Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BeaBea pisze:Faktycznie śmieszny. Dlaczego sobie taki wybrałaś? Pytam z czystej ciekawości. Myśle, że może mogłabyś się jeszcze raz zarejestrować już pod nowym nickiem? Ale może jest jakiś lepszy sposób?
Axel pisze:Owszem, jest.
Wchodzisz w "profil", tam wpisujesz nowy nick i hasło, potem przychodzi Ci mail, aktywujesz swoje konto i po sprawie
Esmeralda Maria Izaura pisze:to niech admin mi zmieni nicka na negative_karma
Wyźwięk też jakiś negatywnyEsmeralda Maria Izaura pisze:to niech admin mi zmieni nicka na negative_karma
Bengala pisze:Wyźwięk też jakiś negatywnyEsmeralda Maria Izaura pisze:to niech admin mi zmieni nicka na negative_karmaWymyśl coś przyjemniejszego, bo za jakiś czas znowu będziesz prosić o zmianę.
Jesteś pewna?Esmeralda Maria Izaura pisze:Ma być negatywny...
Bengala pisze:Jesteś pewna?Esmeralda Maria Izaura pisze:Ma być negatywny...Przez życie trzeba iść pogodnie i z pozytywnym nastawieniem. Inaczej jest ciężko i raczej nieprzyjemnie.
Bengala pisze:Co prawda, to prawda. Nawet jak ktoś chce mieć negativa, to mu wolnokociamatka pisze:Ale też każdy ma swoje życie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości