kociarnia

Tu można zgłaszać problemy techniczne i ćwiczyć swoje umiejętności.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 20, 2005 15:21

Estraven pisze:Zaś podniesiona wcześniej kwestia zaufania do osoby - myślę, że to już kwestia rozwagi przy wydawaniu kociaka. Chyba nikt tutaj nie jest skłonny przekazać zwierza osobie w pełni i do końca anonimowej?

Wiesz, myślę, że nie każdy ma wprawę w badaniu czy domek jest dobry, czasem wręcz ciężko mieć zastrzeżenia na podstawie tego, co osoba pisze ale ktoś inny, kto już mógł mieć do czynienia z osobą może dać sygnał by uważać.
Jest na forum kilka osób, co do których wiemy (osoby z Wrocławia), że następnych kotów nie powinno się im dawać ale ktoś zwyczajnie nie wiedząc tego co my, może wydać kota. Uzasadnienia i konktretne przypadki mogę Ci napisać na pw jeśli będziesz chciał.
Bemol, Tosiek i Feliks oraz Pchełka za TM i Koleś za TM

miki

Od: Śro paź 22, 2003 11:23

Post » Pon cze 20, 2005 15:24

Lena pisze:
Gata pisze:I jeszcze jedno - obawiacie się, że nikt tam nie zajrzy. Dlaczego? Trzeba robić reklamę. Może by zamienić fora miejscami, aby Kociarnia była pierwsza, albo dodać informację-banner na stronie głównej.

Tu sie zgadzam, to jest dobry pomysł. Ale pewnie nie przejdzie bo zaraz uslyszymy ze po co zamieniac miejscami skoro przeciez widac Kociarnie na Forum-Strona Główna.

Jasnowidzenie, czy proroctwo? ;) :)

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Pon cze 20, 2005 15:26

Lena pisze:
Gata pisze:A co do "upowania" - ile było już próśb i wręcz nacisków, żeby tego zaprzestać? Bez skutku...

Tak? Jakich? Takich w watkach kolejnych? Ja osobiście nie widziałam nigdy zadnego podklejonego ogłoszenia, ze nie wolno... choc tak, bylo to wiadomo.

Nie czytałaś nigdy wątku adopcyjnego podklejonego na Kotach? 8O

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Pon cze 20, 2005 15:39

ok kasuję co tu napisałam i w ogóle wycofuję się z tego wątku, swoje zdanie wyraziłam i koniec
Ostatnio edytowano Pon cze 20, 2005 17:00 przez miki, łącznie edytowano 1 raz

miki

Post » Pon cze 20, 2005 15:42

Estraven pisze:
Lena pisze:
Gata pisze:A co do "upowania" - ile było już próśb i wręcz nacisków, żeby tego zaprzestać? Bez skutku...

Tak? Jakich? Takich w watkach kolejnych? Ja osobiście nie widziałam nigdy zadnego podklejonego ogłoszenia, ze nie wolno... choc tak, bylo to wiadomo.

Nie czytałaś nigdy wątku adopcyjnego podklejonego na Kotach? 8O

Gubi sie to tam. Ja gdybym chciala oglosic oficjalny zakaz, na jakis czas podkleilabym osobne ogloszenie o tym by nie podbijac bez sensu watkow.

Wiecie co, ja juz swoje opinie na rozne tematy tu wyrazilam. Czesc ludzi jest za, czesc ludzi jest przeciw, gdzie jestem ja chyba mowic nie trzeba, ale cos marnie widze szanse na powrot do stanu poczatkowego, wiec nie bede juz strzepic klawiatury.

Ludzie tu pisza subiektywne odczucia wiec i ja napisze moje - SUBIEKTYWNE - czuje sie dyskryminowana, i czuje ze nowe rozwiazanie utrudni mi i tak juz ciezka prace. Ale oczywiscie moze sie myle... to tyle ode mnie.

Lena

Od: Śro wrz 29, 2004 13:00

Post » Pon cze 20, 2005 15:47

Wojtek pisze:
Lena pisze:
Gata pisze:I jeszcze jedno - obawiacie się, że nikt tam nie zajrzy. Dlaczego? Trzeba robić reklamę. Może by zamienić fora miejscami, aby Kociarnia była pierwsza, albo dodać informację-banner na stronie głównej.

Tu sie zgadzam, to jest dobry pomysł. Ale pewnie nie przejdzie bo zaraz uslyszymy ze po co zamieniac miejscami skoro przeciez widac Kociarnie na Forum-Strona Główna.

Jasnowidzenie, czy proroctwo? ;) :)

pesymizm + doświadczenie

Lena

Post » Pon cze 20, 2005 15:56

ascalithion bardzo mi się podoba Twój pomysł - ja chyba też zacznę do wszystkich swoich wątków doklejać info z linkiem do kotów które potrzebują na cito domu
Gość

Post » Pon cze 20, 2005 16:00

Anonymous pisze:ascalithion bardzo mi się podoba Twój pomysł - ja chyba też zacznę do wszystkich swoich wątków doklejać info z linkiem do kotów które potrzebują na cito domu

no i napisało się bez zalogowania jako gość, a to ja napisałam :)

miki

Post » Pon cze 20, 2005 16:04

Anonymous pisze:ascalithion bardzo mi się podoba Twój pomysł - ja chyba też zacznę do wszystkich swoich wątków doklejać info z linkiem do kotów które potrzebują na cito domu

mnie tez 8)
bede zmieniac :wink:
Obrazek

Kaska

Od: Pt paź 17, 2003 21:24

Post » Pon cze 20, 2005 16:30

ascalithion pisze:
Ps.
miki pisze:no widzisz zupełnie inaczej byś na to patrzyła gdybyś zajmowała się pomaganiem kotom, dla Ciebie to żadna różnica

miki, nie wiem czy powinnaś tak pisać do Anji... nie wiesz, czy pomaga kotom, czy nie... tak to troszkę wychodzi z Twojego posta, że ona z kotami się nie liczy... niezbyt zręcznie to brzmi, delikatnie mówiąc... :roll:

Ja tez nie znam Anji i nie wiem co robi, ale z jej posta wywnioskowalam ze ma swoje 3 koty, ma swoje watki z historiami tych kotow i ze raczej nie siedzi w "adopcjach". Wg mnie Anja sama to napisala, chyba ze sie myle.

Lena

Post » Pon cze 20, 2005 16:41

Jak ktoś się bezpośrednio nie zajmuje adopcjami, to znaczy, ze juz kotom nie pomaga? :roll:
Ewelina i...
Obrazek

Kiara

Od: Nie mar 02, 2003 13:18

Post » Pon cze 20, 2005 16:51

ascalithion pisze:miki, nie wiem czy powinnaś tak pisać do Anji... nie wiesz, czy pomaga kotom, czy nie... tak to troszkę wychodzi z Twojego posta, że ona z kotami się nie liczy... niezbyt zręcznie to brzmi, delikatnie mówiąc... :roll:

Ja napisałam w odpowiedzi na to co Anja sama napisała nie zamierzałam nikogo urazić, skasowałam i już więcej się tu nie będę odzywać
Ostatnio edytowano Pon cze 20, 2005 17:03 przez miki, łącznie edytowano 1 raz

miki

Post » Pon cze 20, 2005 16:57

Kiara pisze:Jak ktoś się bezpośrednio nie zajmuje adopcjami, to znaczy, ze juz kotom nie pomaga? :roll:

Nie powiedzialam tego, byla i jest mowa o adopcjach a nie o pomocy w ogole :-) A mowa byla o adopcjach dlatego ze wlasnie adopcyjne watki przeniesiono. Wiec prosze sie nie oburzac, bo chyba nikt tu nikogo urazic nie chce. Tzn przynajmniej ja nie chce.

Lena

Post » Pon cze 20, 2005 17:09

Lena pisze:
Kiara pisze:Jak ktoś się bezpośrednio nie zajmuje adopcjami, to znaczy, ze juz kotom nie pomaga? :roll:

Nie powiedzialam tego, byla i jest mowa o adopcjach a nie o pomocy w ogole :-) A mowa byla o adopcjach dlatego ze wlasnie adopcyjne watki przeniesiono. Wiec prosze sie nie oburzac, bo chyba nikt tu nikogo urazic nie chce. Tzn przynajmniej ja nie chce.
Leno, alez ja sie nie oburzam :D Po prostu miki napisala, ze "inaczej bys na to patrzyla gdybys zajmowala sie pomaganiem kotom" - ogolem, nie o konkretnych adopcjach - po prostu gdyby ktos do mnie to napisal, byloby mi przykro. A tez nie zajmuje sie wyadoptowywaniem kotow. :roll:
Ewelina i...
Obrazek

Kiara

Od: Nie mar 02, 2003 13:18

Post » Pon cze 20, 2005 17:17

Kiara pisze:po prostu gdyby ktos do mnie to napisal, byloby mi przykro. A tez nie zajmuje sie wyadoptowywaniem kotow. :roll:

wykasowałam, może źle ujełam bo mi chodziło właśnie o adopcje

miki

[poprzednia][następna]