Fundusz Onkologiczny cz. III - KONIEC DZIAŁALNOŚCI!!!

Rozmowy o chorobach onkologicznych u kotów
Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Czw cze 20, 2019 8:38 Re: Fundusz Onkologiczny cz III - OFERUJEMY POMOC FINANSOWĄ!

DeeDee wczoraj odeszła..
Bardzo Wam dziękujemy za wsparcie i pomoc.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw cze 20, 2019 9:29 Re: Fundusz Onkologiczny cz III - OFERUJEMY POMOC FINANSOWĄ!

Marzenia11 pisze:DeeDee wczoraj odeszła..

Przykro mi... DeeDee (*)(*)(*), Marzenia11, przytulam...
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Czw cze 20, 2019 10:57 Re: Fundusz Onkologiczny cz III - OFERUJEMY POMOC FINANSOWĄ!

Marzenia11 pisze:DeeDee wczoraj odeszła..

Bardzo mi przykro :( <3

Pietraszka

Od: Nie lis 23, 2014 15:40

Post » Pt cze 21, 2019 6:54 Re: Fundusz Onkologiczny cz III - OFERUJEMY POMOC FINANSOWĄ!

Ogromnie mi przykro, przytulam mocno
Obrazek

wtenczas

Od: Pon wrz 07, 2015 19:08

Post » Śro cze 26, 2019 15:23 Re: Fundusz Onkologiczny cz III - OFERUJEMY POMOC FINANSOWĄ!

Bardzo Wam dziękuję..
Wstawiam całą pulę paragonów za leczenie i opiekę dla DeeDee... przepraszam, ze dopiero teraz...

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon lip 29, 2019 17:18 Re: Fundusz Onkologiczny cz III - OFERUJEMY POMOC FINANSOWĄ!

Zaktualizowałam rozliczenie na pierwszej stronie.

Od 03.08 do 15.08 wyjeżdżam, ale będę zaglądać, jeśli wyjdzie coś pilnego.
Obrazek

vega29

Post » Pon lip 29, 2019 20:20 Re: Fundusz Onkologiczny cz III - OFERUJEMY POMOC FINANSOWĄ!

Miłego wypoczynku :D :ok:

wiewiur

Od: Sob cze 26, 2010 13:08

Post » Śro lip 31, 2019 16:52 Re: Fundusz Onkologiczny cz III - OFERUJEMY POMOC FINANSOWĄ!

Przychodzę po prośbie :oops: , zdopingowana przez Dziewczyny.
Założyłam już też wątek na Koci z linkiem do naszej zrzutki, bo nasza sytuacja finansowa jest jaka jest - o przyczynie tego stanu w tekście zrzutki i w moim podpisie :placz:

Julek, mój pierworodny.
Choroba dała pierwsze objawy w styczniu tego roku, w czasie dramatycznej walki o Busieńkę[*].
Pierwszy "rzut" zaleczony sterydem, na podstawie usg i przebiegu zdiagnozowany jako zaostrzenie IBD. Drugi - w święta wielkanocne. Zaleczony, do dalszej obserwacji. Wg kontrolnego usg z 13 maja ogromna poprawa, węzły znacznie zmniejszone, diagnoza wraca do IBD. Do dalszej obserwacji.
1 lipca kolejne usg, dla spokoju.
Wychodzi rozległy naciek na jelicie cienkim :crying:
Operacja 22 lipca, miało być tylko pobranie wycinków, poszło też - z konieczności - 12-15 cm jelita. Zmienione wszystkie okoliczne węzły krezkowe, ich oczywiście nie dało się powycinać.
Po kilku dniach wynik histo: chłoniak blastyczny jelita cienkiego :( :( :(
Zlecone barwienie na stopień złośliwości.

Wczoraj pierwsza wizyta na Białobrzeskiej. Z doborem chemii czekamy na wynik barwienia, ale najprawdopodobniej czeka nas klasyczna chemia wlewowa. Szczegóły będę znać w przyszłym tygodniu.

Nie wiem, do kogo i jak można przesłać wszelkie dokumenty, zdjęcia paragonów, opisu operacji, wyniku histopatologii itd.
Nie mam wszystkiego, kilka zgubiłam, ale rachunek za operację + kilka dni szpitalika z kroplówkami i lekami, wynik histo, wypis pooperacyjny i dużo drobniejszych paragonów - mam.
Nie umiem już wstawiać fotek tutaj, także najchętniej na czyjegoś messengera/telefon/maila.

Dobre, najmocniejsze myśli potrzebne co najmniej tak bardzo jak kasa...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro lip 31, 2019 19:00 Re: Fundusz Onkologiczny cz III - OFERUJEMY POMOC FINANSOWĄ!

Wielbłądzio pisze:Przychodzę po prośbie :oops: , zdopingowana przez Dziewczyny.
Założyłam już też wątek na Koci z linkiem do naszej zrzutki, bo nasza sytuacja finansowa jest jaka jest - o przyczynie tego stanu w tekście zrzutki i w moim podpisie :placz:

Julek, mój pierworodny.
Choroba dała pierwsze objawy w styczniu tego roku, w czasie dramatycznej walki o Busieńkę[*].
Pierwszy "rzut" zaleczony sterydem, na podstawie usg i przebiegu zdiagnozowany jako zaostrzenie IBD. Drugi - w święta wielkanocne. Zaleczony, do dalszej obserwacji. Wg kontrolnego usg z 13 maja ogromna poprawa, węzły znacznie zmniejszone, diagnoza wraca do IBD. Do dalszej obserwacji.
1 lipca kolejne usg, dla spokoju.
Wychodzi rozległy naciek na jelicie cienkim :crying:
Operacja 22 lipca, miało być tylko pobranie wycinków, poszło też - z konieczności - 12-15 cm jelita. Zmienione wszystkie okoliczne węzły krezkowe, ich oczywiście nie dało się powycinać.
Po kilku dniach wynik histo: chłoniak blastyczny jelita cienkiego :( :( :(
Zlecone barwienie na stopień złośliwości.

Wczoraj pierwsza wizyta na Białobrzeskiej. Z doborem chemii czekamy na wynik barwienia, ale najprawdopodobniej czeka nas klasyczna chemia wlewowa. Szczegóły będę znać w przyszłym tygodniu.

Nie wiem, do kogo i jak można przesłać wszelkie dokumenty, zdjęcia paragonów, opisu operacji, wyniku histopatologii itd.
Nie mam wszystkiego, kilka zgubiłam, ale rachunek za operację + kilka dni szpitalika z kroplówkami i lekami, wynik histo, wypis pooperacyjny i dużo drobniejszych paragonów - mam.
Nie umiem już wstawiać fotek tutaj, także najchętniej na czyjegoś messengera/telefon/maila.

Dobre, najmocniejsze myśli potrzebne co najmniej tak bardzo jak kasa...

link do wątku https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=192704&p=12217314#p12217314
Ja jestem za pomocą dla Juliana. Posłałam pw do pozostałych członkiń Funduszu.
Obrazek

vega29

Post » Czw sie 01, 2019 9:40 Re: Fundusz Onkologiczny cz III - OFERUJEMY POMOC FINANSOWĄ!

Jeśli będą potrzebne, poproszę na pw o jakiś namiar (tel., messenger lub mail) do wysłania zdjęć paragonów, opisów leczenia itp.
Czekamy do wtorku na wynik :( ...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw sie 01, 2019 10:05 Re: Fundusz Onkologiczny cz III - OFERUJEMY POMOC FINANSOWĄ!

Wielbłądzio pisze:Jeśli będą potrzebne, poproszę na pw o jakiś namiar (tel., messenger lub mail) do wysłania zdjęć paragonów, opisów leczenia itp.
Czekamy do wtorku na wynik :( ...

Kasia, spokojnie. Jak coś dam znać. :ok:
Obrazek

vega29

Post » Pt sie 02, 2019 18:17 Re: Fundusz Onkologiczny cz III - OFERUJEMY POMOC FINANSOWĄ!

Jest wynik.
NISKI STOPIEŃ!!!!
Będziemy walczyć.

Wielbłądzio

Post » Pt sie 02, 2019 19:24 Re: Fundusz Onkologiczny cz III - OFERUJEMY POMOC FINANSOWĄ!

Trzymamy kciuki za całych sił!!!
Obrazek

wtenczas

Od: Pon wrz 07, 2015 19:08

Post » Pt sie 02, 2019 20:11 Re: Fundusz Onkologiczny cz III - OFERUJEMY POMOC FINANSOWĄ!

Pieniądze dla Julka poleciały na konto Kasi. Rozliczenie na pierwszej oraz zdjęcia od Kasi wstawię po powrocie.
Obrazek

vega29

[poprzednia][następna]