Fundusz Onkologiczny cz. III - KONIEC DZIAŁALNOŚCI!!!

Rozmowy o chorobach onkologicznych u kotów
Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Pt maja 25, 2018 8:16 Re: Fundusz Onkologiczny cz III - OFERUJEMY POMOC FINANSOWĄ!

ja też jestem za !
Obrazek

wtenczas

Od: Pon wrz 07, 2015 19:08

Post » Pt maja 25, 2018 9:24 Re: Fundusz Onkologiczny cz III - OFERUJEMY POMOC FINANSOWĄ!

i mi również.... Jestem za. Poprosiłam o wpis na naszym wątku... chociaż właściwie, to udzielenie pomocy już mamy przegłosowane na tak.
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Pt maja 25, 2018 14:12 Re: Fundusz Onkologiczny cz III - OFERUJEMY POMOC FINANSOWĄ!

vega29 pisze:i mi również.... Jestem za. Poprosiłam o wpis na naszym wątku... chociaż właściwie, to udzielenie pomocy już mamy przegłosowane na tak.

Kochani, z wielkim wzruszeniem dziękujemy za chęć wsparcia Romusia :1luvu: , jednak w naszej ocenie wsparcie bardziej należy się osobom prywatnym, które nie maja możliwości takich , jak fundacje czy stowarzyszenia i dla nich prosimy o przeznaczenie tego wsparcia finansowego.
Wciąż czekamy na wyniki potwierdzające, jeśli jednak w 100% okaże się,że to nowotwór, będziemy etapami robić zbiórki na leczenie tego cudownego kotka.
Z serca dziękujemy za pamięć o naszych ślepaczkach , że jesteście z nami, że los naszych podopiecznych jest dla Was ważny <3 :201461
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

Post » Pt maja 25, 2018 14:24 Re: Fundusz Onkologiczny cz III - OFERUJEMY POMOC FINANSOWĄ!

Klub Ślepaczkowy pisze:
vega29 pisze:i mi również.... Jestem za. Poprosiłam o wpis na naszym wątku... chociaż właściwie, to udzielenie pomocy już mamy przegłosowane na tak.

Kochani, z wielkim wzruszeniem dziękujemy za chęć wsparcia Romusia :1luvu: , jednak w naszej ocenie wsparcie bardziej należy się osobom prywatnym, które nie maja możliwości takich , jak fundacje czy stowarzyszenia i dla nich prosimy o przeznaczenie tego wsparcia finansowego.
Wciąż czekamy na wyniki potwierdzające, jeśli jednak w 100% okaże się,że to nowotwór, będziemy etapami robić zbiórki na leczenie tego cudownego kotka.
Z serca dziękujemy za pamięć o naszych ślepaczkach , że jesteście z nami, że los naszych podopiecznych jest dla Was ważny <3 :201461

Ok. Ale w razie czego, propozycja pozostaje aktualna :ok:
Obrazek

vega29

Post » Sob cze 16, 2018 9:30 Re: Fundusz Onkologiczny cz III - OFERUJEMY POMOC FINANSOWĄ!

Pysia [*]
20.07.2006-16.06.2018
Obrazek

Moja najukochańsza Królewna dziś nagle przegrała tę nierówną walkę :cry:
Niestety, pozostał bardzo duży dług do spłacenia - pomimo bardzo dużego wsparcia ze strony Funduszu :(
Dlatego bardzo proszę o udostępnianie zbiórki: https://pomagam.pl/kuv5mim1

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob cze 16, 2018 9:50 Re: Fundusz Onkologiczny cz III - OFERUJEMY POMOC FINANSOWĄ!

Mam do odstąpienia 9 saszetek maści Aldara (oddam za 175 zł) i 13 kapsułek preparatu Anticachetic (za 20 zł) - plus 5zł przesyłka.
Mam również 2/3 opakowania Leukeranu (cena zakupu 272zł, to co zostało oddam za 150), ale ten preparat trzeba trzymać w warunkach chłodniczych, więc mogłabym dowieźć w termosie do Warszawy.

Erin

Post » Sob cze 16, 2018 21:12 Re: Fundusz Onkologiczny cz III - OFERUJEMY POMOC FINANSOWĄ!

