Czy po jakimś czasie samoczynnie wylogowuje? Gdzie mój post?

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 19, 2004 11:04 Czy po jakimś czasie samoczynnie wylogowuje? Gdzie mój post?

Pisałam, będąc zalogowana, odpowiedź chyba ze dwie godziny (w pracy), bo jak na złość co chwilę ktoś mi właził i musiałam minimalizować. Kiedy wreeeszcie zrobiłam "wyślij" pojawiło się okienko zalogowania, no to się zalogowałam, a wtedy pojawiło się PUSTE okienko do napisania postu. Czy ten post przepadł, czy gdzieś tam został wysłany? - ale na pewno go nie ma tam gdzie chciałam.

Ania z Poznania

Od: Śro gru 17, 2003 15:25

Post » Pt mar 19, 2004 11:29

Wylogowało Cię, bo wylogowuje po bodajże 10 minutach nieaktywności.
Chyba, że się zaznaczy okienko "Pamiętaj mnie" (czy jakoś tak :oops: ). Wtedy, po włączeniu forum, od razu będziesz zalogowana (co nie jest najlepszym rozwiązaniem jeśli z komputera korzysta kilka osób...)

Skoro postu nie ma tam gdzie chciałaś musisz napisać jeszce raz :)
Obrazek Obrazek

Macda

Od: Śro lut 20, 2002 12:01

Post » Pt mar 19, 2004 13:50

Wydaje mi się, że wylogowuje dopiero po jakiś 30-40 minutach nieaktywności.
A jezeli gdy chcemy wysłać już gotowy post i nas wylogowuje, to jeśli cofniemy kilka stron do tyłu to treść postu powinna być na miejscu. Wtedy kopiujemy, logujemy się powtórnie, wybieramy odpowiedni topic i odpowiadamy wklejając uprzednio skopiowany teks.
U mnie w każdym razie działa :roll:

kociamatka

Od: Śro mar 20, 2002 13:44