Marzenia11 pisze:DeeDee wczoraj odeszła..
Bardzo Wam dziękujemy za wsparcie i pomoc.
Marzenia11 pisze:DeeDee wczoraj odeszła..
Bardzo Wam dziękujemy za wsparcie i pomoc.

Wielbłądzio pisze:Przychodzę po prośbie, zdopingowana przez Dziewczyny.
Założyłam już też wątek na Koci z linkiem do naszej zrzutki, bo nasza sytuacja finansowa jest jaka jest - o przyczynie tego stanu w tekście zrzutki i w moim podpisie![]()
Julek, mój pierworodny.
Choroba dała pierwsze objawy w styczniu tego roku, w czasie dramatycznej walki o Busieńkę[*].
Pierwszy "rzut" zaleczony sterydem, na podstawie usg i przebiegu zdiagnozowany jako zaostrzenie IBD. Drugi - w święta wielkanocne. Zaleczony, do dalszej obserwacji. Wg kontrolnego usg z 13 maja ogromna poprawa, węzły znacznie zmniejszone, diagnoza wraca do IBD. Do dalszej obserwacji.
1 lipca kolejne usg, dla spokoju.
Wychodzi rozległy naciek na jelicie cienkim![]()
Operacja 22 lipca, miało być tylko pobranie wycinków, poszło też - z konieczności - 12-15 cm jelita. Zmienione wszystkie okoliczne węzły krezkowe, ich oczywiście nie dało się powycinać.
Po kilku dniach wynik histo: chłoniak blastyczny jelita cienkiego![]()
![]()
Zlecone barwienie na stopień złośliwości.
Wczoraj pierwsza wizyta na Białobrzeskiej. Z doborem chemii czekamy na wynik barwienia, ale najprawdopodobniej czeka nas klasyczna chemia wlewowa. Szczegóły będę znać w przyszłym tygodniu.
Nie wiem, do kogo i jak można przesłać wszelkie dokumenty, zdjęcia paragonów, opisu operacji, wyniku histopatologii itd.
Nie mam wszystkiego, kilka zgubiłam, ale rachunek za operację + kilka dni szpitalika z kroplówkami i lekami, wynik histo, wypis pooperacyjny i dużo drobniejszych paragonów - mam.
Nie umiem już wstawiać fotek tutaj, także najchętniej na czyjegoś messengera/telefon/maila.
Dobre, najmocniejsze myśli potrzebne co najmniej tak bardzo jak kasa...
Wielbłądzio pisze:Jeśli będą potrzebne, poproszę na pw o jakiś namiar (tel., messenger lub mail) do wysłania zdjęć paragonów, opisów leczenia itp.
Czekamy do wtorku na wynik...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość