*Fundusz Onkologiczny* OFERUJEMY POMOC!!!

Rozmowy o chorobach onkologicznych u kotów
Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Czw sty 10, 2013 13:22 Re: *Fundusz Onkologiczny* wejdź i wpłać dychę-pomóż nam pom

Wczoraj był bardzo dobry dzień dla naszego Funduszu :P
Dołączyła do nas lenka*, sprzedały się kosmetyki na bazarku vegi29 i brązowobiali obiecali wesprzeć nas grosikiem :ok: :ok: :ok:

phantasmagori pisze:Nie wiem, czy nie wrócić do mojego niegdysiejszego pomysłu, aby napisać do admina z prośbą, aby utworzył nowy dział pt "Fundusze pomocowe". Myślę że gdyby fundusze były bardziej widoczne, łatwiej było by nas znaleźć potrzebującym, a i osoby chętne pomagać łatwiej by nas znalazły i może przybyło by członków. Naprawdę niewiele osób wie, że coś takiego jak Fundusze istnieje na Forum.

Może najpierw założyć na koci-łapci wątek i pogadać o tym z innymi funduszami?
Ja mam te same wątpliwości co kiedy pisałaś o tym ostatnio - że na osobne podforum tym bardziej nikt nie będzie zaglądał...
A może podwiesić globalnie wątek zbiorczy funduszy gdzie będzie o informacja ogólna i lista funduszy z linkami do ich wątków? Tylko ktoś musiałby to prowadzić tzn aktualizować.
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Czw sty 10, 2013 20:36 Re: *Fundusz Onkologiczny* wejdź i wpłać dychę-pomóż nam pom

Przelew z ostatnim utargiem z bazarku puszczę jak tylko mój bank przyśle mi nową kartę kodów do konta. Na starej został mi tylko 1 kod - do aktywowania nowej karty, a tej z kolei ani widu, ani słychu :evil:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Pt sty 11, 2013 9:09 Re: *Fundusz Onkologiczny* wejdź i wpłać dychę-pomóż nam pom

vega29 pisze:Przelew z ostatnim utargiem z bazarku puszczę jak tylko mój bank przyśle mi nową kartę kodów do konta. Na starej został mi tylko 1 kod - do aktywowania nowej karty, a tej z kolei ani widu, ani słychu :evil:

Nie ma problemu :)
Nie wiem w jakim banku masz konto - ja mam dwa konta w dwóch różnych bankach i w każdym jest możliwość zrezygnowania z karty kodów na rzecz potwierdzenia sms-kodem. Korzystam z tego od lat i jestem zadowolona - komórkę człowiek ma zawsze przy sobie i nie trzeba wyczekiwać przesyłki karty z banku :wink:

Nikt nie wniósł uwag do mojej propozycji zmian w regulaminie to chyba znaczy że mogę wpisać w drugim poście nową wersję ?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pt sty 11, 2013 10:37 Re: *Fundusz Onkologiczny* wejdź i wpłać dychę-pomóż nam pom

Ja zgadzam się na wszystko :ok:

lenka*

Od: Wto lip 31, 2012 17:58

Post » Pt sty 11, 2013 15:04 Re: *Fundusz Onkologiczny* wejdź i wpłać dychę-pomóż nam pom

Oczywiście zgadzam się na zmianę w regulaminie i witam serdecznie nową członkinie :D
Obrazek Asia 1.02.2010 (*)- śpij malutka:( Zawsze będziemy o Tobie pamiętać.
Obrazek Gosiek i Szarcia.Obrazek ZAPRASZAMY

anusia27

Od: Pt kwi 02, 2010 10:35

Post » Pt sty 11, 2013 17:01 Re: *Fundusz Onkologiczny* wejdź i wpłać dychę-pomóż nam pom

Wpisałam nową wersję w drugim poście.
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Sob sty 12, 2013 1:23 Re: *Fundusz Onkologiczny* wejdź i wpłać dychę-pomóż nam pom

