Cześć,
Za poradą użytkowniczki LimLim piszę także w sekcji onkologicznej.
Ale zanim, to dziękuję Ci LimLim za wiadomość prywatną, niestety nie mam uprawnień aby Ci odpowiedzieć w tamtej konwersacji - odpowiem tutaj. Podobnie jak Ty, planuję zostawić w lecznicy, ale zanim tak uczynię poszukam kogoś potrzebującego.
Posiadam 4 fiolki leku LEUKERAN 2mg. 3 nie otwarte, 1 otwarta. Lek kupiony w zapasie w wielkiej nadziei, że zużyjemy, lecz niestety pożegnaliśmy naszego przyjaciela po roku walki.
Lek był przechowywany cały czas w lodówce - jedna fiolka otwarta, posiada około 20 tabletek. Data ważności wszystkich 09.2023 (przepraszam, coś nie wychodzi zwklejeniem zdjęcia link:
https://zapodaj.net/46969278d3201.jpg.html )
Oddam za darmo komuś/organizacji, kogo nie stać na takie leczenie.
Nie zrozumcie mnie proszę źle, ale miałam już do czynienia podczas oddawania masy innych leków naszego zmarłego kotka z nieszczerym podejściem, co przyznam bardzo negatywnie mnie zaskoczyło.
Lek do odebrania jedynie osobiście na terenie miasta Opole (opolskie). Wynika to z faktu, że powinien być przetrzymywany w odpowiednich chłodniczych warunkach i bałabym się go nadać nawet specjalną przesyłką chłodniczą.
Zapraszam do kontaktu chyba jenak lepiej w odpowiedzi na wątek bo nie mam uprawnień do odpowiedzi w wiaodmościach prywatnych.
Pozdrawiam