http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=126970 .

vega29 pisze:Dziewczyny, w tym wątku jest kicia potrzebująca pomocy finansowej na operację http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=127197&p=7426460#p7426460 Zaprosiłam autorkę wątku do nas.
vega29 pisze:Ja się tylko nieśmiało przypomnę, że w dalszym ciągu leżą u mnie niesprzedane fanty z bazarku, ufundowane przez ewan: kolczyki w złotym kolorze - razem 5 par, bransoletki z koralików na gumce 2 pary (baaardzo fajne) oraz letnia tuniczka w różową kratkę. Rzeczy jakoś nie miały szczęścia, a ja obecnie nie mam czasu/możliwości na pilnowanie i podbijanie bazarków (brak dostępu do forum przez niemal całe boże dnie w pracy+ zero czasu późnymi popołudniami). Jeżeli ktoś wystawia/ma zamiar wystawić bazarek - proszę o info i adres. Wyślę co mam (+ na pw wszystkie opisy i kody zdjęć), razem z innymi rzeczami te fanty mają szansę, a u mnie niestety leżą (zaś mnie głupio, że leżą).
Please
magdajedral pisze:vega29 pisze:Ja się tylko nieśmiało przypomnę, że w dalszym ciągu leżą u mnie niesprzedane fanty z bazarku, ufundowane przez ewan: kolczyki w złotym kolorze - razem 5 par, bransoletki z koralików na gumce 2 pary (baaardzo fajne) oraz letnia tuniczka w różową kratkę. Rzeczy jakoś nie miały szczęścia, a ja obecnie nie mam czasu/możliwości na pilnowanie i podbijanie bazarków (brak dostępu do forum przez niemal całe boże dnie w pracy+ zero czasu późnymi popołudniami). Jeżeli ktoś wystawia/ma zamiar wystawić bazarek - proszę o info i adres. Wyślę co mam (+ na pw wszystkie opisy i kody zdjęć), razem z innymi rzeczami te fanty mają szansę, a u mnie niestety leżą (zaś mnie głupio, że leżą).
Please
Ja też jeszcze mam rzeczy które dostałam od gaga na bazarek, więc mogę sie podjąć kolejnego bazarku. Przybywa kolejna potrzebująca kicia, więc trzeba zmobilizować siły

. Musi się tylko pojawić nasz skarbnik Kinya bo to ona trzyma pieczę na funduszach. A czy masz juz termin operacji?skwareek pisze:Budrysku pomocy na pewno nie odmówimy. Musi się tylko pojawić nasz skarbnik Kinya bo to ona trzyma pieczę na funduszach. A czy masz juz termin operacji?

magdajedral pisze:Przed chwilą zrobiłam przelew z bazarku na konto fuduszu - uzbierało się 85zł!!!!!!
Dziekuję wszystkim
. Czy ma ktoś numer konta do Budrysek bo widzę w jej opisie że bywa na necie z doskoku więc może ktoś podeśle??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość