Nie jest to dla mnie komfortowa sytuacja, ale stanęłam pod ścianą

U mojego Bubusia z tego wątku
viewtopic.php?f=46&t=112671 właśnie zdiagnozowano chłoniaka.
https://images89.fotosik.pl/142/c2f4c284eb8e4a52.jpghttps://images89.fotosik.pl/142/d31300bf0903bb79.jpgRazem z rezydentami i wolnożyjącymi kotami, którymi się opiekuję, mam w tej chwili na utrzymaniu prawie 40 kotów. Nikt mi nie pomaga finansowo, od ub. roku walą się na mnie kocie choroby, koszty leczenia mnie już zjadły ...W kwietniu - Wiktor z działek z koszmarną calici - ponad miesiąc w szpitalu i około 1600 zł, siedzi u mnie i szuka domu do teraz, w maju umierał mi Miszcz Demolki z tego forum (badania i leczenie ponad 5 tysięcy), potem malutka znajdka (umarła, leczenie ponad 600 zł.), potem następna - malutka Tessi z ulicy (leczenie prawie 700 zł.), w grudniu uliczny, ledwo żywy tójłapek Dyzio (ponad miesiąc w szpitalu, białaczkowy, w marcu nawrót choroby - prawie 1600 zł. za leczenie) ... Kryzys u mojego Pokerka z triaditis ...Głucha i neurologiczna Mela - zapalenie oskrzeli, nie znam kosztów leczenia, bo jedziemy u weta "na krechę". Tydzień temu posypał się Bubuś - przestał jeść, komplet badań (pełna krew, usg, rtg, testy Felv/Fiv, dzisiaj echo serca) - i ta koszmarna diagnoza mam paragony, wyniki badań itp. Wklejam tylko część paragonów, nie mam siły zeskanować więcej ...

... Za badania Bubusia zapłaciłam tylko część, wczorajsze echo (160 zł.) i rtg (80 zł.), kroplówki - to wzystko wisi do zapłacenia ..Bubuś sam nie je - muszę karmić convem, recovery, do tego leki, kroplówki ... Dług w lecznicy mam już ponad 1500 zł. , na wszystkie opisane powyżej koszty mam paragony, wyniki badań, karty wizyt itp. Wklejam tylko część paragonów, nie mam dzisiaj siły na więcej, wstałam o 6 rano i dopiero skończyłam ogarniać leki, karmienie ...Jak będzie trzeba zeskanuję więcej ...
Jest mi głupio prosić o pomoc, ale nie daję rady, nie wyjdę z tych długów sama, większość tego długu to diagnostyka i dotychczasowe leczenie Bubusia

Dopóki Bubuś nie będzie w widoczny sposób cierpiał, będę go leczyć paliatywnie ...
skrót opisu echa serca - węzły śródpiersiowe powiększone, na usg - powiększone krezkowe, testy Felv/Fiv - negatywne, wyniki krwi - leukocyty w normie, reszta też, jedynie nerkowe przekroczone, ale nerki też słabe...

Dodatkowy i niewyjaśniony objaw - Bubuś ma bardzo niskie ciśnienie - 60 - 70, wetka jeszcze nie miała takiego przypadku ...

edit: jeszcze jeden zestaw paragonów