jeśli da się wysyłać razem z zamówieniem na które czekam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Broszka pisze:Ja byłabym chętna na Intense Beauty - dwa opakowania czyli 24 sztuki
jeśli da się wysyłać razem z zamówieniem na które czekam
Broszka pisze:Czyli moja paczka już w drodze?![]()
Zapisz mnie więc że jakby co to jestem chętna na ten Intense Beauty
ewelina80 pisze:Hej JusCzy moja wplata już dotarła?Jeśli tak to czy już dziś mam wyglądać kuriera, czy jutro?
joanna3113 pisze:Bardzo dziękuję Jus za pokrycie kosztów przesyłki. Jak otworzyłam puszkę to sama miałam ochotę spróbować, moje koty rzuciły sie na jedzenie
Inne puszki ktore kupiłam miały gdzieś.
alma_uk pisze:wlasnie a moje zamowienie? alina z gg. pewnie jutro sie spodziewac dopiero w Olsztynie?
Jus87 pisze:joanna3113 pisze:Bardzo dziękuję Jus za pokrycie kosztów przesyłki. Jak otworzyłam puszkę to sama miałam ochotę spróbować, moje koty rzuciły sie na jedzenie
Na zdrowie![]()
Jus87 pisze:Hej!!
czy ktoś jest zainteresowany saszetkami Royal Canin Intense Beauty? Cena 2,30 za sztukę ale ważne tylko do 19.02. Muszę wiedzieć w ciągu godziny bo albo je oddaję albo ktoś może chcemam 200 szt.
Aaa i Royal Canin Kitten również !!
J.
Marzenia11 pisze:Jus87 pisze:joanna3113 pisze:Bardzo dziękuję Jus za pokrycie kosztów przesyłki. Jak otworzyłam puszkę to sama miałam ochotę spróbować, moje koty rzuciły sie na jedzenie
Na zdrowie![]()
a co to za smakowitości?![]()
głodna jestem....![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości