Fundusz Onkologiczny - pomagajmy kotom z nowotworami!

Rozmowy o chorobach onkologicznych u kotów
Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Pon maja 02, 2011 19:51 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Kto z Was ma Facebooka niech zagłosuje i pomoże wygrać konkurs forumowiczce:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=126970 . :ok:
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Wto maja 03, 2011 13:08 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Dziewczyny, w tym wątku jest kicia potrzebująca pomocy finansowej na operację http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=127197&p=7426460#p7426460 Zaprosiłam autorkę wątku do nas.
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Wto maja 03, 2011 13:57 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

vega29 pisze:Dziewczyny, w tym wątku jest kicia potrzebująca pomocy finansowej na operację http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=127197&p=7426460#p7426460 Zaprosiłam autorkę wątku do nas.

Witam :)
Trafila do mnie kicia z chorym uszkiem,ciagle laciala krew, myslalam, ze to jakas moze ranka ale po wizycie u weta okazalo sie, ze jest guz, ktory trzeba wyciac do ucha srodkowego, wetka wstepnie umowila nas na operacje we czwartek, ale dopiero uzbieralam 50 zl a koszt operacji wynosi 250 + bad. histopatol. wycinka
Bardzo prosze o pomoc dla Joleczki, kicia na pewno cierpi, krew wylatuje przy kazdym ruchu glowka, wszystkie sciany w domu mam juz zachlapane krwia :(
Jedyna pociecha ze Jolusia ma apetyt.
na necie z doskoku : kontakt: 607 488 598
Obrazek

BUDRYSEK

Od: Czw maja 22, 2008 19:37

Post » Wto maja 03, 2011 14:18 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

vega29 pisze:Ja się tylko nieśmiało przypomnę, że w dalszym ciągu leżą u mnie niesprzedane fanty z bazarku, ufundowane przez ewan: kolczyki w złotym kolorze - razem 5 par, bransoletki z koralików na gumce 2 pary (baaardzo fajne) oraz letnia tuniczka w różową kratkę. Rzeczy jakoś nie miały szczęścia, a ja obecnie nie mam czasu/możliwości na pilnowanie i podbijanie bazarków (brak dostępu do forum przez niemal całe boże dnie w pracy :roll: + zero czasu późnymi popołudniami). Jeżeli ktoś wystawia/ma zamiar wystawić bazarek - proszę o info i adres. Wyślę co mam (+ na pw wszystkie opisy i kody zdjęć), razem z innymi rzeczami te fanty mają szansę, a u mnie niestety leżą (zaś mnie głupio, że leżą).

Please :kotek:

Ja też jeszcze mam rzeczy które dostałam od gaga na bazarek, więc mogę sie podjąć kolejnego bazarku. Przybywa kolejna potrzebująca kicia, więc trzeba zmobilizować siły :)
magdajedral

Post » Wto maja 03, 2011 15:52 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

magdajedral pisze:
vega29 pisze:Ja się tylko nieśmiało przypomnę, że w dalszym ciągu leżą u mnie niesprzedane fanty z bazarku, ufundowane przez ewan: kolczyki w złotym kolorze - razem 5 par, bransoletki z koralików na gumce 2 pary (baaardzo fajne) oraz letnia tuniczka w różową kratkę. Rzeczy jakoś nie miały szczęścia, a ja obecnie nie mam czasu/możliwości na pilnowanie i podbijanie bazarków (brak dostępu do forum przez niemal całe boże dnie w pracy :roll: + zero czasu późnymi popołudniami). Jeżeli ktoś wystawia/ma zamiar wystawić bazarek - proszę o info i adres. Wyślę co mam (+ na pw wszystkie opisy i kody zdjęć), razem z innymi rzeczami te fanty mają szansę, a u mnie niestety leżą (zaś mnie głupio, że leżą).

Please :kotek:

Ja też jeszcze mam rzeczy które dostałam od gaga na bazarek, więc mogę sie podjąć kolejnego bazarku. Przybywa kolejna potrzebująca kicia, więc trzeba zmobilizować siły :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Już ślę pw :ok:
Obrazek

vega29

Post » Wto maja 03, 2011 20:02 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Budrysku pomocy na pewno nie odmówimy :ok: . Musi się tylko pojawić nasz skarbnik Kinya bo to ona trzyma pieczę na funduszach. A czy masz juz termin operacji?
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Śro maja 04, 2011 11:08 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

skwareek pisze:Budrysku pomocy na pewno nie odmówimy :ok: . Musi się tylko pojawić nasz skarbnik Kinya bo to ona trzyma pieczę na funduszach. A czy masz juz termin operacji?

miala byc jutro ale na razie ja odmowilam bo nie uzbieram pieniedzy :(
na necie z doskoku : kontakt: 607 488 598
Obrazek

BUDRYSEK

Od: Czw maja 22, 2008 19:37

Post » Śro maja 04, 2011 11:39 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Stawiam się na wezwanie - jak ostatnio :(
Dziewczyny, rozliczenie jest na pierwszej stronie - mamy blisko 600 zł. Nie jestem w tej chwili w stanie tego dokładnie zaktualizować, bo strona banku coś nawala i po zalogowaniu mignęło mi tylko, że Mavi wpłaciła majową składkę i tyle sprawdzania było :( Awarię obiecują w komunikacie usunąć jak najprędzej, wtedy rozliczę co do grosika.
Decyzję podejmują demokratycznie Ofiarodawcy, ja tu jestem tylko od liczenia ;) Jeśli uważacie, że trzeba pomóc Joli i sfinansować tę operację, to piszcie szybko, może Budrysek jeszcze zdąży przywrócić termin!
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Śro maja 04, 2011 12:54 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Ja jestem za choć ode mnie małe wpływy do Funduszu były jak narazie. Ale postaram się coś od tego miesiąca dorzucać, choćby skromnego piątaka ;).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Śro maja 04, 2011 13:02 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Ja też jestem za.
magdajedral

Post » Śro maja 04, 2011 15:55 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Ja, jako że ostatnio nic nie wpłacam, mogę tylko gorąco namawiać pozostałych: POMÓŻMY KICI!!!
Obrazek

vega29

Post » Śro maja 04, 2011 20:34 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

bardzo prosimy o pomoc dla Joli!!!!

goofi

Od: Pt lip 30, 2010 21:18

Post » Śro maja 04, 2011 21:01 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

No właśnie - pieniądze są tylko konkretnej decyzji brak. A kicia cierpi.....
magdajedral

Post » Śro maja 04, 2011 22:04 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

Przed chwilą zrobiłam przelew z bazarku na konto fuduszu - uzbierało się 85zł!!!!!!

Dziekuję wszystkim :1luvu:
magdajedral

Post » Śro maja 04, 2011 22:09 Re: Fundusz Onkologiczny. Zapraszamy do pomagania!

magdajedral pisze:Przed chwilą zrobiłam przelew z bazarku na konto fuduszu - uzbierało się 85zł!!!!!!

Dziekuję wszystkim :1luvu:

Dziękujemy pięknie!!!
W sprawie kici od Budryska - jako że sprawa pilna myślę że inni zgodzą się ze mną aby dołożyć brakującą kwotę do operacji. Kinya uzupełni rozliczenia i zrobi przelew :ok: . Czy ma ktoś numer konta do Budrysek bo widzę w jej opisie że bywa na necie z doskoku więc może ktoś podeśle??
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

[poprzednia][następna]