vega29 pisze:Dziękujemy polhof za piękny wpis![]()
Mazurcia w dalszym ciągu jest naszym światełkiem nadziei na zdrowie i życie dla innych kociaków...
Taciu, prześliczna triklorko (*)
wczoraj minęła 8 rocznica śmierci Mazurki

vega29 pisze:Dziękujemy polhof za piękny wpis![]()
Mazurcia w dalszym ciągu jest naszym światełkiem nadziei na zdrowie i życie dla innych kociaków...
Taciu, prześliczna triklorko (*)

[b]becia_73 pisze:Dzień dobry.
Chciałabym zgłosić do pomocy z Funduszu bezdomną kotkę . Kotka firmowa z mojej firmy , wiek ok 15 lat. Wykryto u niej pierwotnie jeden "luźny" tj. pod skórny guz na listwie, a podczas operacji okazało się , że jest już więcej malutkich guzków przytwierdzonych na listwie. Kotka została zoperowana, prawa listwa usunięta. Świadomie, żeby nie dokładać kosztów, nie było badania histopatologicznego , gdyż już sama narkoza wziewna kosztowała 150zł . Kotkę czeka jeszcze usuwanie zębów ,ale to w drugiej kolejności.
Operację oraz opiekę nad kotką po operacji przejęła fundacja KOT , która dysponuje miejscem w swoim szpitaliku.Wypis postaram się załatwić do okazania. Zdjęcia kotki po operacji można zobaczyć na fb ..https://www.facebook.com/FundacjaKot/ph ... =3&theater
Pozdrawiam .
Beata

[b]vega29 pisze:Tak jest, wczoraj dla kici poszło 200 zł

[b]koko_ pisze:Hej, czy mogę zgłosić Tofika w imieniu Opiekunki? Jego sytuację opisałam w wątku wrzuconym wyżej przez wiewiura (dziękuję!!!). Jestem w stałym kontakcie z Opiekunką, mam historię choroby i będę też miała przesyłane faktury. Bardzo proszę o pomoc

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość