśli się nie pojawi a będziemy już w posiadaniu konta budryskowego to dasz jej znać :). Tylko że Kinya coś wczoraj pisała o problemach z dostępem do konta przez internet, mam nadzieję że bank już rozwiązał ten problem :roll: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Śro maja 04, 2011 22:33 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Jak będzie trzeba to "założę" z prywatnej kieszeni za tę operację, błagam tylko żeby się odbyła!!!
magdajedral

Post » Czw maja 05, 2011 1:03 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Ja też oczywiście jestem za! Gdzieś mam na pw konto Budryska zaraz poszukam.
Edit: mam tylko bezpośrednie konto lecznicy w której Budrysek leczy koty. Więc czekamy na Budryska
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw maja 05, 2011 8:46 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

skwareek pisze:
magdajedral pisze:

Super więc jeśli się nie pojawi a będziemy już w posiadaniu konta budryskowego to dasz jej znać :). Tylko że Kinya coś wczoraj pisała o problemach z dostępem do konta przez internet, mam nadzieję że bank już rozwiązał ten problem :roll: .

Odebrałam :) Wszystko już ok, rozliczenie jeszcze cieplutkie. Mamy ponad 700 zł :ok:
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Czw maja 05, 2011 18:45 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Ja też jestem za pomocą dla kici u BUDRYSEK.

skwareek pisze:
magdajedral pisze:Przed chwilą zrobiłam przelew z bazarku na konto fuduszu - uzbierało się 85zł!!!!!!

Dziekuję wszystkim :1luvu:

Dziękujemy pięknie!!!
W sprawie kici od Budryska - jako że sprawa pilna myślę że inni zgodzą się ze mną aby dołożyć brakującą kwotę do operacji. Kinya uzupełni rozliczenia i zrobi przelew :ok: . Czy ma ktoś numer konta do Budrysek bo widzę w jej opisie że bywa na necie z doskoku więc może ktoś podeśle??

Przepraszam, a do czego jest potrzebne konto BUDRYSEK?
„W Polsce skumulowały się trzy najgorsze zarazy: PiS, KK i coronawirus.”
„Patrząc na naszych obecnych polityków mogę stwierdzić,
że najwięcej kultury jest w serze, jogurcie i kefirze.”

„Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim,
to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem”.
- Władysław Bartoszewski
„Cienia i wolności nie przydepniesz butem”.- Antoni Regulski
„Pobożność jest niezwykle ważna, ale rozumu nie zastąpi”. - Ks. Józef Tischner
„Ręce, które pomagają są bardziej święte, niż usta które się modlą”. - Maria Czubaszek

mamut

Od: Śro lip 09, 2008 17:44

Post » Czw maja 05, 2011 18:49 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Zeby przelać jej pieniądze na operację kici :roll: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Czw maja 05, 2011 18:54 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

skwareek pisze:Zeby przelać jej pieniądze na operację kici :roll: .

Przecież to jest chyba załatwiane na linii fundacja - wet fakturą przelewową. Fundacje raczej nie wpłacają pieniędzy na prywatne konta.

- Władysław Bartoszewski
„Ręce, które pomagają są bardziej święte, niż usta które się modlą”. - Maria Czubaszek

mamut

Post » Czw maja 05, 2011 18:55 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Budrysek najprawdopodobniej poda konto lecznicy, w której będzie zabieg.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Czw maja 05, 2011 18:56 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Jej :oops: ale ze mnie osioł, wstyd. Mamut zwracam honor i dziękuję za sprowadzenie mnie na ziemię :oops: . Zaraz napiszę do niej pw...
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Czw maja 05, 2011 19:03 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

phantasmagori pisze:Budrysek najprawdopodobniej poda konto lecznicy, w której będzie zabieg.

No to rozumiem, bo konto BUDRYSEK jest niepotrzebne.
Konto lecznicy też w zasadzie jest niepotrzebne, tylko faktura przelewowa od weta z kontem i danymi lecznicy oraz danymi i kontem fundacji.

Kinya- możesz się wypowiedzieć?

- Władysław Bartoszewski

mamut

Post » Czw maja 05, 2011 19:09 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

mamut pisze:
phantasmagori pisze:Budrysek najprawdopodobniej poda konto lecznicy, w której będzie zabieg.

No to rozumiem, bo konto BUDRYSEK jest niepotrzebne.
Konto lecznicy też w zasadzie jest niepotrzebne, tylko faktura przelewowa od weta z kontem i danymi lecznicy oraz danymi i kontem fundacji.

W każdym razie Budrysek jest nam niezbędna Jak wiadomo ma ograniczony dostęp do netu. :wink: Czy ktoś napisał jej PW z informacją jak postąpić aby otrzymać dofinansowanie?
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

[poprzednia][następna]