*Fundusz Onkologiczny* OFERUJEMY POMOC!!!

Rozmowy o chorobach onkologicznych u kotów
Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Pt kwi 06, 2012 9:40 Re: Fundusz Onkologiczny II :) - zapraszamy!

No właśnie też mnie to zastanawia , dlaczego się nie odzywa i nie zaktualizowała listy wpłat , skoro na miau bywa :?
Obrazek Asia 1.02.2010 (*)- śpij malutka:( Zawsze będziemy o Tobie pamiętać.
Obrazek Gosiek i Szarcia.Obrazek ZAPRASZAMY

anusia27

Od: Pt kwi 02, 2010 10:35

Post » Pt kwi 06, 2012 17:20 Re: Fundusz Onkologiczny II :) - zapraszamy!

hmmmm, mam nadzieje, ze Skwaarek odnajdzie sie i nic zlego nie stalo sie. I wplaty nalezaloby uzupelnic, bo kasa przelewana jest, a nie ma potwierdzenia na Funduszu i niepowazne to troche......
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Pt kwi 06, 2012 18:21 Re: Fundusz Onkologiczny II :) - zapraszamy!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob kwi 07, 2012 7:53 Re: Fundusz Onkologiczny II :) - zapraszamy!

Życzę wszystkim zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt
Obrazek
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Sob kwi 07, 2012 11:22 Re: Fundusz Onkologiczny II :) - zapraszamy!

Jej nawet nie wiedzialam ze az tak dlugo nie uzupelnialam wplat :oops: . Malo mnie teraz na forum niestety. Wszystkie wplaty wpisalam razem, te dodatkowe dla Skuterka tez. W marcu jest 30 zlotych dla niego :1luvu: . Zaraz napisze do Tiris.
Ja tez zycze Wam wszystkim wesolych i spokojnych Swiat.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pon kwi 09, 2012 13:37 Re: Fundusz Onkologiczny II :) - zapraszamy!

Dziewczyny, zrobiłam malutki bazarek na rzecz Funduszu http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=140888

Proszę o podbijanie tematu, bo ja bywam w sieci raczej późnymi wieczorami i w ciągu dnia nie dam rady reklamować wątku :)
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Wto kwi 17, 2012 9:05 Re: Fundusz Onkologiczny II :) - zapraszamy!

:ok:
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Śro kwi 18, 2012 9:28 Re: Fundusz Onkologiczny II :) - zapraszamy!

Chciałabym bardzo przeprosić, ale muszę zawiesić swoje czlonkowstwo w Funduszu. Mam zbyt dużo wydatków związanych z kotami, i nie daje rady finansowo. Moja czwórka plus 3 poważnie chore tymczasy, które wprawdzie już wychodzą na prostą ale jeść muszą i dostawać leki, mąż stacił pracę. Jak tylko będę mogła, ponownie będę wpłacać zadeklarowane 30 zł ale w tej chwili przeliczam to na jedzenie dla kotów. Jeszcze raz przepraszam.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Post » Śro kwi 18, 2012 12:44 Re: Fundusz Onkologiczny II :) - zapraszamy!

ewan pisze:Chciałabym bardzo przeprosić, ale muszę zawiesić swoje czlonkowstwo w Funduszu. Mam zbyt dużo wydatków związanych z kotami, i nie daje rady finansowo. Moja czwórka plus 3 poważnie chore tymczasy, które wprawdzie już wychodzą na prostą ale jeść muszą i dostawać leki, mąż stacił pracę. Jak tylko będę mogła, ponownie będę wpłacać zadeklarowane 30 zł ale w tej chwili przeliczam to na jedzenie dla kotów. Jeszcze raz przepraszam.

Ewuś, nie przepraszaj. Trzymam kciuki żeby wszystko jak najlepiej się dobrze ułożyło. Będzie dobrze :kotek:
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Śro kwi 18, 2012 14:20 Re: Fundusz Onkologiczny II :) - zapraszamy!

ewan pisze:Chciałabym bardzo przeprosić, ale muszę zawiesić swoje czlonkowstwo w Funduszu. Mam zbyt dużo wydatków związanych z kotami, i nie daje rady finansowo. Moja czwórka plus 3 poważnie chore tymczasy, które wprawdzie już wychodzą na prostą ale jeść muszą i dostawać leki, mąż stacił pracę. Jak tylko będę mogła, ponownie będę wpłacać zadeklarowane 30 zł ale w tej chwili przeliczam to na jedzenie dla kotów. Jeszcze raz przepraszam.

