Nasza Kochana wiejska kotka Mazurka - za TM [*]

Rozmowy o chorobach onkologicznych u kotów
Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Śro wrz 01, 2010 7:52 Re: Zmasakrowana kotka Mazurka już w tdt. Leczymy.

No to fajne wieści, oby tak dalej malutka :ok:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Śro wrz 01, 2010 10:39 Re: Zmasakrowana kotka Mazurka już w tdt. Leczymy.

Lepiej :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro wrz 01, 2010 12:04 Re: Zmasakrowana kotka Mazurka już w tdt. Leczymy.

wstawie dzisiaj zdjecia kociaków, DT wyjezdza na ponad tydzien , musimy je GDZIEŚ przenieść, nie mamy gdzie :!: :!: :!: :!:

zdjec ładnych nie mam, ale może ktoś by pomógł z ogłaszaniem dzieciaków ?
Obrazek

florida_blue

Od: Nie cze 18, 2006 11:19

Post » Śro wrz 01, 2010 12:08 Re: Zmasakrowana kotka Mazurka już w tdt. Leczymy.

florida_blue pisze:wstawie dzisiaj zdjecia kociaków, DT wyjezdza na ponad tydzien , musimy je GDZIEŚ przenieść, nie mamy gdzie :!: :!: :!: :!:

zdjec ładnych nie mam, ale może ktoś by pomógł z ogłaszaniem dzieciaków ?

Prosimy!
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Śro wrz 01, 2010 17:36 Re: Zmasakrowana kotka Mazurka już w tdt. Leczymy.

Coś mi bluetooth w kompie szwankuje i nie mogę ściągnąć zdjęć Mazurki z telefonu. Poszukam kabelka, ale to dopiero późno wieczorem, bo teraz jadę łapać (chyba ciężarną) kotkę. Pogoda wprost wymarzona...
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Śro wrz 01, 2010 18:10 Re: Zmasakrowana kotka Mazurka już w tdt. Leczymy.

pogoda jest naprawde straszna ..... :x
Obrazek

florida_blue

Post » Śro wrz 01, 2010 19:02 Re: Zmasakrowana kotka Mazurka już w tdt. Leczymy.

obiecane niedzielne zdjecia - Mini i Maxi:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

florida_blue

Post » Śro wrz 01, 2010 23:55 Re: Zmasakrowana kotka Mazurka już w tdt. Leczymy.

Śliczne cudaki :)

I przy okazji pozwolę sobie na małą krakowską prywatę :roll:

Inicjatywa jest tylko małopolska więc pomóc można kotom tylko w naszym rejonie, wystarczy oddać głos na inicjatywę AFNu w konkursie Pomysł na Małopolskę - budowa kociego przytuliska. Oddanie głosu nie wymaga rejestracji!

Linki:
:arrow: strona konkursu: http://www.pomyslnamalopolske.pl
:arrow: bezpośredni link do zagłosowania na inicjatywę AFN: http://www.pomyslnamalopolske.pl/index. ... &Itemid=55
:arrow: wątek w tej sprawie założony przez Tweety: viewtopic.php?f=1&t=116630&start=0

Ludzie kotom - prosimy o pomoc i oddanie głosów!

Obrazek
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Czw wrz 02, 2010 0:24 Re: Zmasakrowana kotka Mazurka już w tdt. Leczymy.

panikota pisze:I przy okazji pozwolę sobie na małą krakowską prywatę :roll:

Inicjatywa jest tylko małopolska więc pomóc można kotom tylko w naszym rejonie, wystarczy oddać głos na inicjatywę AFNu w konkursie Pomysł na Małopolskę - budowa kociego przytuliska. Oddanie głosu nie wymaga rejestracji!

Ja już zagłosowałam i rozesłałam linki gdzie się dało :) Świetna sprawa :ok: Jest nas dużo na forum, może na dogo by tez wrzucić, jak masz konto - a może ktoś ma FB, tam jest zawsze tez duży odzew. Szczerze to jak czytałam te inne projekty to takie... :roll: A kotkom na pewno warto pomóc!
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw wrz 02, 2010 0:29 Re: Zmasakrowana kotka Mazurka już w tdt. Leczymy.

Konta na dogo nie mam, na FB już jest. Ja tez rozesłałam gdzie się dało. Dzięki za podrzucenie pomysłów :)
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Czw wrz 02, 2010 7:42 Re: Zmasakrowana kotka Mazurka już w tdt. Leczymy.

panikota pisze:Śliczne cudaki :)

Linki:
:arrow: bezpośredni link do zagłosowania na inicjatywę AFN: http://www.pomyslnamalopolske.pl/index. ... &Itemid=55
:arrow: wątek w tej sprawie założony przez Tweety: viewtopic.php?f=1&t=116630&start=0

Obrazek

A może najpierw przejrzyjcie wstecz wątek Mazurki i zobaczcie jak ta "fundacja" zachowała się w jej przypadku :roll: I niestety nie jest to sprawa odosobniona. Dzięki temu, że Mazurkę potraktowano w taki a mnie inny sposób i napisałam o tym na forum, dostałam mnóstwo maili i telefonów gdzie sypano przykładami podobnych sytuacji jak z rękawa.
AFN nie jest już fundacją, stał się zwykłym biznesem i dlatego jakiś czas temu zerwałam współpracę z nimi.
Jeśli kogoś interesują szczegóły - zapraszam na pw.

Jestem gotowa poprzeć najgłupszą nawet oddolną inicjatywę, byleby była szczera i uczciwa. Ta do takich na pewnie nie należy.
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Czw wrz 02, 2010 8:43 Re: Zmasakrowana kotka Mazurka już w tdt. Leczymy.

Kinya pisze:
panikota pisze:Śliczne cudaki :)

Linki:

Obrazek

A może najpierw przejrzyjcie wstecz wątek Mazurki i zobaczcie jak ta "fundacja" zachowała się w jej przypadku :roll: I niestety nie jest to sprawa odosobniona. Dzięki temu, że Mazurkę potraktowano w taki a mnie inny sposób i napisałam o tym na forum, dostałam mnóstwo maili i telefonów gdzie sypano przykładami podobnych sytuacji jak z rękawa.
AFN nie jest już fundacją, stał się zwykłym biznesem i dlatego jakiś czas temu zerwałam współpracę z nimi.
Jeśli kogoś interesują szczegóły - zapraszam na pw.

Jestem gotowa poprzeć najgłupszą nawet oddolną inicjatywę, byleby była szczera i uczciwa. Ta do takich na pewnie nie należy.

Ja poproszę i nie na PW tylko raz w końcu oficjalnym pismem do fundacji ze wszystkimi żalami, podejrzeniami, zarzutami. Jeżeli naszemu projektowi zarzuca pani nieuczciwość to również proszę to w punktach. Jeżeli w ogóle podejrzewa pani fundację o nieuczciwość od tego jest prokuratura a nie wątek Mazurki czy pw i szeptanie po kątach. Może już dość szerzenia ogólnikowej nienawiści i lania jadu a w końcu konkrety bezpośrednio do adresata. Tak postępują cywilizowani ludzie, chorzy z nienawiści sieją ferment za plecami.
Przypominam, że złośliwe nękanie jest regulowane kodeksem wykroczeń.
W tej sprawie również EOT. Czekamy na oficjalne pismo.

Przepraszam bardzo osoby niezainteresowane za ten off, niestety, temat nie przeze mnie został wywołany.
Z wyrazami szacunku dla uczestników wątku
Agnieszka Szwed
V-ce prezes fundacji AFN

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw wrz 02, 2010 8:50 Re: Zmasakrowana kotka Mazurka już w tdt. Leczymy.

Przepraszam za wywołanie zamieszania na wątku, ale zrobiłam to z pełną świadomością (czytałam całość). Każdy czytać umie, rozum ma i zrobi co uzna za stosowne. Eot.
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Czw wrz 02, 2010 9:02 Re: Zmasakrowana kotka Mazurka już w tdt. Leczymy.

Wracając do wątku : Mazureczce życzę zdrowia i ślicznej wygojonej mordeczki, i żeby jeszcze długo, długo mogła cieszyc sie szczęśliwym życiem z dobrymi ludźmi.

AFN - a szczególnie jednej wolontariuszce dziekuje za przyjęcie mojego kota (Kraków) i ekspresowego znalezienia mu domku

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw wrz 02, 2010 9:05 Re: Zmasakrowana kotka Mazurka już w tdt. Leczymy.

jasdor pisze:Wracając do wątku : Mazureczce życzę zdrowia i ślicznej wygojonej mordeczki, i żeby jeszcze długo, długo mogła cieszyc sie szczęśliwym życiem z dobrymi ludźmi.

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

panikota

[poprzednia][następna]