,gdy potrzebowałam pomocy dla Pyni[*]Ewuniu-oby Kropci sie udało wygrać
-sercem i myslami jestem z Tobą!

Czy ktoś może mi przesłać na PW dane do wpłaty?

kropkaXL pisze:Ewuniu-mi pomoc dano i ja chcę pomóc!-tak trzeba,choć nie zawsze się da,bo wiadomo,że kasy nikomu nie zbywa,ale choć tak pragnę sie odwdzięczyć i pomóc ratować jakąś biedę!
W przyszłym miesiącu wpłace na Fundusz immunologiczny-od F.I. tez dostałam wsparcie!
Za Kropeńkę mocno trzymam kciuki i wierzę,że malutka wyjdzie z tego cało-strata części uszka to pikuś w porównaniu z uratowaniem życia!!!!!!
Nadal bardzo proszę o PW z danymi
Broszka pisze:kropkaXL pisze:Ewuniu-mi pomoc dano i ja chcę pomóc!-tak trzeba,choć nie zawsze się da,bo wiadomo,że kasy nikomu nie zbywa,ale choć tak pragnę sie odwdzięczyć i pomóc ratować jakąś biedę!
W przyszłym miesiącu wpłace na Fundusz immunologiczny-od F.I. tez dostałam wsparcie!
Za Kropeńkę mocno trzymam kciuki i wierzę,że malutka wyjdzie z tego cało-strata części uszka to pikuś w porównaniu z uratowaniem życia!!!!!!
Nadal bardzo proszę o PW z danymi
![]()
wysyłam dane
edit. niestety w moim banku jest przerwa techniczna i nie mam teraz dostępu.
vega29 pisze:Poza tym informuję, iż poszło dzisiaj na funduszowe konto 15 zł z bazarku perfumiarskiego.
Pozstaram się niedługo coś jeszcze wystawić i oby był popyt
kropkaXL pisze:Melduję,że obiecana kasa wysłana na Fundusz

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość