Nasza Kochana wiejska kotka Mazurka - za TM [*]

Rozmowy o chorobach onkologicznych u kotów
Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Pon wrz 06, 2010 16:01 Re: Zmasakrowana kotka Mazurka już w tdt. Leczymy.

ewan pisze:Coś dziwnie pomijane są pytania na temat zdrowia Mazurki i o zdjęciach ani słowa :mrgreen: a przy okazji maluchów można mamusię pokazać, zatem czekam :!:

Ze ściąganiem zdjęć z telefonu mam problem, jedyna przyczyna tego braku :) Poza tym tdt nie dysponuje możliwością robienia zdjęć, dostaję tylko przez komórkę przy okazji sms-ów z nowymi wiadomościami.
Tutaj ostatnie, w czasie posiłku:

Obrazek

Kicię czeka kolejna konsultacja, napiszemy jak coś będzie wiadomo.
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Pon wrz 06, 2010 16:12 Re: Zmasakrowana kotka Mazurka już w tdt. Leczymy.

:ok: :ok: :ok: ojej to czekamy na wieści trzymamy kciuki... :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Pon wrz 06, 2010 16:29 Re: Zmasakrowana kotka Mazurka już w tdt. Leczymy.

ewan pisze:Coś dziwnie pomijane są pytania na temat zdrowia Mazurki i o zdjęciach ani słowa :mrgreen: a przy okazji maluchów można mamusię pokazać, zatem czekam :!:

polhof pisze przecież na forum, ja i Kinya dostajemy całkiem sporo fotek mmsami (z tego co widze Kinya wstawia inne niż ja dostaje) ale ja nie moge ich wstawiać - bo nie umiem ustawiac bluetoothów a kabelek chyba gdzieś jest ale nie mam oprogramowania do tel. Maluchom moge zrobić foty drugim telefonem i ściagnąć umiem jak widać, wiec nie jestem aż taki znów matołek ;)

Przypominam , ze Mazurka jest w DT pod opieką polhof, kociaki są u nas i po prostu je widuję. Mam mozliwość je pokazać to pokazuję :)
Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19

Post » Pon wrz 06, 2010 16:39 Re: Zmasakrowana kotka Mazurka już w tdt. Leczymy.

Biorąc pod uwagę poprzednie wpisy nie jest to akurat wogóle dziwne:)
(dodatkowo wyjaśnienie powyżej)

Według mnie kicia teraz zacznie dochodzić do siebie.
Zacznie jej to wszystko dosłownie odpadać.

Śliczna jest, trzymam kciuki :ok:

cangu

Od: Pt maja 09, 2008 21:17

Post » Pon wrz 06, 2010 17:28 Re: Zmasakrowana kotka Mazurka już w tdt. Leczymy.

:ok: za Mazurkę, dzielną kotkę :D
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Od: Pt wrz 03, 2010 22:15

Post » Pon wrz 06, 2010 17:29 Re: Zmasakrowana kotka Mazurka już w tdt. Leczymy.

Dziękuję za info bo się lekko zaniepokoiłam.A wyjątkowo zapadła mi w serce ta dzielna bidula. :ok: za zdrówko
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pon wrz 06, 2010 19:10 Re: Zmasakrowana kotka Mazurka już w tdt. Leczymy.

Zaznaczam do doczytania. 8)
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Pon wrz 06, 2010 20:08 Re: Zmasakrowana kotka Mazurka już w tdt. Leczymy.

trzymamy :ok: :ok: :ok: :kotek:
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Pon wrz 06, 2010 21:02 Re: Zmasakrowana kotka Mazurka już w tdt. Leczymy.

florida_blue pisze: Maluchom moge zrobić foty drugim telefonem i ściagnąć umiem jak widać, wiec nie jestem aż taki znów matołek ;)

Przypominam , ze Mazurka jest w DT pod opieką polhof, kociaki są u nas i po prostu je widuję. Mam mozliwość je pokazać to pokazuję :)

Florida_blue, to może podaj polhof nr tej drugiej komórki albo prześlij sama MMS-y na tę komórkę, z której wklejasz maluszki i pokaż nam Mazurkę
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon wrz 06, 2010 21:35 Re: Zmasakrowana kotka Mazurka już w tdt. Leczymy.

Amika6 pisze:
florida_blue pisze: Maluchom moge zrobić foty drugim telefonem i ściagnąć umiem jak widać, wiec nie jestem aż taki znów matołek ;)

Florida_blue, to może podaj polhof nr tej drugiej komórki albo prześlij sama MMS-y na tę komórkę, z której wklejasz maluszki i pokaż nam Mazurkę

zdjęcie jest już wklejone powyżej :wink:

cangu

Od: Pt maja 09, 2008 21:17

Post » Pon wrz 06, 2010 22:18 Re: Zmasakrowana kotka Mazurka już w tdt. Leczymy.

Kinya Wam wkleja :P
Obrazek

florida_blue

Post » Wto wrz 07, 2010 8:08 Re: Zmasakrowana kotka Mazurka już w tdt. Leczymy.

cangu pisze:
Amika6 pisze:

zdjęcie jest już wklejone powyżej :wink:

Ale to zdjęcie od Kinya, a Florida_Blue pisała, że ma jeszcze inne.
Może Jej są trochę lepsze :D
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Wto wrz 07, 2010 9:07 Re: Zmasakrowana kotka Mazurka już w tdt. Leczymy.

Kici odpadło troszkę strupa. Pewnie teraz wygląda mniej fotogenicznie ;)
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Wto wrz 07, 2010 9:09 Re: Zmasakrowana kotka Mazurka już w tdt. Leczymy.

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Wto wrz 07, 2010 10:08 Re: Zmasakrowana kotka Mazurka już w tdt. Leczymy.

Ciotki, przy okazji błagam pomóżcie znaleźć domek dla tych łobuzów małych, przecież mieszkanie oni we dwójkę roznoszą w pył .... A to co wyprawiają razem z nowymi kumplami to już jest tragedia...
Obrazek

florida_blue

[poprzednia][następna]