nie moge sie zalogowac

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderator: Estraven

Post » Sob mar 02, 2002 11:05 nie moge sie zalogowac

ojej, chyba nie mam jeszcze sklerozy, a pokazuje, ze zle haslo lub nazwa :cry:
Eva

Post » Sob mar 02, 2002 11:08

Przy okazji chcialam zapytac, czy moge zmienic id z 'ewa' na 'eva'. Przyzwyczailam sie do tego drugiego i zawsze pisze go jako pierwszy, a ten drugi to byla pomylka.
Gość

Post » Sob mar 02, 2002 14:55

zmieniam na Eva , haslo bez zmnian
Obrazek

lrafal

Od: Czw sty 31, 2002 15:24

Post » Sob mar 02, 2002 23:09

Dzieki !
Gość

Post » Czw mar 07, 2002 21:32

Irafale,
Zgłosiłam problem informatykowi u mnie w pracy. On powiedział, że to musi być wina strony, a dokładnie jakiegoś skryptu (cokolwiek to znaczy). Nasza rozmowa była w jęz. angielskim, więc dalsze jego tłumaczenia informatycznym językiem i tak nie byłyby dla mnie zrozumiałe.

Asia

Od: Pon lut 04, 2002 16:02

Post » Pt mar 08, 2002 18:50

Dziwne bo mi dziala normalne ( i z tego co wiem nie tylko mi )
Obrazek

lrafal

Post » Pt mar 08, 2002 19:52

Dziwne, bo Bomba i Iwona maja to samo co ja
Gość

Post » Pt mar 08, 2002 20:38

"program performed illegal operation and will be closed".
Ten blad tylko Ty zglosilas , Bomba ma problem z odswiezaniem (niestety ma serwer proxy na uczelnii) i za kazdym razem jak wczytuje strone musi wcisnac odswiez.
Poprzednio forum chodzilo na serwerze z windows2000 obecnie jest linux , sa drobnie roznice w obsludze php (winda a linux) i byc moze to powoduje "wykrzaczenie" twojej przegladarki.
Niestety trudno mi jest poprawic cos z czym nie mam osobiscie do czynienia :cry:
Obrazek

lrafal

Post » Sob mar 09, 2002 15:44

Mnie wszystko chodzi bez problemu. Raz na ile mi sie explorer zamyka sam z siebie, ale mam przegnile okienka, a z lenistwa nie chce mi sie ich instalowac od nowa i tak jakos je sztukuje...

Duzo czesciej zamyka mi sie na innych stronach, to forum oszczedza, sprytny jakis czy co? :wink:
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Sob mar 09, 2002 16:04

moze lubi koty :lol:
Obrazek

lrafal

Post » Nie mar 10, 2002 20:14

Irafale, zajrzyj do wątku "wyrzuca mnie" na Kotach.
Bomba napisała, że ma dokładnie ten sam problem co ja. Iwona też.

Asia

Od: Pon lut 04, 2002 16:02

Post » Nie mar 10, 2002 23:38

85:3
ten list pisze z linuxa (przegladarka netscape) i jak na razie wszystko dziala .
Prawdopodobnie jest cos nie tak w ustawieniach Twojego komputera (moze masz zainstlowanie jakies dodatki do IE )
Niewiem :( jak by mi sie takie cos przytrafilo to bym wiedzial co sie dzieje , ale jak na zlosc na wszystkich kompach jakie mam forum dziala poprawnie (mam nawet proxy , ale kazalem mu pomijac forum.rokcafe.pl)
A z informatykiem zakladowym nie ma co gadac (sam do niedawna takim bylem) bo zeczy ktorych nie musi robic , nie zrobi bo pewnie nie ma na to czasu , moze prowadzi jakies forum dla wlascicieli psow , kanarkow itp
Pomys moze o zainstalowaniu dodatkowo jakies innej przegladarki w domu (moze netscape , opera itp)
Rafal

Rafal

Site Admin

Od: Czw sty 17, 2002 13:35

Post » Pon mar 11, 2002 9:21

Asiu, wynotuj prosze dokladnie wersje z tych PC, z ktorych Cie wyrzuca. Spróbuję pogadać na ten temat z kimś u mnie.

(1) Windows - sprawdź:
menu Start / Panel sterowania / System
System: ?? (Win ??, Service Pack ??)

(2) Internet Explorer - po otwarciu okna:
menu: Pomoc / IE - informacje
Wersja: ??
Wersje aktualizacji: ??

Może gdzieś jakaś poprawka, może jakiś upgrade'zik... :wink:

Irafal, to nie może być problem proxy (ja wchodzę przez dwa różne i jest ok).

Hana

Od: Pon lut 04, 2002 15:36

Post » Pon mar 11, 2002 9:27

Irafal, natomiast podczas wysylania poprzedniego postu dostałam takie coś (post się mimo wszystko wysłał):

General Error

Couldn't select words

DEBUG MODE

SELECT word_id, word_text, word_common FROM phpbb_search_wordlist WHERE word_text IN ('aktualizacji', 'asiu', 'buj', 'cie', 'dokladnie', 'dwa', 'explorer', 'gdzie', 'informacje', 'internet', 'irafal', 'jaka', 'jaki', 'jest', 'kim', 'ktorych', 'menu', 'mnie', 'nie', 'okna', 'otwarciu', 'pack', 'panel', 'pogada', 'pomoc', 'poprawka', 'problem', 'prosze', 'proxy', 'przez', 'service', 'spr', 'sprawd', 'start', 'sterowania', 'system', 'temat', 'ten', 'tych', 'upgrade'zik', 'wchodz', 'wersja', 'wersje', 'win', 'windows', 'wink', 'wynotuj', 'wyrzuca')

Line : 315
File : /wwwroot/forum.rokcafe.pl/posting.php

Hana

Od: Pon lut 04, 2002 15:36

Post » Pon mar 11, 2002 19:21

Hana pisze:Irafal, to nie może być problem proxy (ja wchodzę przez dwa różne i jest ok).

a ja jak jak juz pisalem przez jedno i tez ok.
Asia pisala ,ze ma win95 w pracy i 98 w domu ie50.
Blad wystepuje przy logowaniu , czyli przy zapisie pliku cookie.
Mysle , ze najszybszym rozwiazaniem byla by instalacja ie60 i istawienia poziomu zabezpieczen na niskie (akceptuj wszystkie pliki cookie)
A bezpiecznym rozwiazaniem jest instalacja netscape (masz wtedy 2 przegladarki , zmiana IE pociaga za soba zmaine wielu plikow systemowych windowsa i czasami 8O efekty sa "dziwne")
Obrazek

lrafal

[następna]