vega29 pisze:i mi również.... Jestem za. Poprosiłam o wpis na naszym wątku... chociaż właściwie, to udzielenie pomocy już mamy przegłosowane na tak.
  , jednak w naszej ocenie wsparcie bardziej należy się osobom prywatnym, które nie maja możliwości takich , jak fundacje czy stowarzyszenia i dla nich prosimy o przeznaczenie tego wsparcia finansowego. 

Klub Ślepaczkowy pisze:vega29 pisze:i mi również.... Jestem za. Poprosiłam o wpis na naszym wątku... chociaż właściwie, to udzielenie pomocy już mamy przegłosowane na tak.
Kochani, z wielkim wzruszeniem dziękujemy za chęć wsparcia Romusia, jednak w naszej ocenie wsparcie bardziej należy się osobom prywatnym, które nie maja możliwości takich , jak fundacje czy stowarzyszenia i dla nich prosimy o przeznaczenie tego wsparcia finansowego.
Wciąż czekamy na wyniki potwierdzające, jeśli jednak w 100% okaże się,że to nowotwór, będziemy etapami robić zbiórki na leczenie tego cudownego kotka.
Z serca dziękujemy za pamięć o naszych ślepaczkach , że jesteście z nami, że los naszych podopiecznych jest dla Was ważny![]()

Erin pisze:Mam do odstąpienia 9 saszetek maści Aldara (oddam za 175 zł) i 13 kapsułek preparatu Anticachetic (za 20 zł) - plus 5zł przesyłka.
Mam również 2/3 opakowania Leukeranu (cena zakupu 272zł, to co zostało oddam za 150), ale ten preparat trzeba trzymać w warunkach chłodniczych, więc mogłabym dowieźć w termosie do Warszawy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość