Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Beata pisze:to ja tez potestuje, bo mnie taka jedna molestujei to nie jest eve bynajmniej
eve69 pisze:Beata pisze:to ja tez potestuje, bo mnie taka jedna molestujei to nie jest eve bynajmniej
no ja zmeczona bylam
poprawie sie
za duze
Beata pisze:eve69 pisze:Beata pisze:to ja tez potestuje, bo mnie taka jedna molestujei to nie jest eve bynajmniej
no ja zmeczona bylam
poprawie sie
za duze
wiem![]()
wcale nie mialam do Ciebie pretensji![]()
a teraz, ciekawe
Beata pisze:ale sie czepiaszprzeciez po to sa testy, zeby potestowac, nie? nie jestem jeszcze zadowolona
eve69 pisze:Beata pisze:ale sie czepiaszprzeciez po to sa testy, zeby potestowac, nie? nie jestem jeszcze zadowolona
no ale ja ta kicie bardzo kocham
to Cie powqrzam jeszcze
nie podoba mi sie ta fotka, niebieska jest i mala wyglada jak gremlin
Beata pisze:eve69 pisze:Beata pisze:ale sie czepiaszprzeciez po to sa testy, zeby potestowac, nie? nie jestem jeszcze zadowolona
to Cie powqrzam jeszcze
bo ona teraz wyglada jak gremlin, przykro mi![]()
jak gluty odejda precz i zacznie normalnie jesc, to moze bedzie pozowac, na razie nie chce![]()
jak Ty mnie tu znalazlas, co?
eve69 pisze:Beata pisze:eve69 pisze:Beata pisze:ale sie czepiaszprzeciez po to sa testy, zeby potestowac, nie? nie jestem jeszcze zadowolona
to Cie powqrzam jeszcze
bo ona teraz wyglada jak gremlin, przykro mi![]()
jak gluty odejda precz i zacznie normalnie jesc, to moze bedzie pozowac, na razie nie chce![]()
jak Ty mnie tu znalazlas, co?
za kotem poszlam no
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości