Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a teraz na miau mamy istna sodome i gomore
A tak na powaznie dalej nie kumam, why? Czy ktos moze mi bardziej po ludzku wyjasnic, co tu sie u licha dzieje?
A tak nawiasem mowiac, dla osob uzaleznionych to bedzie pierwszy krok do odwyku:D:D:D Grupa wsparcia? A jak ja nazwiecie? Anonimowi miaukoholicy?
:D:D:D:D (w skrocie AM)
:D:D:D
Partia? PPPK polska partia przyjaciol kotow![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
albo PPKM polska partia kotomaniakow
:D:D
kociczko, slonce ty moje, ja jestem szczera osoba, wale prosto w oczy, jak mi cos nie pasi, wiec jak mnie tu ktos wk... to powiem wprostJa sie tu z nikim piescic nie mam zamiaru (poza kotami oczywiscie, bo koty maja u mnie mizianie na zawolanie)
:D:D
MartaAgnieszka pisze:Buuuuuuuu........... to mój przyszły TŻ będzie dziękował za tą przerwę techniczną. Jego baba zacznie coś robić w domu zamiast całymi dniami przesiadywać na miau.pl
bazylica pisze:MartaAgnieszka pisze:Buuuuuuuu........... to mój przyszły TŻ będzie dziękował za tą przerwę techniczną. Jego baba zacznie coś robić w domu zamiast całymi dniami przesiadywać na miau.pl
nooo i nie tylko twój
i dzieci mame zobacza przy kuchni
salma75 pisze:A ja mojemu nie powiem, że Miau nie działa![]()
Niech myśli, że ja tak sama z siebie poświęcam się i domem w weekend zajmuję
salma75 pisze:kociczka39 pisze:CoToMa pisze:lrafal pisze:mogę uruchomić tymczasowe forum
Nie śmiałam nawet prosić
He,nasz Derektor nie zostawi nas tak na lodzie,supcio.A jakby powstało to tymczasowe,to w logowaniu będzie tak samo,czy trzeba się będzie na nowo na nim rejestrować?
Na nowo, na nowo, proszę!
I powiemy sobie incognito co komu doskwiera, kto kogo drażni i w ogóle co nam nie pasi.
salma75 pisze:A ja mojemu nie powiem, że Miau nie działa
Niech myśli, że ja tak sama z siebie poświęcam się i domem w weekend zajmuję
kociczka39 pisze:Kociara82 pisze:taki ktos by musial skonczyc studia na kierunku: kotologia stosowana:D:D
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:Kociara82 pisze:taki ktos by musial skonczyc studia na kierunku: kotologia stosowana:D:D
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No co, no co, klasa o takim profilu istnieje na NK. Wychowawcą jest Kot Psot
MaryLux pisze:Szkoła nazywa się Absolutnie Kocia Szkoła, w niej jest klasa KS (Kotologia stosowana)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość