Fundusz Onkologiczny - pomagajmy kotom z nowotworami!

Rozmowy o chorobach onkologicznych u kotów
Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Śro gru 15, 2010 20:34 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. ZAPRASZAMY DO POMOCY

Meldujemy się :) . Lusia rozluźniona, nawet nie robiła afery w samochodzie. Uszki ładnie się goją. Są jeszcze w strupkach ale do wesela się zagoi. Wyniki z wycinka będą najwcześniej w przyszłym tygodniu.

gagga

Od: Pon cze 21, 2010 10:42

Post » Śro gru 15, 2010 20:57 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. ZAPRASZAMY DO POMOCY

To i my jesteśmy. Zosia szaleje. Chce wejśc na wszystko co możliwe, oczywiście ląduje na ziemi. Zamknęłam ją więc a transporterku, ale tam robi wiry wokół własnej osi..... nie wiem co lepsze.
magdajedral

Post » Śro gru 15, 2010 21:11 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. ZAPRASZAMY DO POMOCY

Jeśli chodzi o cenę za zabieg to wyszło taniej niż miało być :) Fakturę wystawiono na kwotę 280zł (w tym też badania, antybiotyk oraz wizyta kontrolna w piątek).
Pani doktor weszła na stronę fundacji i powiedziała, że mogą fakturę mailem, bo tak będzie szybciej. Więc powiedziałam, ze tak. Gdyby coś to proszę o info, poprosze o wydruk i wyślę fakturę pocztą.
magdajedral

Post » Śro gru 15, 2010 21:14 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. ZAPRASZAMY DO POMOCY

To fajnie ze wszystko dobrze poszlo. Chyba lepiej ze Zosia zamknieta, przynajmniej nie bedzie probowala skakac :roll: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Śro gru 15, 2010 21:31 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. ZAPRASZAMY DO POMOCY

Zosia to fioła dostaje bo ma jeszcze kubraczek na sobie (nie wiem czemu jej się nie podoba, bo mi bardzo :mrgreen: ) Klara nie dostała i może dlatego spokojna bo się obraziła :ryk:
magdajedral

Post » Śro gru 15, 2010 21:49 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. ZAPRASZAMY DO POMOCY

one się zawsze strasznie wstydzą kubraczka choć tak pieknie w nim wyglądają...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro gru 15, 2010 21:55 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. ZAPRASZAMY DO POMOCY

No właśnie ja też tego nie rozumiem.....
magdajedral

Post » Śro gru 15, 2010 21:57 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. ZAPRASZAMY DO POMOCY

a ja polecam dla tych co chcą nieco schudnąć założenie kołnierza :) Przećwiczone na Lusi.

gagga

Post » Czw gru 16, 2010 12:54 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. ZAPRASZAMY DO POMOCY

Zapraszamy do funduszu :).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Czw gru 16, 2010 13:34 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. ZAPRASZAMY DO POMOCY

anca pisze:Dziewczyny macie wspaniałe serducha :1luvu: - będę zawsze pomagać w Funduszu Onkologicznym.kciuki za Lusię i Zosię zaciśnięte :kotek:

Dziękujemy!! :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Czw gru 16, 2010 14:29 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. ZAPRASZAMY DO POMOCY

magdajedral pisze:Jeśli chodzi o cenę za zabieg to wyszło taniej niż miało być :) Fakturę wystawiono na kwotę 280zł (w tym też badania, antybiotyk oraz wizyta kontrolna w piątek).
Pani doktor weszła na stronę fundacji i powiedziała, że mogą fakturę mailem, bo tak będzie szybciej. Więc powiedziałam, ze tak. Gdyby coś to proszę o info, poprosze o wydruk i wyślę fakturę pocztą.

Szczerze mówiąc to nie wiem :oops: Księgowa fundacji jest w Częstochowie i tam Renata regularnie zawozi wszystkie faktury jakie się uzbierają.
Jak przyjdzie ten mail to zobaczymy i dam znać czy może być :ok:

W sumie mamy dopiero połowę miesiąca, więc myślę, że w razie jakichś problemów będzie czas żeby ją wysłać standardowo pocztą czy innym kurierem - byle poleconym, żeby miała większe szanse dojść ;)
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Czw gru 16, 2010 14:34 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. ZAPRASZAMY DO POMOCY

smarti pisze:to ja wlaśnie proszę Kinya o odp.
Więcej danych Wioli nie znam ale to nie jest takie pospolite imię...a i wpłata mogła nastąpić tylko w poprzednim tygodniu.

i jeszcze- gdzie się można zgłosić jak się chce wspomagać fundusz comiesięczną składką?

Smarti, dziś weszłam na oba konta (jest rozdział na krakowskie i częstochowskie w ramach jednego rachunku, czasem ktoś wysyła przez pomyłkę na to drugie, więc dokładnie sprawdziłam) i nie wpłynęła na żadne z nich ta wpłata.
Nie żebym się domagała tych pieniędzy :oops: , tylko nie chcę żeby ktoś pomyslał, że zachamęciliśmy ;)

Co do zgłoszenia to wystarczy potwierdzić naszej Skwareek, że się chce przystapic do funduszu :) Zapraszamy!
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Pt gru 17, 2010 11:22 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. ZAPRASZAMY DO POMOCY

wpłaciłam 10zł z bazarku za magnes

gagga

Post » Pt gru 17, 2010 16:42 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. ZAPRASZAMY DO POMOCY

Dzieki gagga ;).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Sob gru 18, 2010 10:09 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. ZAPRASZAMY DO POMOCY

Ciekawe jak tam Zosia po operacji :roll: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

[poprzednia][następna]