odrzucone ogłoszenie na adopcjach

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 25, 2006 7:12 odrzucone ogłoszenie na adopcjach

No i dostałam po nosie :evil: kocięta z ogłoszenia są od kotki mojego kolegi z pracy a ogłoszenie wyrzucono bo pewnie uznano że propaguję rozmnażanie :evil: trochę mi smutno bo moje futra są kastraty więc nic bardziej błędnego a poza tym część ogłoszeń to ewidentne wątki 'rozmnażaniowe' tylko ogłaszający się kamuflują :evil: a ja byłam za szczera no i dostało mi się :evil: chyba odbiję sobie na owym koledze za tego prztyka w nos :twisted:
Obrazek

beata_m

Od: Czw maja 18, 2006 8:17

Post » Sob lip 29, 2006 20:16

dzięki ze w ogóle jakikolwiek mode mi odpowiedział; niezbyt to dobrze o was świadczy ale nic ....
Obrazek

beata_m

Post » Sob lip 29, 2006 20:26

Beato napisz do dziewczyn zajmujących się Adopcyjną.
LimLim albo Dagi.
Nie mają obowiązku zaglądać na forum techniczne.
Obrazek Obrazek

Macda

Od: Śro lut 20, 2002 12:01

Post » Sob lip 29, 2006 21:36

beata_m pisze:dzięki ze w ogóle jakikolwiek mode mi odpowiedział; niezbyt to dobrze o was świadczy ale nic ....

czy dostałaś informację mailem, że odrzucamy ogłoszenie?
Czy próbowałaś się z nami kontaktować przez maila adopcyjnego - tak, jak to jest podane na stronie adopcyjnej?
Czy doczytałaś w ogóle kto administruje stroną?
Czy przyszło Ci do głowy, że ogłoszenie może nie być jeszcze umieszczone, albo też mogło zaginąc?
Czy przyszło Ci do głowy, że po tak zadanym pytaniu możemy w ogóle nie kojarzyć o jakim ogłoszeniu mówisz?
Więcej pytań nie zadam, bo mogłyby być mało uprzejme...

Daga

Od: Pon lut 04, 2002 15:46

Post » Pon lip 31, 2006 7:41

Daga, kurczaki, pewnie masz rację i zupełnie niepotrzebnie się denerwujesz bo wcale nie chciałam być nieuprzejma - przepraszam jeśli tak to odebrałaś. Pierwszy raz zamieszczałam ogłoszenie na adopcyjnej i liczyłam na to żeby właśnie ktoś mnie uświadomił na czym może polegać problem. Ale swoją drogą to dzięki temu że poczułaś się urażona ja w końcu uzyskałam jakąś odpowiedź :twisted:

Macda, tobie też dziękuję za odpowiedź :D
Obrazek

beata_m

Post » Pon lip 31, 2006 8:40

beata_m pisze: Ale swoją drogą to dzięki temu że poczułaś się urażona ja w końcu uzyskałam jakąś odpowiedź :twisted:

Macda, tobie też dziękuję za odpowiedź :D

Gdybys uwaznie przeczytala informacje (ktora na dodatek jest calkiem niedluga) na stronie adopcyjnej bylabys uswiadomiona i uzyskalabys odpowiedz tylko bez zbednych prowokacji czy pretensji.
Jakos nie dziwie sie Dadze.
Obrazek

Pirackie czarne Trio: Brucek (2001-2015), Hrupka (2001-2016), Rysio (2002-2018)
Wiórka (2016-2018)
Neska (2018–2023)
Pirat-PirKa (2017-2025)

Anja

Od: Śro lis 06, 2002 9:01