Rak sutków u kota

Rozmowy o chorobach onkologicznych u kotów
Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Pon kwi 13, 2020 7:43 Rak sutków u kota

Witajcie,

Proszę Was o pomoc i poradę. Czy jest szansa na wyleczenie raka sutka u kotki? Czy miałyście może u swoich kotek podobne kłopoty? Bardzo proszę o poradę. Naczytałam się w necie, że to śmiertelne u kotów i boję się o moją kotkę.
Dziękuję.
Ostatnio edytowano Wto kwi 21, 2020 6:16 przez Jorern, łącznie edytowano 1 raz

Jorern

Od: Pon kwi 13, 2020 7:27

Post » Pon kwi 13, 2020 15:03 Re: Rak sutków u kota

NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Pt kwi 24, 2020 10:57 Re: Rak sutków u kota

Jorern pisze:Witajcie,

Proszę Was o pomoc i poradę. Czy jest szansa na wyleczenie raka sutka u kotki? Czy miałyście może u swoich kotek podobne kłopoty? Bardzo proszę o poradę. Naczytałam się w necie, że to śmiertelne u kotów i boję się o moją kotkę.
Dziękuję.

moja pierwsza kotka hodowlana odeszła przez nowotwór listwy mlecznej
najpierw był jeden guz - cysta
drugi guz (po dwóch latach)- komórki nowotworowe niezłośliwe
trzeci guz (po ok.1,5 roku)- komórki nowotworowe złośliwe, z zaleceniem wykonywania cyklicznych RTG klatki piersiowej, po pierwszych trzech mc - czysto, po kolejnych liczne skupiska w płucach

Basia_G

Od: Śro paź 02, 2002 15:33

Post » Śro kwi 29, 2020 7:44 Re: Rak sutków u kota

Moja kotka też chorowała na tego raka. Miała już zajęty węzeł chłonny w pachwinie. Zoperowano ją, była potem pod stałą kontrolą lekarską. Co pół roku przechodziła kurację uodparniającą Zylexisem.
Nie miała wznowy. Żyła prawie 19 lat. :)

Działaj i nie trać nadziei. :ok:
fckptn
Obrazek

ana

Od: Śro lut 20, 2002 21:56

Post » Pt sty 01, 2021 16:54 Re: Rak sutków u kota

Działaj! Miałam 4 kotki z nowotworem sutków. Dwie dożyły słusznego wieku i odeszły bez związku z chorobami nowotworowymi.

megan72

Od: Śro kwi 18, 2007 12:41

Post » Pon cze 14, 2021 7:34 Re: Rak sutków u kota

ana pisze:Moja kotka też chorowała na tego raka. Miała już zajęty węzeł chłonny w pachwinie. Zoperowano ją, była potem pod stałą kontrolą lekarską. Co pół roku przechodziła kurację uodparniającą Zylexisem.
Nie miała wznowy. Żyła prawie 19 lat. :)

Działaj i nie trać nadziei. :ok:

Pani Ano,
gdzie Pani leczyła swoją kotkę? Moja 15-letnia Józefinka ma guza na sutku. Proszę o pomoc

afrodytkamiau

Od: Wto sie 25, 2020 18:29