Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 03, 2012 11:13 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Feebee pisze:A może poszli do lasu? :wink:

Zgoda, a może...
A może więc nie było kredytu zaufania dla alix76, a było uprzedzenie? Szczypanie, połajanki, upominanie, czekanie na potknięcie?
Mogło tak być?
Może więc upada teza o kredycie zaufania, którym alix76 rzekomo dysponowała i który utraciła?

Nie kłamię - przynajmniej nie umyślnie . I na forum i w realu.
Możesz uwierzyć mi lub nie (trudno): miałam do alix76 kredyt zaufania, tak samo jak do pozostałej Moderacji. Na uzasadnienie moich słów :mrgreen: chciałabym nadmienić, że nie znam alix76 w realu, nigdy nie czytałam Jej wątków, nigdy w nich nie uczestniczyłam, nawet nie wiedziałam, że działa w fundacji JOKOT. Poznałam alix76 tylko jako moderatora. Dopóki nie pokazała się jako moderator - nawet nie wiedziałam, że mamy takiego użytkownika... :oops:

Feebee pisze:Beliowen zaś oczywiście nie zamierzam szczypać, pouczać i snuć rozważań na temat jej moderowania i postawy, jak to miało miejsce w przypadku alix76 i niektórych użytkowników już w grudniu. Zapewniam jednak (aga9955), że zawsze znalazłoby się coś, do czego można się przyczepić i za co można uszczypnąć. Nawet Beliowen. Nie mówiąc o sposobie szczypania, bo można uszczypnąć i uszczypnąć. :wink:
Na przykład mogłabym przyczepić się do tego, że Beliowen bierze czynny udział w wątku i go moderuje. :twisted:

Na tym ze swojej strony kończę. :wink:

To nie szczyp. Dlaczego robisz problem tam, gdzie go nie ma???? :roll: :(
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw maja 03, 2012 11:15 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Feebee pisze:
Nie, nie będzie przykładów. Wnioski mam na podstawie lektury kilku wątków z początków, kiedy alix76 została moderatorem, jeden z grudnia zeszłego roku.

nie miałam co do tego najmniejszych wątpliwości.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw maja 03, 2012 11:19 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

To się cieszę. :)

Marcelibu pisze:(...)
To nie szczyp. Dlaczego robisz problem tam, gdzie go nie ma???? :roll: :(

Nie uszczypnęłam Beliowen. :) Ona nic złego nie zrobiła. Uszczypnęłam tych, co bywało, że robili problem tam, gdzie go nie było. :wink:
W kwestii wyjaśnienia.
Feebee

Post » Czw maja 03, 2012 11:20 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Feebee pisze: Zapewniam jednak (aga9955), że zawsze znalazłoby się coś, do czego można się przyczepić i za co można uszczypnąć. Nawet Beliowen. Nie mówiąc o sposobie szczypania, bo można uszczypnąć i uszczypnąć. :wink:
Na przykład mogłabym przyczepić się do tego, że Beliowen bierze czynny udział w wątku i go moderuje. :twisted:

Na tym ze swojej strony kończę. :wink:

Beliowen bierze czynny udzial w watku jako mod. I tyle. Co do zdania ,ze mozna zawsze sie do czegos przyczepic, w przypadku Belio, sorry ale nie zgadam sie. Nie ma sie do czego przyczepic.
Czesto sie nie zgadzam, mam inne zdanie z Belio jako uzytkownikiem, ale z Beliowen jako modem nie. Nie mam jej nic do zarzucenia.

Jej moderacja ,jest nudna. Poprawna do bolu. Skuteczna i budzaca szacunek. Dla obu stron. Dla strony administracji, oraz stron konfliktu, lub dyskusji.
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Czw maja 03, 2012 13:21 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Przykłady moderacji nieskutecznej i moderacji skutecznej mamy tu, na jednej stronie: viewtopic.php?f=1&t=139475&p=8834394#p8834394.
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Czw maja 03, 2012 16:39 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Każdy mod otrzymuje kredyt zaufania w momencie mianowania go na to "stanowisko".

Czy straci do drugiego dnia, tygodnia, roku czy nie straci go w ogóle - zależy tylko i wyłącznie od niego.
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Czw maja 03, 2012 19:46 Re: Wątki: regulaminowy i rozliczeniowy

Znów trochę posprzątałam (wydzielone posty są :arrow: TU)

A ponieważ w ostatnim czasie nie pojawiło się w dyskusji nic nowego poza konkretnymi pytaniami do Admina, zamykam wątek, przynajmniej na chwilę - jeśli lrafal w wolnej chwili odpowie, być może dyskusję będzie można kontynuować bez dreptania w miejscu.

Gdyby ktoś jeszcze chciał dodać jakiś merytoryczny post (Marcelibu?) zapraszam na PW.
Ostatnio edytowano Czw maja 03, 2012 19:52 przez Beliowen, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Dopisek.
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

[poprzednia]