Jak się wylogować

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 11, 2004 12:33 Jak się wylogować

Zastanawiam się jak się wyrejestrować z forum, aby nie otrzymywać w przyszłości wiadomości do innych użytkowników, a siłą rzeczy przechodzących przez moją skrzynkę ? Czy jest to możliwe, a jeśli tak to jak tego dokonać :?: :wink:
cOOba

jakub_zol

Od: Czw wrz 16, 2004 17:07

Post » Pon paź 11, 2004 12:39

Wiadomości do innych użytkowników przechodzących przez Twoja skrzynkę? :conf:
Obrazek Obrazek

Macda

Od: Śro lut 20, 2002 12:01

Post » Pon paź 11, 2004 12:53 Wiadomości do innych użytkowników ...

> Wiadomości do innych użytkowników przechodzących przez Twoja
> skrzynkę?

Ano, tak.
Mam nadzieję, że nie pomyliłem miejsca :oops: i ten list nie powinien trafić gdzie indziej, a chodzi o rzecz następującą:
Od jakiegoś czasu sukcesywnie otrzymuję regukarnie wiadomości zaadresowane do: <b>koty-l@koty.pl</b> i to WSZYSTKIE wiadomości - zarówno wysłane przeze mnie, jak i inne. W związku z faktem, że więkość wiadomości (99%) jest dla mnie zbędna [oczywiście każdy ma prawo je wysyłać i co do tego nic nie mam :!: ] dlatego zastanawiałem się jak się, jak się wypisać i skąd, aby przestać otrzymywać te wiadomości. Jeśli jest to pytanie w niewłaściwym miejscu, przepraszam :oops: :oops:
cOOba

jakub_zol

Od: Czw wrz 16, 2004 17:07

Post » Pon paź 11, 2004 12:55

Jakubie to jest FORUM miau.pl, a Ty mówisz o liście dyskusyjnej koty.pl.
Zupełnie inne sprawy...
Obrazek Obrazek

Macda

Od: Śro lut 20, 2002 12:01

Post » Pon paź 11, 2004 13:06 :oops:

Faktycznie. Zupełnie wszystko pomieszałem, przepraszam.
Odpowiedź na moje pytanie, jak to często bywa znalazła się prawie sama. Udałem się na stronę http://www.koty.pl/listad/ gdzie wszystko było napisane. Przepraszam za zamieszanie :oops: :oops:
Gość