lrafal pisze:1. jeżeli jest to konieczne to mogę to zrobić

Zapewne dla większości osób nie ma to większego znaczenia, ale nie lubię opuszczać strony, na której jestem zalogowana "krzyżykiem". Poza tym w Firefox zamknięcie karty wcale nie oznacza wylogowania.
lrafal pisze:2. testowałem to na różne sposoby i działa poprawnie, (jesteś pewna, że Twoja przeglądarka nie podstawia starego zdjęcia ?)
No niestety, właśnie przed chwilą próbowałam zmienić zdjęcia Ziutka w Firefox 3.0.3 i IE 6.0 i zostały załadowane z powrotem stare. Poprzednio sprawdzałam to i w domu i w pracy i po jakimś czasie. Oczywiście wiem, że strony mogą ładować się z "pamięci" przeglądarki, więc w takich przypadkach wyczyszczenie tempów jest pierwsza rzeczą, którą robię.
Poza tym strona adopcyjna wycięła mi bardzo brzydki numer

Otóż chciałam zmienić treść ogłoszenia i zdjęcia. Niestety po usunięciu pierwszego zdjęcia (bez zapisania nowej treści) nową treść wcięło i wróciła stara

Tak więc trzeba najpierw zapisać zmiany w treści a dopiero potem przystąpić do wymiany zdjęć (które się wcale nie zmieniają) Próbowałam też najpierw wykasować zdjęcia, zapisać ogłoszenie i dopiero dodać nowe - nic z tego, cały czas wracają stare zdjęcia.