O rany, Erin, tak mi przykro :(

wiewiur

Od: Sob cze 26, 2010 13:08

Post » Nie cze 17, 2018 9:00 Re: Fundusz Onkologiczny cz III - OFERUJEMY POMOC FINANSOWĄ!

Erin, bardzo współczuję.
Śpij spokojnie, Pysiu [*].

megan72

Od: Śro kwi 18, 2007 12:41

Post » Nie cze 17, 2018 10:21 Re: Fundusz Onkologiczny cz III - OFERUJEMY POMOC FINANSOWĄ!

Erin, bardzo mi przykro... :(
Pysiu (*) pewnie już spotkałaś mojego Tupcia... Czekał na Ciebie za Tęczowym Mostem... To ten śliczny burasek - pasiaczek z białym brzuszkiem kroplą mleka na nosku... On Ci wszystko pokaże, zaprowadzi w najpiękniejsze miejsca, powygrzewacie się razem na słoneczku, poganiacie motylki i myszki. Fajnie będzie. Na pewno.
Spij spokojnie, kotuniu...
Obrazek

vega29

Post » Nie cze 17, 2018 10:26 Re: Fundusz Onkologiczny cz III - OFERUJEMY POMOC FINANSOWĄ!

Bardzo dziękuję za słowa wsparcia :cry:
Śpi już moja Królewna tam, gdzie Psocia.
Jeśli komuś potrzebne jakieś preparaty lub może znacie kogoś, kto potrzebuje, proszę o wiadomość na priv.
I jeśli możecie udostępnić zbiórkę, będę wdzięczna.
Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję za wsparcie, w imieniu Pysi i swoim.

Erin

Post » Pon cze 18, 2018 7:16 Re: Fundusz Onkologiczny cz III - OFERUJEMY POMOC FINANSOWĄ!

Bardzo mi przykro, przytulam mocno.... Pysiu [*]
Obrazek

wtenczas

Od: Pon wrz 07, 2015 19:08

Post » Czw cze 21, 2018 9:27 Re: Fundusz Onkologiczny cz III - OFERUJEMY POMOC FINANSOWĄ!

Dziękuję :(
Przypomné sié z lekami I preparatami, może ktoś, coś.

Erin

Post » Wto cze 26, 2018 19:49 Re: Fundusz Onkologiczny cz III - OFERUJEMY POMOC FINANSOWĄ!

Przypomnę się - wrzucajcie na FB, popytajcie znajomych. Szkoda, żeby się zmarnowało :?

Erin pisze:Mam do odstąpienia 9 saszetek maści Aldara (oddam za 175 zł) i 13 kapsułek preparatu Anticachetic (za 20 zł) - plus 5zł przesyłka.
Mam również 2/3 opakowania Leukeranu (cena zakupu 272zł, to co zostało oddam za 150), ale ten preparat trzeba trzymać w warunkach chłodniczych, więc mogłabym dowieźć w termosie do Warszawy.

Erin

Post » Pt lip 06, 2018 11:10 Re: Fundusz Onkologiczny cz III - OFERUJEMY POMOC FINANSOWĄ!

Uzupełniłam wpłaty na dzień 30.06.2018 r.
Mamy uzbierane sporo... Póki co, brak chętnych na pomoc.
Zapraszam chętnych do zgłaszania kotów potrzebujących pomocy
Obrazek

vega29

Post » Czw sie 30, 2018 18:55 Re: Fundusz Onkologiczny cz III - OFERUJEMY POMOC FINANSOWĄ!

my z Kolorówką niestety chętne na wsparcie :( po 17 miesiącach ( spokojnego życia ulicznej Staruszki, obecnie w dozgonnym domu tymczasowym) od zdiagnozowania nowotworu płaskonabłonkowego, wczoraj niestety zabieg usunięcia narośli na śliniance, niestety to samo ucho:( poprosimy o wsparcie, nie wiemy co nas jeszcze czeka, wydatki to 350zł zabieg chirurgiczny, 120zł biopsja, 150zł za morfologię i cytologię płynu wysiękowego, mam obiecaną zbiórkę ale póki co środków nie mamy i nie wiem jeszcze jakie będa wydatki, opatrunków, podkładów to nie liczę
będzie też bazarek, ale na razie nie mam siły na to

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

[poprzednia][następna]