Fundusz Onkologiczny - pomagajmy kotom z nowotworami!

Rozmowy o chorobach onkologicznych u kotów
Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Wto gru 14, 2010 21:16 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. ZAPRASZAMY DO POMOCY

a ja mam pyt.-powinna do Was dotrzeć wpłata od Wioletty z Wawy której podałam konto funduszu aby wpłaciła kaskę zamiast prezentu imieninowego dla mojego męża :)
Czy już wplata dotarła i w jakiej wysokości?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto gru 14, 2010 22:04 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. ZAPRASZAMY DO POMOCY

smarti pisze:a ja mam pyt.-powinna do Was dotrzeć wpłata od Wioletty z Wawy której podałam konto funduszu aby wpłaciła kaskę zamiast prezentu imieninowego dla mojego męża :)
Czy już wplata dotarła i w jakiej wysokości?

Smarti, może napisz w tej sprawie pw do Kinya, która ma dostęp do podglądu na konto fundacji. Podaj jej więcej danych tej osoby, to łatwiej będzie namierzyć wpłatę. Mam nadzieję, że w tytule wpłaty było, że to na Fundusz Onkologiczny?
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Wto gru 14, 2010 22:34 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. ZAPRASZAMY DO POMOCY

to ja wlaśnie proszę Kinya o odp.
Więcej danych Wioli nie znam ale to nie jest takie pospolite imię...a i wpłata mogła nastąpić tylko w poprzednim tygodniu.

i jeszcze- gdzie się można zgłosić jak się chce wspomagać fundusz comiesięczną składką?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto gru 14, 2010 22:54 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. ZAPRASZAMY DO POMOCY

Zglosic sie mozna tutaj :mrgreen: . A numer konta dla chetnych - w pierwszym poscie.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Wto gru 14, 2010 23:00 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. ZAPRASZAMY DO POMOCY

Jutro wazny dzien dla Zosi i Lusi. Mnostwo kciukow :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Wto gru 14, 2010 23:18 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. ZAPRASZAMY DO POMOCY

Dziękujemy za kciuki. Wrócimy dopiero wieczorem, więc proszę nie martwić. Jutro mam misję specjalną. Zastąpię fotografa z Białostockiej fundacji i będę robić koto foto dla kociaków do adopcji.
Dziś Czarnulka21 przelała pieniążki na konto funduszu za bazarek magnesikowy.

gagga

Od: Pon cze 21, 2010 10:42

Post » Wto gru 14, 2010 23:20 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. ZAPRASZAMY DO POMOCY

Ok, tylko napisz tak szybko ja tylko bedziesz mogla. I powodzenia na sesji ;). Mizianki dla Lusi.
Czarnulce dziekujemy za przelew :1luvu: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Śro gru 15, 2010 9:52 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. ZAPRASZAMY DO POMOCY

smarti pisze:to ja wlaśnie proszę Kinya o odp.
Więcej danych Wioli nie znam ale to nie jest takie pospolite imię...a i wpłata mogła nastąpić tylko w poprzednim tygodniu.

i jeszcze- gdzie się można zgłosić jak się chce wspomagać fundusz comiesięczną składką?

Nie wpłynęła do teraz żadna wpłata w tej wysokości, nie ma także wśród nadawców osoby o tym imieniu.
W każdym razie bardzo dziękujemy Ci za piękny gest! :1luvu:

Dzisiaj operowana jest kolejna podopieczna Funduszu - Zosia. :ok:
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Śro gru 15, 2010 10:18 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. ZAPRASZAMY DO POMOCY

Jeszcze dziś wstawię do pierwszego postu nowe rozliczenie, bo wpłynęły chyba dwie wpłaty na Fundusz.
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Śro gru 15, 2010 13:12 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. ZAPRASZAMY DO POMOCY

Kinya pisze:
smarti pisze:to ja wlaśnie proszę Kinya o odp.

Nie wpłynęła do teraz żadna wpłata w tej wysokości, nie ma także wśród nadawców osoby o tym imieniu.
W każdym razie bardzo dziękujemy Ci za piękny gest! :1luvu:

Dzisiaj operowana jest kolejna podopieczna Funduszu - Zosia. :ok:

Kurcze-musi wpłynąć-ona by mi na pewno nie ściemniła,kto jak kto ale ona nie.
Sądzę że to byłaby wpłata ok stówy.
Dowiem się o jej nazwisko bo ciągle je zapominam.

smarti

Post » Śro gru 15, 2010 14:21 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. ZAPRASZAMY DO POMOCY

Wpłynęło 30 złotych z bazarku od Czarnulki21.
Dziękujemy!
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Śro gru 15, 2010 14:43 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. ZAPRASZAMY DO POMOCY

Kinya wplata powinna być od Wioli Wypych

smarti

Post » Śro gru 15, 2010 15:37 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. ZAPRASZAMY DO POMOCY

smarti pisze:Kinya wplata powinna być od Wioli Wypych

Jeszcze nie doszła. Pewnie rachunki są w innych bankach i dlatego.
Zaktualizowałam rozliczenie w pierwszym poście.
Obrazek Obrazek

Kinya

Post » Śro gru 15, 2010 16:58 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. ZAPRASZAMY DO POMOCY

czyli będę śledziła 1-szy post.

smarti

Post » Śro gru 15, 2010 17:10 Re: Fundusz Onkologiczny im. Kotki Mazurki. ZAPRASZAMY DO POMOCY

smarti pisze:czyli będę śledziła 1-szy post.

Na pewno dotrze. Ciekawe jak tam Zosia i Lusia :roll: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

[poprzednia][następna]