Od jakiegoś miesiąca chyba Nie pisałam bo ostatnio jak była taka sytuacja to nic co pisaliście nie pomogło... Samo jakoś przeszło, a ja nic u siebie nie zmieniałam. Teraz problem jest taki sam, TŻ porobił wszystko co trzeba i nic.
Uciązliwe jest zalogowywanie sie co sekundę, kopiowanie postów itd.
Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.
Irafal, nie ustawię sobie poziomu zabezpieczeń na najniższy, bo sam wiesz co to znaczy.
Przez jakiś czas mnie wylogowuje, przez jakiś czas nie, może jednak zainteresowałbyś się tym? Bo to raczej nie jest moja wina... A to jest uciążliwe, jak pisze z domu
No bo kurcze, jestem użytkownikiem forum, wylogowuje mnie to do kogo mam się zwrócić? Ja sądzę że nie jest to wina mojego kompa, ale pisze do Ciebie bo ja się nie znam, a jest zero reakcji z Twojej strony Musiałam na pw napisać, żebyś zauważył ten wątek.
Nie znam się lepiej, napisałam to wyżej. Odpowiedz dostałam od Ciebie po tym jak wysłałam do ciebie pw, chociaż wątek był już założony. Zaproponowałeś ustawienie poziomu zabezpieczeń na najniższy. Nie sądzę żebyś u siebie w kompie miał najniższy poziom zabezpieczeń. Ja mam średni poziom. I ciekawe czemu wcześniej działało mi na tym średnim, a teraz nie chce...
Dzięki za pomoc
Oki, nie mam zamiaru się kłócić i spierać. Poproszę kogoś kto się zna żeby mi zajrzał do kompa, może coś znajdzie.
A jak już zajrzy to dam znać. No i spróbuję wejść na niskim a potem zmienić na wyższy poziom zabezpieczeń. Może to coś da.
Oby
Tu Katy. lrafal, zrobiłam to co proponowałeś: przestawiłam poziom zabezpieczeń na niski. I to samo, nadal mnie wylogowuje. Nawet częściej niż wcześniej.
Przestawiłam więc poziom znów na średni i nie mogę sie zalogować w ogóle