wywalanie:(

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 06, 2004 23:08 wywalanie:(

chyba mnie cos trafi!! ciagle mnie wywala - przy kazdej zmianie strony czy forum, przy probie wypowiedzi czy to w temacie czy na pw - jestem wywalana !!!! dlaczego?? czy ktos mnie nie chce?? musze ciagle ponownie sie logowac - i tak po kilka...a nawet kilkanascie razy... juz nie mam cierpliwosci :evil:
jenny-170

Post » Wto wrz 07, 2004 3:31

1. Narzedzia -> Opcje Internetowe -> Usun cookies i usun tymczasowe pliki internetowe.
2. Narzedzia -> Opcje Internetowe -> zakladka 'prywatnosc' (po angielsku privacy) -> suwaczek jak najnizej.
3. Logujesz sie z zapamietaniem uzytkownika.

Jesli powyzsza procedurka nie zadziala to scignij admina ze cos namieszal i cie ciagle wylogowuje 8)
Zdjęcia kotów, z wystaw kotów i nie tylko... :arrow: http://vitez.pl

vitez

Od: Wto mar 04, 2003 10:44

Post » Wto wrz 07, 2004 5:48

jeszcze jedno co mi przychodzi do glowy:
nie stosujesz przypadkiem programu do maskowania adresu?
albo Ty albo Twoj administrator

Merlin

Od: Czw lip 29, 2004 21:28

Post » Wto wrz 07, 2004 8:27

vitez pisze:1. Narzedzia -> Opcje Internetowe -> Usun cookies i usun tymczasowe pliki internetowe.
2. Narzedzia -> Opcje Internetowe -> zakladka 'prywatnosc' (po angielsku privacy) -> suwaczek jak najnizej.

Jesli powyzsza procedurka nie zadziala to scignij admina ze cos namieszal i cie ciagle wylogowuje 8)

Vitez, popełniłeś błąd, na który kiedyś komuś zwracałeś uwagę: dlaczego zakładasz, że wszyscy używają IE ? :D

A prz okazji: sugerując komuś zminimalizowanie zabezpieczeń prywatności wypadałoby uprzedzić tę osobę, co może z tego wyniknąć.

A konkretnej porady, niestety, nie umiem udzielić.
Podobnie jak Jenny używam Mozilli (konkretnie NS 7.2). Wszystkie możliwe zabezpieczenia mam włączone na maksimum, cooki zablokowane całkowicie, automatyczne logowanie wyłączone i Forum działa mi bez problemów.

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Wto wrz 07, 2004 11:05

Wojtek pisze:
vitez pisze:1. Narzedzia -> Opcje Internetowe -> Usun cookies i usun tymczasowe pliki internetowe.

Vitez, popełniłeś błąd, na który kiedyś komuś zwracałeś uwagę: dlaczego zakładasz, że wszyscy używają IE ? :D

A prz okazji: sugerując komuś zminimalizowanie zabezpieczeń prywatności wypadałoby uprzedzić tę osobę, co może z tego wyniknąć.

A konkretnej porady, niestety, nie umiem udzielić.
Podobnie jak Jenny używam Mozilli (konkretnie NS 7.2). Wszystkie możliwe zabezpieczenia mam włączone na maksimum, cooki zablokowane całkowicie, automatyczne logowanie wyłączone i Forum działa mi bez problemów.

dziekuje wszystkim :1luvu: wyprobuje to wszystko po powrocie do domu - w pracy nie mam zadnych problemow z logowaniem - tylko z czasem :evil:
KrólowaNocy[*], Greebo[*], Jaś[*], Bojówka[*], MiniMini[*], NeverMind v.Ciocia[*], Adolfina[*], FataMorgana[*] :(

jenny170

Od: Wto wrz 17, 2002 12:19

Post » Wto wrz 07, 2004 11:41

To jeśli używasz IE gdziekolwiek... mnie pomogło przeinstalowanie z IE 5,5 na IE 6.
...

Padme

Od: Pon lut 04, 2002 15:32

Post » Czw wrz 09, 2004 0:10

no i g........ucio :evil:
admiiiiinie
jenny-170

Post » Śro paź 13, 2004 17:30

no i co? mnie tez wywala ile razy sie mozna logowac?
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34