jak umieścic kilka linków w 1 poscie

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderator: Estraven

Post » Pon sty 09, 2006 12:57 jak umieścic kilka linków w 1 poscie

Już umię.No powiedzmy że umię umiescic JEDEN link ze zdjęciem w poscie.A jak bym chciała umieścić trzy albo wiecej linków? Jak to zrobić?

hszalkowska

Od: Wto lis 01, 2005 2:10

Post » Pon sty 09, 2006 13:17

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Pon sty 09, 2006 14:07

Ja chyba coś robię nie tak.Jeden link umie ale wiecej przerasta moje mozliwości. A zabieram sie do rzeczy w nastepujacy sposób.Sam poczatek jest prosty wybieram zdjecie Zaznaczam "Direct link......" prawym klawiszem myszy przyciskam "kopiuj" przechodze do postu do którego chce dołączyć link wciskam "wklej" i link jest. Ale z dwoma lub wiecej to mi nie wychodzi.Chyba cos żle robie :?: :oops:

hszalkowska

Od: Wto lis 01, 2005 2:10

Post » Pon sty 09, 2006 15:19

Jak już wkleisz pierwszy link to skopiuj kolejny link i zanim go wkleisz to za pierwszym linkiem naciśnij enter. Zobacz czy to załatwi sprawę.
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Pon sty 09, 2006 18:36

hszalkowska pisze:,,,przyciskam "kopiuj" przechodze do postu do którego chce dołączyć link wciskam "wklej" i link jest. Ale z dwoma lub wiecej to mi nie wychodzi.

Po wklejeniu pierwszego linka proszę wcisnąć ENTER, przejść do swojego drugiego zdjęcia i skopiować linka tak jak Pani się nauczyła i wkleić znowu do pisanego postu, potem znowu ENTER...
Pozdrawiam
Gość

Post » Pon sty 09, 2006 18:37

hszalkowska pisze:,,,przyciskam "kopiuj" przechodze do postu do którego chce dołączyć link wciskam "wklej" i link jest. Ale z dwoma lub wiecej to mi nie wychodzi.

Po wklejeniu pierwszego linka proszę wcisnąć ENTER, przejść do swojego drugiego zdjęcia i skopiować linka tak jak Pani się nauczyła i wkleić znowu do pisanego postu, potem znowu ENTER...
Pozdrawiam

P.S. Poproszę moderatora o wykasowanie postu mojego jako "gość".

Elpas

Od: Wto sty 03, 2006 22:14