I ja witam wszystkich serdecznie :1luvu:

lenka*

Post » Sob sty 12, 2013 15:05 Re: *Fundusz Onkologiczny* wejdź i wpłać dychę-pomóż nam pom

Przelałam 120 zł tytułem utargu z bazarku :ok: :ok: :ok:

Podnoście wątek bazarkowy, żeby wszystko się nam sprzedało na zdrowie naszych podopiecznych 8)
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Nie sty 13, 2013 9:57 Re: *Fundusz Onkologiczny* wejdź i wpłać dychę-pomóż nam pom

vega29 pisze:Przelałam 120 zł tytułem utargu z bazarku :ok: :ok: :ok:

Podnoście wątek bazarkowy, żeby wszystko się nam sprzedało na zdrowie naszych podopiecznych 8)

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Nie sty 13, 2013 18:36 Re: *Fundusz Onkologiczny* wejdź i wpłać dychę-pomóż nam pom

Od jutra zaczynają się wyprzedaże artykułów przemysłowych w Biedronce, może coś ciekawego na bazarki by się znalazło :wink:

lenka*

Post » Pon sty 14, 2013 15:55 Re: *Fundusz Onkologiczny* wejdź i wpłać dychę-pomóż nam pom

Uzupełniłam wpłaty, dzięki bazarkowi vegi29 mamy fundusze dla dwóch beneficjentów :ok:
saldo funduszu: 427,65
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Czw sty 24, 2013 15:17 Re: **Fundusz Onkologiczny** pomagamy kotom nowotworowym

Bardzo dziękujemy brązowobiałym za wpłatę 200,- :1luvu: Obrazek Obrazek Obrazek

saldo funduszu: 627,65
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pt sty 25, 2013 19:03 Re: **Fundusz Onkologiczny** pomagamy kotom nowotworowym

Dziewczyny, zgłaszam się, jako potrzebująca ze swoim kotem Diplodokiem. Diplodok w poniedziałek przeszedł zabieg usunięcia nowotworu zatok przynosowych i nosa, usunięta została też gałka oczna.

Jakie warunki musimy spełnić, żeby ewentualnie liczyć na wsparcie finansowe?

Olinka

Od: Pt wrz 24, 2004 16:21

Post » Pt sty 25, 2013 19:25 Re: **Fundusz Onkologiczny** pomagamy kotom nowotworowym

Olinka pisze:Dziewczyny, zgłaszam się, jako potrzebująca ze swoim kotem Diplodokiem. Diplodok w poniedziałek przeszedł zabieg usunięcia nowotworu zatok przynosowych i nosa, usunięta została też gałka oczna.

Jakie warunki musimy spełnić, żeby ewentualnie liczyć na wsparcie finansowe?

Witaj Olinka.
Biedny Diplodok :( trzymam kciuki za gojenie po operacji :ok: :ok: :ok:
Oczywiście chętnie wspomożemy bo po to istnieje nasz Fundusz :ok:
Tutaj są zasady na jakich działamy: viewtopic.php?p=8416951#p8416951
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pt sty 25, 2013 19:44 Re: **Fundusz Onkologiczny** pomagamy kotom nowotworowym

Witaj, Olinko, szkoda, że poznajemy się w takich okolicznościach :(
Dziś zauważyłam bazarek na Dipli, weszłam na Twój wątek, żeby dowiedzieć się czegoś więcej i zgłosić Cię tutaj, ale ostatni wpis jest z grudnia. Pisałaś, że Diplodok ma katar i łzawi z oka. To były pierwsze objawy? To straszne, bo nawet wet mógłby zlekceważyć coś takiego :strach:
Napisz coś więcej, tu lub "u siebie", jak się paskuda objawiała, jak Dipli się czuje, jakie są rokowania itd. My nie tylko wspomagamy finansowo, ale też przejmujemy się kotami nowotworowymi, kibicujemy im i dużym w walce ze skorupiakiem.

wiewiur

Od: Sob cze 26, 2010 13:08

[poprzednia][następna]