Niestety potwierdzam
Nie jestem w stanie napisać wiele więcej, słaniam się z umęczenia i nerwów, dzisiaj kolejną noc nie spałam ani chwili.
Pluniek, przedostatni ze starego składu moich dzieci, umiera na nowotwór płuca z przerzutami do węzłów chłonnych. Była tomografia i biopsja, opisy obu pozbawiły mnie resztek złudzeń

Przed nami prawdopodobnie DNI, wątpię, czy choćby tygodnie. Choroba postępuje bardzo dynamicznie, caluteńki lipiec mam wyjęty z życia.
Nie mam siły pisać o wątpliwym "leczeniu" w Multiwecie na Gagarina - zajmę się tym POTEM, bo sukinsynom należy się stosowne rozpowszechnianie, ale to POTEM, może pozbieram jeszcze siły.
Po Gagarina trafiliśmy do szpitala w Legwecie, potem do Auxilium (tu był szybszy termin badań), teraz nocami i szpitalnie korzystamy z Książęcej. Jutro konsultacja u onkolożki. Co dalej...? Niewątpliwie to "dalej" jest króciuteńkie
Na dzisiaj na wszystko poszło już jakieś 7500-8000 zł.
Rozpaczliwie powyciągane do ostatnich setek kredyty, pożyczki od znajomych i fundacji, oszczędzanie na swoim jedzeniu i lekach, żebranie na fejsie... Przez najbliższe 3 miesiące ponad połowa mojej marnej pensji będzie szła na długi. Naprawdę nie wiem, za co chociażby kupię kotom żarcie, a sobie bilety do pracy.
Nie wiem.
Nie piszcie mi, że to szaleństwo, bo dobrze to wiem. Ale wiem też i przede wszystkim CZUJĘ, że nie mam prawa ani chwili wcześniej odebrać życia kolejnemu ukochanemu kotu, kiedy ten chętnie je, bawi się z najmłodszym Ryśkiem, mruczy, tuli się i daje mi baranki tą biedną głupiutką łepetyną

Los odbiera mi po kolei WSZYSTKO, co mam. Plisiek jest ÓSMY!!! od maja 2017, w międzyczasie odeszła też moja jedyna, ukochana Babcia.
Nie mam siły pisać więcej. Opisy badań wyślę Założycielce wątku do wklejenia, sfoconą część paragonów już wysłałam i postaram się zrobić to samo z resztą.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie

Nunku[`] krowinko najpiękniejsza

Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]