Błąd przy wysyłaniu wiadomości

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 27, 2004 20:43 Błąd przy wysyłaniu wiadomości

No właśnie - gdy chcę wysłać post to pojawia się taki błąd:

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, wwwadmin@miau.pl and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Ten problem mam od wczoraj. Z początku myślałam, że chodzi o to, że napisałam za długi post, ale po wielu próbach (sprawdzałam na podglądzie) chcąc go podzielić, doszłam do wniosku, że nie mogę wysłać tylko jednego, konkretnego, niezbyt długiego fragmentu 8O :? Co się dzieje? Tak się składa, że zależy mi na wysłaniu tego postu...
Chciałam kontynuować wątek o moim Guciu "Escherichia coli u kota"...

Proszę o szybką odpowiedź :(
Kasia

Kate23

Od: Sob wrz 13, 2003 15:05

Post » Śro gru 29, 2004 11:20

ja mam to samo w kocjej biblio filmo tece

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, wwwadmin@miau.pl and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Prawdziwy dżentelmen to ktoś, kto kota zawsze nazwie kotem, choćby się o niego potknął i upadł
http://www.znak.com.pl/kartoteka,ksiazk ... hichraszek - zapraszam do lektury

pstryga

Od: Pon sie 23, 2004 15:32

Post » Śro gru 29, 2004 11:54 Re: Błąd przy wysyłaniu wiadomości

Kate23 pisze:No właśnie - gdy chcę wysłać post to pojawia się taki błąd:

Internal Server Error

To i ja sie dołączam, mam ten sam problem.

Ten problem mam od wczoraj. Z początku myślałam, że chodzi o to, że napisałam za długi post, ale po wielu próbach (sprawdzałam na podglądzie) chcąc go podzielić, doszłam do wniosku, że nie mogę wysłać tylko jednego, konkretnego, niezbyt długiego fragmentu 8O :? Co się dzieje? Tak się składa, że zależy mi na wysłaniu tego postu...
Chciałam kontynuować wątek o moim Guciu "Escherichia coli u kota"...

Proszę o szybką odpowiedź :(
Kasia
Obrazek

O-l-g-a

Od: Śro sie 11, 2004 1:46

Post » Śro gru 29, 2004 11:54

mam ten sam problem
Obrazek

O-l-g-a

Od: Śro sie 11, 2004 1:46

Post » Śro gru 29, 2004 12:32

Próba czy mi wyśle to zdanie:

W 2002 , w tym samym studo ( Ghibli) co Totoro powstał "The kat retórns" Rez. Hirouki Morita
Prawdziwy dżentelmen to ktoś, kto kota zawsze nazwie kotem, choćby się o niego potknął i upadł

pstryga

Post » Śro gru 29, 2004 14:22

Czasem mam to samo, gdy cytuje roznych forumowiczow.

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Śro gru 29, 2004 16:23

a ja nie moge wysłaś posta kiedy wpisuje słowo c a t

pstryga