*Fundusz Onkologiczny* OFERUJEMY POMOC!!!

Rozmowy o chorobach onkologicznych u kotów
Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Wto maja 07, 2013 6:54 Re: **Fundusz Onkologiczny** pomagamy kotom nowotworowym

wiewiur pisze:Mało rozmowny ten nasz fundusz :mrgreen: .
Pewnie Ci głupio, Broszka, tak pisać sama do siebie.

No trochę głupio mi samej pisać i samej podbijać wątek ale cóż robić :roll:
Niestety brak zainteresowania wątkiem przekłada się również na brak zainteresowania Funduszem czyli brakiem nowych darczyńców i ciągłym wykruszaniem się dotychczasowych :( Czasem mam wątpliwości czy w ogóle jest jeszcze sens ciągnąć to dalej...

Tymczasem Emirek już po operacji :ok:
Okazało się że guzy trzeba było wycinać w obu uszach :( Wycinki poszły na histopatologię.
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Wto maja 07, 2013 7:13 Re: **Fundusz Onkologiczny** pomagamy kotom nowotworowym

Broszka pisze:No trochę głupio mi samej pisać i samej podbijać wątek ale cóż robić :roll:
Niestety brak zainteresowania wątkiem przekłada się również na brak zainteresowania Funduszem czyli brakiem nowych darczyńców i ciągłym wykruszaniem się dotychczasowych :( Czasem mam wątpliwości czy w ogóle jest jeszcze sens ciągnąć to dalej...

Bardzo smutno to zabrzmiało, sens jest dopóki możemy pomóc choć jednemu kotkowi,nie mam wprawy ale postaram się będąc na forum podbijać wątek a i tak szybko się nie wykruszę. :mrgreen:

lenka*

Od: Wto lip 31, 2012 17:58

Post » Wto maja 07, 2013 10:06 Re: **Fundusz Onkologiczny** pomagamy kotom nowotworowym

Broszka pisze:Przelałam wsparcie dla Emira :ok:

:ok: :ok: :ok:

Olinka

Od: Pt wrz 24, 2004 16:21

Post » Czw maja 09, 2013 10:07 Re: **Fundusz Onkologiczny** pomagamy kotom nowotworowym

Miłego dnia Wszystkim :D może ktoś chciałby przyłączyć się do nas, szczególnie zachęcam nowych na Forum. :mrgreen:

lenka*

Post » Pt maja 10, 2013 9:51 Re: **Fundusz Onkologiczny** pomagamy kotom nowotworowym

lenka* pisze:Miłego dnia Wszystkim :D może ktoś chciałby przyłączyć się do nas, szczególnie zachęcam nowych na Forum. :mrgreen:

:ok: :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Sob maja 11, 2013 22:50 Re: **Fundusz Onkologiczny** pomagamy kotom nowotworowym

Witam wszystkich :ok:
Planuję nowy bazarek celem zasilenia Funduszowej skarpetki. Jutro postaram się sklecić wątek (reaktywować poprzedni wątek? - pomyślę...).
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Sob maja 11, 2013 23:06 Re: **Fundusz Onkologiczny** pomagamy kotom nowotworowym

Broszka pisze:
wiewiur pisze:Mało rozmowny ten nasz fundusz :mrgreen: .
Pewnie Ci głupio, Broszka, tak pisać sama do siebie.

No trochę głupio mi samej pisać i samej podbijać wątek ale cóż robić :roll:
Niestety brak zainteresowania wątkiem przekłada się również na brak zainteresowania Funduszem czyli brakiem nowych darczyńców i ciągłym wykruszaniem się dotychczasowych :( Czasem mam wątpliwości czy w ogóle jest jeszcze sens ciągnąć to dalej....

Broszko nie poddawaj się. Czasem jest kryzys, ale jeśli zdołamy pomóc choć jednemu kotu na jakiś czas, to to wszystko ma sens :ok:
Ja "Immuno" ciągnę w milczeniu już trzeci rok :wink:
Ważne, że ludziska wpłacają, ważne że pomagamy. W milczeniu też można :wink:
Ja co roku, jak robię sobie nową zakładkę w ekscelu w celu kontroli rozliczeń, widzę jak się zmieniają darczyńcy. Ciągle się wykruszają, ale też przybywają nowi i jakoś idzie ta pomoc :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie maja 12, 2013 10:20 Re: **Fundusz Onkologiczny** pomagamy kotom nowotworowym

ja chciałam się dopisać do Funduszu, zrobię też jakiś bazarek :)

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie maja 12, 2013 11:07 Re: **Fundusz Onkologiczny** pomagamy kotom nowotworowym

jessi74 pisze:ja chciałam się dopisać do Funduszu, zrobię też jakiś bazarek :)

Super :ok:
Wysyłam pw z danymi :)

phantasmagori pisze:Broszko nie poddawaj się. Czasem jest kryzys, ale jeśli zdołamy pomóc choć jednemu kotu na jakiś czas, to to wszystko ma sens :ok:

:ok: :ok: :ok:

vega29 pisze:Witam wszystkich :ok:
Planuję nowy bazarek celem zasilenia Funduszowej skarpetki. Jutro postaram się sklecić wątek (reaktywować poprzedni wątek? - pomyślę...).

:1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Nie maja 12, 2013 11:58 Re: **Fundusz Onkologiczny** pomagamy kotom nowotworowym

Obrazek
Emirek, bardzo, bardzo dziękuje za wsparcie FO :1luvu:
cały czas czekamy na wyniki hist. oby wszystko było dobrze,
trzymajcie kciuki! tutaj wiadomości więcej- http://kotylion.pl/emir-niesmialy-buras ... la-w-uchu/
Taki Fundusz Onkologiczny to wielka, wspaniała sprawa!
Broszko wielki szacunek :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Nie maja 12, 2013 12:53 Re: **Fundusz Onkologiczny** pomagamy kotom nowotworowym

jessie74 serdecznie witamy w naszym gronie. :1luvu:

lenka*

Post » Nie maja 12, 2013 17:21 Re: **Fundusz Onkologiczny** pomagamy kotom nowotworowym

Wklejam kod z linkiem do bazarku.

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=149187]BAZAREK UBRANIOWY NA FUNDUSZ ONKOLOGICZNY - ZAPRASZAM!!! MARKOWE UBRANIA CZEKAJĄ[/url]

Proszę wklejajcie do podpisów i podbijajcie bazarek :ok: :ok:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Nie maja 12, 2013 21:57 Re: **Fundusz Onkologiczny** pomagamy kotom nowotworowym

:ok: :D

Olinka

Post » Nie maja 12, 2013 21:57 Re: **Fundusz Onkologiczny** pomagamy kotom nowotworowym

ruru pisze:Obrazek
Emirek, bardzo, bardzo dziękuje za wsparcie FO :1luvu:
cały czas czekamy na wyniki hist. oby wszystko było dobrze,
trzymajcie kciuki! tutaj wiadomości więcej- http://kotylion.pl/emir-niesmialy-buras ... la-w-uchu/
Taki Fundusz Onkologiczny to wielka, wspaniała sprawa!
Broszko wielki szacunek :1luvu:

Mocne kciuki!!!

Olinka

Post » Pon maja 13, 2013 12:00 Re: **Fundusz Onkologiczny** pomagamy kotom nowotworowym

Kciuki za Emirka... :ok: :1luvu:

lenka*

[poprzednia][następna]