Ewan, a może przyda Ci się pomoc naszego Funduszu w opłaceniu leczenia tymczaski nowotworowej? Jak ona się miewa?
Co wyszło z histopatologii?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Śro kwi 18, 2012 18:40 Re: Fundusz Onkologiczny II :) - zapraszamy!

A ja na śmierć zapomniałam o marcowej składce :oops:
Już naprawiłam swój błąd i w tym miesiącu wysłałam podwójną.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro kwi 18, 2012 19:22 Re: Fundusz Onkologiczny II :) - zapraszamy!

Bardzo dziękuję.
Jeżeli chodzi o Kropeczkę (dziewczynka z działek) to udało mi się zalatwć operację na koszt TOZ, histopatologii nie robiliśmy, wet stwierdził płaskonabłonkowy (charakterystyczne guzki) uszko amputowane, czuje się dobrze.
Trochę wygryzała sobie sierść, dostała maść z antybiotykiem i jest już lepiej.
Tak więc dziękuję za chęć pomocy ale na tę chwilę nie będą potrzebne. Jeżeli (tfu,tfu) coś będzie się złego działo i nie będę mogła sobie finansowo poradzić to ewentualnie poproszę o pomoc.
Kochane jesteście :1luvu:

Kropcia (z czarną kropką na białym pysiu) już z amputowanym uszkiem.
Obrazek
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Śro kwi 18, 2012 21:28 Re: Fundusz Onkologiczny II :) - zapraszamy!

ewan, trzymam kciuki :ok: za ciebie i Kropcię.

Poza tym informuję, iż poszło dzisiaj na funduszowe konto 15 zł z bazarku perfumiarskiego.
Pozstaram się niedługo coś jeszcze wystawić i oby był popyt :lol:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Śro kwi 18, 2012 21:36 Re: Fundusz Onkologiczny II :) - zapraszamy!

vega29 pisze:ewan, trzymam kciuki :ok: za ciebie i Kropcię.

Vega29 dzięki. Ja tak jakoś zawsze jak kot spadam na 4 łapy, więc liczę na to, że to przejściowe trudności. Jak u każdego niestety w tym naszym dziwnym kraju :evil:
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Czw kwi 19, 2012 8:22 Re: Fundusz Onkologiczny II :) - zapraszamy!

ewan pisze:Bardzo dziękuję.
Jeżeli chodzi o Kropeczkę (dziewczynka z działek) to udało mi się zalatwć operację na koszt TOZ, histopatologii nie robiliśmy, wet stwierdził płaskonabłonkowy (charakterystyczne guzki) uszko amputowane, czuje się dobrze.
Trochę wygryzała sobie sierść, dostała maść z antybiotykiem i jest już lepiej.
Tak więc dziękuję za chęć pomocy ale na tę chwilę nie będą potrzebne. Jeżeli (tfu,tfu) coś będzie się złego działo i nie będę mogła sobie finansowo poradzić to ewentualnie poproszę o pomoc.
Kochane jesteście :1luvu:

Kropcia (z czarną kropką na białym pysiu) już z amputowanym uszkiem.
Obrazek

Podobno lepiej jest odjąć od razu całą chrząstkę ucha bo ten rak lubi się odnawiać. Nie widać dokładnie na fotce - Kropcia ma częściowo zostawioną? Moja seniorka z płaskonabłonkowym miała obcięte pół ucha - rak odnowił się po roku... Niestety nie możemy jej operować ze względu na nerki :(
Trochę szkoda że nie zrobiliście histopatologii bo nie można na oko stwierdzić jaki to nowotwór, więc nie będzie wiadomo jaki stopień złośliwości miał ten rak i jakie kotka ma rokowania :| Na i w uszach u kota bywają różne nowotwory a guzki wyglądają podobnie. Zresztą moja seniorka wcale nie miała guzków tylko niegojącą się ranę w której były komórki raka płaskonabłonkowego a sama rana była wklęsła.

Trzymam kciuki za Kropeczkę :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

[poprzednia][następna]