Bonkreta pisze:I jak rozwiązać sprawę sprawdzania aktualności zamkniętego wątku ?
Myślę, że najlepiej będzie nie zamykać ich w ogóle - o ile nie będą masowo podnoszone.
Skoro Katy ma w swoim wątku coś do napisania, zostanie on otworzony.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bonkreta pisze:I jak rozwiązać sprawę sprawdzania aktualności zamkniętego wątku ?
Estraven pisze:Happy, przeczytaj proszę dwie ostatnie strony. Tam są już odpowiedzi na to, co napisałaś.
Estraven pisze:Powtórzę tutaj tylko jedno: moim zdaniem osobne forum adopcyjne obniży szanse zwierzaków.
Happy pisze:Wydaje mi się, że nie ma tam nic więcej ponad to, co już przeczytałam i co nie jest argumentem przeciwko podforum... Ale może źle widzę...
/.../
Dlaczego?
Happy pisze:I dlaczego w takim razie tak wielu forumowiczów z własnej praktyki wysnuwa wniosek, że takie podforum jest potrzebne?
Estraven pisze:Bonkreta pisze:I jak rozwiązać sprawę sprawdzania aktualności zamkniętego wątku ?
Myślę, że najlepiej będzie nie zamykać ich w ogóle - o ile nie będą masowo podnoszone.
Skoro Katy ma w swoim wątku coś do napisania, zostanie on otworzony.
Bonkreta pisze:Czy cała ta awantura jest o to, żeby nie podnosić bez żadnej treści wątków ? Bo z Twoich ostatnich wypowiedzi tak mi wychodzi - skoro piszesz o niezamykaniu wątków.
Zresztą, nawet gdy 3/4 wszystkich wątków dotyczy adopcji i trudno coś znaleźć, to wychodzę z założenia, że to ważniejsza sprawa niż abstrakcyjna jednak idea "porządku na forum".
Estraven pisze:Happy pisze:Wydaje mi się, że nie ma tam nic więcej ponad to, co już przeczytałam i co nie jest argumentem przeciwko podforum... Ale może źle widzę...
/.../
Dlaczego?
Jedyne, co mogę w tej sytuacji zasugerować, to ochłonięcie i ponowna lektura tego samego - abyś prócz zwykłego "nie" spróbowała przytoczyć kontrargumenty.
eBuszka pisze:Będę twierdzić, że wątek więcej może zdziałać niż ogłoszenie.
lrafal pisze:eBuszka pisze:Będę twierdzić, że wątek więcej może zdziałać niż ogłoszenie.
Zgadza, sie - ale pod warunkiem, że ktoś trafi na takie ogłoszenie, znacznie łatwiej trafić na ogłoszenie ze strony adopcyjnej, ma większy zasięg no i oglądalność tez ma większą niż niejeden temat-opowiadanie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości