. Zaraz napisze do Tiris.ewan pisze:Chciałabym bardzo przeprosić, ale muszę zawiesić swoje czlonkowstwo w Funduszu. Mam zbyt dużo wydatków związanych z kotami, i nie daje rady finansowo. Moja czwórka plus 3 poważnie chore tymczasy, które wprawdzie już wychodzą na prostą ale jeść muszą i dostawać leki, mąż stacił pracę. Jak tylko będę mogła, ponownie będę wpłacać zadeklarowane 30 zł ale w tej chwili przeliczam to na jedzenie dla kotów. Jeszcze raz przepraszam.

ewan pisze:Chciałabym bardzo przeprosić, ale muszę zawiesić swoje czlonkowstwo w Funduszu. Mam zbyt dużo wydatków związanych z kotami, i nie daje rady finansowo. Moja czwórka plus 3 poważnie chore tymczasy, które wprawdzie już wychodzą na prostą ale jeść muszą i dostawać leki, mąż stacił pracę. Jak tylko będę mogła, ponownie będę wpłacać zadeklarowane 30 zł ale w tej chwili przeliczam to na jedzenie dla kotów. Jeszcze raz przepraszam.

za ciebie i Kropcię.vega29 pisze:ewan, trzymam kciukiza ciebie i Kropcię.
ewan pisze:Bardzo dziękuję.
Jeżeli chodzi o Kropeczkę (dziewczynka z działek) to udało mi się zalatwć operację na koszt TOZ, histopatologii nie robiliśmy, wet stwierdził płaskonabłonkowy (charakterystyczne guzki) uszko amputowane, czuje się dobrze.
Trochę wygryzała sobie sierść, dostała maść z antybiotykiem i jest już lepiej.
Tak więc dziękuję za chęć pomocy ale na tę chwilę nie będą potrzebne. Jeżeli (tfu,tfu) coś będzie się złego działo i nie będę mogła sobie finansowo poradzić to ewentualnie poproszę o pomoc.
Kochane jesteście![]()
Kropcia (z czarną kropką na białym pysiu) już z amputowanym uszkiem.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość