phantasmagori pisze:Kochani czy rozliczenie Justyny za Mati może poczekać do soboty?
Aparat Justyny się znarowił i robi zdjęcia za mgłą.
W sobotę widzę się z Justyną, przekaże mi fakturę, wtedy wstawię.
Paulusek pisze:Podaję cały koszt leczenia kotki:
- 2x RTG 60+30= 100 zł
-mocznik i keratyna 40 zł
-zabieg 2x 230 zł
Całkowity koszt to 600 zł![]()
Na tę chwilę mam problemy z samym transportem który będzie mnie kosztował 20-25zł, normalnie się z kimś zabierałam do Poznania ale teraz muszę na własną rękę a mam jeszcze stadko do wykarmienia i doszedł nowy dzikus do kastracji i leczenia...
Wszystkich którzy mogą pomóc proszę bardzo o wpłaty na konto.
Paulusek pisze:- 2x RTG 60+30= 100 zł
-zabieg 2x 230 zł
wiewiur pisze:Paulusek pisze:- 2x RTG 60+30= 100 zł
-zabieg 2x 230 zł
Zabieg dwa razy 230 zł, czyli, rozumiem, że za każdą listwę mleczną po 230?
Próbuję "wyłuskać" z całości koszty związane bezpośrednio z nowotworem.
Rozei pisze:(...)
Nie brzmi zbyt ciekawie. Niestety, po obejrzeniu zdjęć obawiam się najgorszego. Stan uszu starszej kotki jest niemal identycznie jak Lusi, może jest nawet troszkę gorzej, tzn. uszy są trochę bardziej "wywinięte". Mówisz, że nowotwór wykryty wcześnie może zostać wyleczony. Niestety, jak już mówiłam, ta starsza ma już dziesięć lat i wątpię, aby to było czymś wczesnym. Niemniej jednak teraz już wiem, iż bezzwłocznie muszę udać się do weterynarza.
(...)
Poza tym, mam do Ciebie pytanie. Jeżeli kotki *mowa tu o starszej* ostatecznie zostanie za późno wykryty, co robić? Czekać na jej śmierć, uśpić, robić cokolwiek? Teraz naprawdę na poważnie się wystraszyłam.
Najgorsze jest to, że nie jestem pełnoletnia, w dalszym ciągu jestem dzieckiem i nie mogę decydować o wszystkim. Moi rodzice, mimo usilnych próśb nawet nie chcą słyszeć o weterynarzu, ani o tym, że coś dolega kotkom. Teraz jednak wiem, że muszę coś zrobić, bo inaczej skończy się źle ;(.
Jeszcze raz serdecznie dziękuję wszystkim za rady..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość