Pozwolę sobie i ja wrzucić kamyczek do tego interesującego ogródka

.
Pewnej styczniowej nocy " wpadł w oko " nowego Moda nasz stary nieaktualny już wątek który mimo że nie był zamknięty oddalał się z wolna w otchłań forumowej niepamięci , być może fakt że miał 103 strony spowodował taką a nie inną reakcję Moda ale przecież nie trzeba poświęcić zbyt wiele czasu by znaleźć wiele wątków śmiało przekraczających setkę bez podobnych " konsekwencji " , w czym rzecz - otóż Mod Graszka-gn podzieliła ów wątek i z trzech stron starego utworzyła bez mojej wiedzy , zgody , zapytania kolejną jego część nadając jej nawet stosowny do tego tytuł w związku z czym osoby tam zaglądające mogły być przekonane że ów wątek jest mojego autorstwa gdy tymczasem ja nie miałem z tym nic wspólnego .
Mod nie zadał sobie nawet trudu by sprawdzić czy kolejna część naszego wątku już istnieje czy też nie bo gdyby to zrobił musiałby stwierdzić że i owszem istnieje i ma nawet stron 54

.
Pierwszy raz spotkałem się z czymś takim

, rozumiem zamykanie przez Modów wątków przekraczających sto stron niemniej chciałbym się dowiedzieć czy Mod ma prawo zakładać forumowiczom bez ich wiedzy i zgody kolejne części wątków ............
Osobiście odniosłem wrażenie że komuś zbytnio uderzyły do głowy niecałe dziesięć dni wcześniej przyznane być może zbyt pochopnie uprawnienia .
Nasz wątek część piąta ...........
viewtopic.php?f=1&t=91739&start=1485Graszki -gn część szósta .........
viewtopic.php?f=1&t=123457Nasza część szósta w tym samym czasie .....
viewtopic.php?f=1&t=111021&start=795