Ale w takim razie podtrzymuję sprawę zamknięcia mojego wątku.
No, kto zgłosił do Olat?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:dalia pisze:z wypowiedzi Beliowen
nie zniknęła go Beliowen
I to jest dowód, że ktoś wątek zgłosił?
A podobno to ja sobie żarty robię![]()
No dobra, kilka dni temu założyłam wątek, w którym chciałam odstąpić cykloferon.Wątek został zamknięty przez Olat. Niech więc ta m... społeczna, która go zgłosiła, ma odwagę się przyznać.
Bo przecież Olat sama by wątku nie znalazła, na bank
Erin pisze:Ale nadal nie wiem, kto zgłosił?![]()
No, trochę cywilnej odwagi!
Erin pisze:felin pisze:No sorry, jak już ten królik dostal w leb, to przynajmniej wykorzystajmy z niego jak najwięcej. Inaczej to czyste marnotrwawstwo - ideologicznie nieekologiczne.
A nie uważasz, że spadek popytu na takie zabawki mógłby ograniczyć dawanie królikom w łeb, jak to nazwałaś?
Feebee pisze:Ornipuralem obracano na miau bez przeszkód, wielokrotnie.
MariaD pisze:Handel/obrót lekami (poza uprawnionymi do tego celu placówkami) jest niezgodny z prawem.
casica pisze:MariaD pisze:Handel/obrót lekami (poza uprawnionymi do tego celu placówkami) jest niezgodny z prawem.
Fakt. Jednak poszukiwanie leków ratujących życie, albo propozycje odstąpienia tych, które już nei są potrzebne?
Jak to rozwiązać?
MariaD pisze:casica pisze:MariaD pisze:Handel/obrót lekami (poza uprawnionymi do tego celu placówkami) jest niezgodny z prawem.
Fakt. Jednak poszukiwanie leków ratujących życie, albo propozycje odstąpienia tych, które już nei są potrzebne?
Jak to rozwiązać?
Nie ma legalnego rozwiązania.
Można stworzyć kody na poszczególne leki i np. oferować ORP i CLF.
MariaD pisze:casica pisze:MariaD pisze:Handel/obrót lekami (poza uprawnionymi do tego celu placówkami) jest niezgodny z prawem.
Jak to rozwiązać?
beata68 pisze:MariaD pisze:casica pisze:MariaD pisze:Handel/obrót lekami (poza uprawnionymi do tego celu placówkami) jest niezgodny z prawem.
Jak to rozwiązać?
I wtedy jest w porządku? Można nie zgłaszać?
Erin pisze:No cóż, jak co komu - ja swoim kotom nie kupuję karmy z królikiem. I tyle.
A zabawek jest mnóstwo, nie tylko z króliczym futerkiem - to tak na marginesie.
beata68 pisze:
I wtedy jest w porządku? Można nie zgłaszać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości