Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:My, my, my ...?![]()
Masz jeden post na swoim "koncie" na tym forum (przynajmniej z tego nicka) i od razu taki "wystrzał"? I pisanie w liczbie "my", kiedy z jednym postem chyba trudno się Tobie już utożsamiać z nami? Możesz przybliżyć celowość Twojego wątku, mając na uwadze 1 post i datę rejestracji sprzed 3 dni?
vega013 pisze:Marcelibu pisze:My, my, my ...?![]()
Masz jeden post na swoim "koncie" na tym forum (przynajmniej z tego nicka) i od razu taki "wystrzał"? I pisanie w liczbie "my", kiedy z jednym postem chyba trudno się Tobie już utożsamiać z nami? Możesz przybliżyć celowość Twojego wątku, mając na uwadze 1 post i datę rejestracji sprzed 3 dni?
A może to jest pluralis maiestaticus?
Marcelibu pisze:Legnica pisze:Marcelibu kto to sa ci -MY-?
My - osoby czytające ten wątek. Trudno mi było napisać, że wszyscy minus:
- Legnica itd.
Jeżeli to Ciebie lub inne osoby obraziło - przepraszam.
Rozumiem tez, że nie miałaś się czego "czepnąć", to zaczepiłaś o liczbę mnogą.
pixie65 pisze:
Bo to jakaś zaraźliwa maniera jest
Marcelibu pisze:Legnica pisze:Marcelibu kto to sa ci -MY-?
My - osoby czytające ten wątek. Trudno mi było napisać, że wszyscy minus:
- Legnica itd.
Jeżeli to Ciebie lub inne osoby obraziło - przepraszam.
Rozumiem tez, że nie miałaś się czego "czepnąć", to zaczepiłaś o liczbę mnogą.
Marcelibu pisze:Pixie - Ty jesteś chora z nienawiści do mnie, próbujesz mi przywalić, ale celu nie osiągasz - tylko robisz z siebie tzw.głupa. Naprawdę. Nie masz gdzie uderzyć, to walisz tutaj? Nic innego nie udało się Tobie znaleźć? Kopania mnie i szarpania w sprawie Meo już też?
Sięgasz dna.
pixie65 pisze:Marcelibu pisze:Pixie - Ty jesteś chora z nienawiści do mnie, próbujesz mi przywalić, ale celu nie osiągasz - tylko robisz z siebie tzw.głupa. Naprawdę. Nie masz gdzie uderzyć, to walisz tutaj? Nic innego nie udało się Tobie znaleźć? Kopania mnie i szarpania w sprawie Meo już też?
Sięgasz dna.
Mylisz się, Słonko![]()
Pojęcia nie masz o moich celach![]()
Jedyną kwestią, którą poruszyłam "w sprawie Meo" było rozliczenie finansów za (między innymi) "pionierską" i "niezwykle kosztowną" operację.
Pamiętasz? "Rozliczajcie i sami bądźcie transparentni".
Powstrzymałam się od innych komentarzy, chociaż ja słaba kobieta jestem...więc doceń mój wysiłek.
Gdybym chciała ci przywalić - zrobiłabym to już dawno.
Miau jest niewyczerpaną kopalnią informacji, które można dowolnie wykorzystać![]()
Ale mnie są obce takie zachowania![]()
Mnie po prostu bawią do łez, jak mawia twoje nowe guru, rozmaite sytuacje w których bierzesz udział![]()
Szycie laleczek już trochę mnie nudzi więc zrobiłam sobie małą przerwę na rozrywkę
pwpw pisze:....Może takie osoby zastanowią się po co tu przyszły, ...
Marcelibu pisze: Możesz przybliżyć celowość Twojego wątku, mając na uwadze 1 post i datę rejestracji sprzed 3 dni?
vega013 pisze:W dodatku -
1. Któż to Ci tak uprzykrzył życie na tym forum i kiedy zdążył zaleźć Ci za skórę tak mocno, że aż apelujesz o ignory dla niego?
pwpw pisze:A dla kogo niby apeluje o ignory
![]()
![]()
MariaD pisze:pwpw pisze:A dla kogo niby apeluje o ignory
![]()
![]()
Faktycznie. Tytuł wątku jest odwrotny: Nie bójmy się igonorowanych.![]()
Popieram: nie bójmy się, odignorujmy!
vega013 pisze:MariaD pisze:pwpw pisze:A dla kogo niby apeluje o ignory
![]()
![]()
Faktycznie. Tytuł wątku jest odwrotny: Nie bójmy się igonorowanych.![]()
Popieram: nie bójmy się, odignorujmy!
Ano![]()
![]()
pwpw pisze:vega013
A doczekam się odpowiedzi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości