Czy już wplata dotarła i w jakiej wysokości?
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:a ja mam pyt.-powinna do Was dotrzeć wpłata od Wioletty z Wawy której podałam konto funduszu aby wpłaciła kaskę zamiast prezentu imieninowego dla mojego męża![]()
Czy już wplata dotarła i w jakiej wysokości?
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
.smarti pisze:to ja wlaśnie proszę Kinya o odp.
Więcej danych Wioli nie znam ale to nie jest takie pospolite imię...a i wpłata mogła nastąpić tylko w poprzednim tygodniu.
i jeszcze- gdzie się można zgłosić jak się chce wspomagać fundusz comiesięczną składką?

Kinya pisze:smarti pisze:to ja wlaśnie proszę Kinya o odp.
Więcej danych Wioli nie znam ale to nie jest takie pospolite imię...a i wpłata mogła nastąpić tylko w poprzednim tygodniu.
i jeszcze- gdzie się można zgłosić jak się chce wspomagać fundusz comiesięczną składką?
Nie wpłynęła do teraz żadna wpłata w tej wysokości, nie ma także wśród nadawców osoby o tym imieniu.
W każdym razie bardzo dziękujemy Ci za piękny gest!![]()
Dzisiaj operowana jest kolejna podopieczna Funduszu - Zosia.
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:Kinya wplata powinna być od Wioli Wypych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość